Papucs otthonra vagy munkahelyre

G&T Bianka Smaragd kényelmi papucs

Az mindenkinek ismerős jelenet, hogy a munkából hazatérő hölgy lerúgja a lábáról a kényelmetlen tűsarkú vagy magassarkú cipőt és máris bújuk bele a kényelmes otthoni papucsába? Vagy éppen az irodában az asztal alatt átcseréli az elegáns cipőt a komfortos papucsára. Ez nem véletlen, hiszen a szűk de elegáns cipők ritkán olyan kényelmesek, hogy egész napos viselésük ne okozzon fáradtságot a lábnak. Nem beszélve a magas sarokról, ami köztudott hogy nagyon mutatós, viszont rendkívül megterhelő a gerincnek és a lábaknak. Akkor milyen lehetőség van arra hogy kényelmes viseletet tudjunk biztosítani a lábnak, de ne kelljen szégyellni sem? Erre a problémára jelentenek megoldást a G&T női kényelmi papucsai.

Hogyan válassz kényelmes papucsot?

Az első szempont a papucs formája amit alaposan meg kell vizsgálni. Az egészséges lábbelik sarokmagassága nem érheti el a 3 cm-es magasságot. Ez alatti sarokmagasság az ideális a jó testtartás és súlyelosztás szempontjából. Az általunk készített papucsok sarok magassága a kis sarokemelésnek köszönhetően kb. 2 centiméterrel emelik fel a sarkat. Ez ideális magasság és egész napos viselés során is a lábunk hálás lesz a nap végén érte, hogy ezt a megoldást választottuk. A habosított TR talp amit a papucsainkhoz használunk ötvözi a gumitalp és a különböző polimer anyagok előnyeit. Az egyik legfontosabb a súly. Ezt gyorsan belátható, hiszen minden egyes lépés alkalmával a lábunkkal emelgetjük a lábbelink súlyát és bizony itt minden gramm számít. A habosított TR anyag ebből a szempontból is a legjobb választás mert a gumiszerű rugalmassága mellett rendkívül könnyű.

A biztonságos járáshoz szükség van egy csúszásmentes lehetőség szerint a legnagyobb felületre. A papucs talpának kialakításakor fontos szempont volt, hogy viselése közben a járás a maximális biztonságot is nyújtsa a viselőjének. Ezért homogén sima egyenes felületét széles csíkokkal mintáztuk meg és a csíkok közé a talp első és hátsó részénél csúszásmentes részeket alakítottunk ki, amihez nagyobb tapadást biztosító TR anyagot használtunk fel. Ez a megoldás a nedves felületeken is biztosítja a jó tapadást. Gondoljunk bele milyen jól jön ez a megoldás egy fürdőszobában vagy egy mosdóban a munkahelyünkön ahol gyakran vizes, nedves a padló.

A papucs kényelmét nagyban befolyásolja még a talpbetét minősége. Az általunk készített papucsokhoz kivehető, cserélhető portugál paprafa talpbetétet használunk. A könnyű rugalmas és természetes parafa tökéletes kényelmet biztosít a rugalmasságával és jól elnyeli a terhelést járásközben. A parafa talpbetét fölé elhelyeztünk még egy 1,5mm vastag szivacsréteget is amit a papucsainkhoz használt prémium minőségű bélésbőrrel kasíroztunk be. Ez miért jó megoldás? Az általában fedetlen lábfejen lévő bőr egy természetes anyaggal érintkezik aminek a bársonyossága már cipőinknél is kivívta az elismerést. A bőr természetes nedvszívó hatásával az előforduló lábizzadás esetén is tökéletesen megoldja a nedvesség felvételét. A láphoz is csak épp annyira tapad a bélésbőr, hogy a lábbeli járás közben ne csússzon le a lábunkról és le és felvételkor is könnyedén találja meg a lábunk a helyét. A bélésbőr alatti szivacsrétek pedig plusz komfortot jelent a parafa mellett és igazán kényeztető puha érzést nyújt a lábnak. Az elhasználódott elkoszolódott talpbetétet egy kézmozdulattal ki tudjuk venni a papucsunkból és helyette ugyan olyan könnyedséggel becsúsztatható egy új parafa talpbetét, így a papucsunk higiénikus és tökéletes megjelenésű lesz újra.

A papucsunk felsőrészéhez kiváló minőségű valódi bőröket használunk. ennek előnye a természetes tulajdonságaiban rejlik. Rugalmas, tartós és természetes viseletet jelent és nagyon fontos megjegyeznem, hogy a mai bőrökön használt festési eljárásoknak köszönhetően mér csodás mintákat, színeket és felületeket is kaphatunk. Az általunk használt valódi bőrök is különlegesen szép anyagokat kerestünk, mert azt gondoljuk, hogy a kényelemnek és a jó megjelenésnek együtt van a helye.. Egyes modelljeinknél még Swarovski köveket is használtunk a díszítéshez és a különleges minőségű bőrök így még elegánsabb megjelenést nyújtanak.

A G&T papucsok felsőrészeinek állíthatóságát két féle módon biztosítjuk. A legrégebb óta ismert elegáns fém csatos megoldás mellett a rugalmas beállítást lehetővé tevő tépőzáras megoldásokat is megtalálhatod nálunk. Ízlés beli kérdés ki melyik megoldás mellett teszi le a voksát, ami biztos, hogy mindkettő megoldás tökéletes kényelmet fog neked nyújtani.

Íratkozz fel a hírlevelünkre!

Hamarosan érkezik a 2024/tavaszi kollekció! Szeretnél értesítés kapni az új termékeinkről vagy az akcióinkról?

Évente csak néhány akciónk van, ezért nem kell számítanod sok e-mailre. Mivel a Facebookon vagy más egyéb social média felületeken nem biztos, hogy hozzád is eljut az akciós bejegyzés, ezért érdemes rajta lenni ezen a hírlevél listán, így biztos kapsz értesítést az akcióinkról!

G&T Sportcipő Manufaktúra Kft.

A feliratkozással elfogadod az Adatvédelmi Nyilatkozatban foglaltakat! Bármikor le tudsz íratkozni az értesítésekről, ha meggondoltad magad!