Szeretnék tökéletes cipőt készíteni….

Az álmaim cipője

Amikor kézbe vettél egy terméket Te is gondoltál már rá, hogy tudnál ennél jobbat készíteni? Mi, a cipőgyártás nagy hagyományokkal rendelkező hazai központjában, Martfűn, naponta megtapasztaltuk ezt az érzést. Arra gondoltunk kollégáinkkal, mi elkészítjük nektek azt a cipőt, ami megjelenésében újra felidézi a 70-es, 80-as éveket, mikor még a cipő a tartósságról és kényelemről szólt.
Sikerült! A G&T cipőkben benne van minden, amit mi és a régi cipőgyáros kollégáink tudunk a cipőkészítésről. A vásárlás után az első kézbevételkor meg fogod érteni mit jelent, kompromisszumok nélkül elkészíteni a CIPŐT!

Manapság, újra reneszánszát élik a régebbi idők termékei, de mi nem csak újra gyártottuk nektek, hanem újra gondoltuk, mivel lehetne még többet adni a cipő viselőinek.

Sorra vettük, mi az ami neked is fontos lehet:

G&T Aktív Óceán - Mustár bőr sportcipő hímzett logóval
G&T Aktív Fehér - Piros bőr sportcipő hímzett logóval

Hazai gyártású cipő

Nem lehetetlen elkészíteni Magyarországon jó cipőt!

Sokan tudják, hogy a legtöbb nagy külföldi cipő márka és egy-két legendás hazai márka is a távol-keleten vagy egyéb elmaradott országban gyártatja a cipőiket. A költségcsökkentés oltárán ezért sok esetben feláldozzák a minőséget és tartósságot. A mi cipőink itthon, Magyarországon készülnek, magyar munkások keze által. Itt varrják a felsőrészt, itt kerül a talpra a felsőrész és a talpbetétek is magyar gyártásúak. A cég tulajdonosai is magyar állampolgárok és adónkkal, beruházásainkkal a magyar gazdaságot segítjük! Minden eladott cipő bevétele visszaforgatásra kerül a vállalkozásba, hogy még jobb és még több cipőt tudjunk gyártani nektek!

Egyedi megjelenés, egyedi gyártás

Minden cipőt rendelésre készítünk

Abban biztos lehetsz, hogy a kézi, manufakturális  gyártás nem termel tömegterméket. Biztos lehetsz abban, hogy a cipőink egyedi megjelenést és különleges minőséget nyújt neked. Nem kell tartani tőle, hogy munkába menet ugyan az a sportcipő jön veled szembe az utcán. Szeretnénk, ha viselése során tényleg, egyedinek és különlegesnek éreznéd magad.

G&T Aktív Óceán Textil - Piros sportcipő
G&T Aktív Rozsda bőr sportcipő

Prémium anyagok:

Ha, már készítünk valamit akkor azt gyártsuk a lehető legjobb anyagokból. Ezért választottuk az olasz nubuk és nappa bőröket. Akkor fogsz meglepődni – mint minden eddigi vásárlónk – mikor kézbe veszed a új cipőd és hozzáérsz a kiváló, puha nubuk bőrhöz.

Fontos! A cipőinkhez csak valódi bőröket használunk fel. Semmilyen műbőrt vagy egyéb textíliát nem adunk hozzá a felsőrészhez, ezzel is növelve a tartósságot. A puha bélésbőr nyújtotta kényelmet egyetlen textília sem tudja megadni, kényelemben és tartósságban utolérhetetlen. Ezt az anyaghasználatot csak valódi prémium márkák tudják felvállalni, hiszen jóval költségesebb. Cipőinkkel a kényelem és tartósság területén nem kötünk kompromisszumot és inkább a profit egy részéről lemondunk csak azért, hogy a cipőd kényelmesebb és tartósabb legyen.

:

Kényelem

Ez magától értetődik, hiszen naponta több órát lesz a lábadon a cipőnk. Ezért a felsőrész a prémium kényelem érdekében a kritikus helyeken szivacsbetétekkel láttuk el. A cipő minden részletében a kényelem volt a legfontosabb szempont. A puha, szivacsbetéttel ellátott vágó éllel is rendelkező cipőnyelv amellett, hogy egész napos viselet során sem fog elcsúszni, a lábfejednek kitűnő kényelmet fog biztosítani. Az anatómiailag kialakított antibakteriális talpbetét gondoskodik a talp kényelméről, amely akár egész napos állás során sem fárad el úgy mint egy hagyományos talpbetét viselése során.

:

G&T Klasszikus Full Red bőr sportcipő
G&T Aktív Óceán Duó Textil sportcipő

Tartósság

Hogyan lehet egy bőrcipő puha és tartós is? A nubuk bőr az állatbőrök külső feléből készül, szemben a sokak által használt velúr bőrrel, amely az állati bőr belső részéből készül. Ezért a G&T cipők nubuk bőr részei sokkal ellenállóbbak a kopással és a szennyeződésekkel szemben. Tisztítást és ápolását, mint minden bőr termék  a cipőink is igényelik, érdemes az első használat előtt a lábbelit speciális vízlepergető anyagokkal lekezelni, hogy a későbbi tisztítás könnyebb legyen illetve a bőr megtartsa a kitűnő tulajdonságait. Tisztítását száradás után kezdjük meg!
A szárítást szoba-hőmérsékleten, erős hő és fénytől mentes helyen végezzük. Ha, van lehetőség akkor pl. rugós sámfát is használhatunk a cipőnk szárítás alatti formájának megtartására. A megszáradt bőr felültéről a szennyeződéseket, mint pl sár, finom cipőkefével kell eltávolítani. A mélyebb, erősebb szennyeződéseket nubuk mély-tisztítóval kell eltávolítani. Sajnos az olaj, olajsár ellen nem sok orvosság van. A tartósság növelését még tudtuk fokozni, ha az első használat előtt impregnálóval kezeljük a cipőt, tisztítás után is érdemes egy vékony rétegben újra felvinni az impregnálót. A felsőrész nagyobb igénybevételnek kitett részei speciális üvegszál-betét részekkel lettek kiegészítve, ezzel is növelve az élettartamot. A könnyű gumitalp rendkívül hajlékony és kitűnő a tapadása.

:

Próbáld fel Te is a G&T cipőt!

Az első kézbevételtől fogod érezni, hogy a cipő, amit neked készítettünk prémium minőségével és kényelmével nélkülözhetetlen kelléke lesz a megjelenésednek. Egyedi megjelenése azonnal ki fog emelni a tömegtermékeket viselők szürke tömegéből. Készülj fel rá, hogy sokan fogják kíváncsian kutatni, mi van a lábadon!

Köszönjük, hogy vásárlásoddal támogatod, hogy a tartósság és kényelem újra divat legyen!

Tovább az üzletbe!