Tökéletes cipőt szeretnénk készíteni….

Ez az álmaim cipője

Amikor kézbe vettél egy terméket Te is gondoltál már rá, hogy tudnál ennél jobbat készíteni? Mi, a cipőgyártás nagy hagyományokkal rendelkező hazai központjában, Martfűn, naponta megtapasztaltuk ezt az érzést. Arra gondoltunk kollégáinkkal, mi elkészítjük neked azt a cipőt, ami megjelenésében újra felidézi a ’80-as éveket, mikor még a cipő a tartósságról és kényelemről szólt. Azt gondoljuk a cipőkészítés lehet újra elismert színvonalas tevékenység. Hol máshol mint Martfűn és Tiszaföldváron, ahol évtizedes hagyománya van a cipőgyártásnak, itt nekünk kell megtenni ehhez az első lépést. Így született meg a G&T cipő álma…

Az álmokat meg is kell valósítani, ehhez összefogtunk igazi “régi motorosokkal” és elindult a cipő mintadarabjainak legyártása! Nem akartunk kompromisszumot kötni ami a minőséget és kényelmet illeti!  Sikerült! A G&T cipőkben benne van minden, amit mi és a régi cipőgyáros kollégáink és mi fiatal cipészek tudunk a cipőkészítésről. A vásárlás után az első kézbevételkor fogod megérteni mit jelent, kompromisszumok nélkül elkészíteni a CIPŐT!

Manapság, újra reneszánszát élik a régi idők termékei, de mi nem csak újra gyártottuk nektek, hanem újra gondoltuk, mivel lehetne még többet adni a cipő viselőinek.

Sorra vettük, mi az ami neked is fontos lehet ha cipőt vásárolsz:

G&T Aktív Prémium Mokka bőr sportcipő - limitált

Hazai gyártású cipő – nem lehetetlen

Lehet készíteni Magyarországon jó cipőt!

Sokan tudják, hogy a legtöbb nagy külföldi cipő márka és egy-két legendás hazai márka is a távol-keleten vagy egyéb olcsó bérmunkát kínáló országban gyártatja a cipőiket. A költségcsökkentés oltárán ezért sok esetben feláldozzák a minőséget és tartósságot. A mi cipőink itthon, Magyarországon készülnek, magyar munkások keze által. Itt varrják a felsőrészt, itt kerül a talpra a felsőrész és a talpbetétek is magyar gyártásúak. A cég tulajdonosai is magyar állampolgárok és adónkkal, beruházásainkkal a magyar gazdaságot segítjük! Minden eladott cipő bevétele visszaforgatásra kerül a vállalkozásba, hogy még jobb és még több cipőt tudjunk gyártani nektek!

G&T Aktív Prémium Chili bőr sportcipő - Limitált

Egyedi megjelenés, egyedi gyártás

Minden G&T cipőt rendelésre készítünk

Mit jelent ez? Amikor leadsz egy cipő rendelést, akkor azt a cipőt neked kezdjük el legyártani, a Te kérésed szerint! Nem raktárban porosodó készleteket kínálunk neked, hanem egy friss bőr illatától átitatott vadi új cipőt, amit kollégáim néhány nap alatt neked készítenek el! Azért ebben érzed Te is a személyességet?!

Abban biztos lehetsz, hogy a kézi, manufakturális  cipőgyártás nem termel tömegterméket. Biztos lehetsz abban, hogy a cipőink egyedi megjelenést és különleges minőséget nyújtanak majd neked. Nem kell tartani tőle, hogy munkába menet ugyan az a sportcipő jön veled szembe az utcán. Szeretnénk, ha viselése során tényleg, egyedinek és különlegesnek éreznéd magad. Nem csak a cipőnk megjelenése egyedi, hanem az ahogy a vágyad megszületik a cipőnk iránt és a számodra legyártott cipő kézhezvételéig lezajlik, minden lépésben ott van a kettőnk között fennálló kapcsolat amitől még inkább különleges lesz a G&T cipőket viselni!

G&T Aktív Szahara - Óceán bőr sportcipő

Prémium anyagok:

Ha, már egyedi cipőt készítünk akkor azt készítsük el a lehető legjobb anyagokból. Ezért választottuk cipőinkhez az olasz natúr bőröket, illetve a nubuk és nappa bőröket. A magyar és olasz cipőtalpakat, a legjobb minőségű német textil cipőfűzőket. Akkor fogsz meglepődni – mint minden eddigi vásárlónk – mikor kézbe veszed a új cipőd és hozzáérsz a kiváló, puha nubuk bőrhöz.

Kérek tőled valamit! Érintsd meg a cipő bélését!
Érezni fogod az ujjaiddal, hogy a kiváló minőségű kecske vagy sertés bélésbőr finom bársonyosságát. Ilyen minőségű  valód bélésbőröket csak prémium cipőknél használnak, mi még a talpbélést is ilyen finom bőrrel kasírozzuk! Még valami mikor kibontod a cipős dobozunkat hajolj fölé és érezni fogod a bőr valódi illatát, érezni fogod az új cipő illatát.. Minden érzékszerveddel érezni fogod a cipő különlegességét… Ezt a különleges élményt akarjuk minden cipőnkkel átnyújtani neked!

Fontos! A cipőinkhez csak valódi bőröket használunk fel. Semmilyen műbőrt nem adunk hozzá a felsőrészhez, ezzel is növelve a tartósságot. A puha bélésbőr nyújtotta kényelmet egyetlen textília sem tudja megadni, kényelemben és tartósságban utolérhetetlen. Ezt az anyaghasználatot csak valódi prémium márkák tudják felvállalni, hiszen jóval költségesebb. Cipőinkkel a kényelem és tartósság területén nem kötünk kompromisszumot és inkább a profit egy részéről lemondunk csak azért, hogy a cipőd kényelmesebb és tartósabb legyen.

G&T Aktív Fehér - Ezüst szirom női bőr sportcipő

A cipő és a kényelem

Millió dolog határozza meg mitől lesz kényelmes a cipő. Az egyik legfontosabb a kiváló  minőségű bőrök felhasználása.. Egyedileg válogatjuk ki a felhasználásra szánt bőröket, fontos hogy erős és tartós legyen, de legyen rendkívül puha is, hiszen egész nap érintkezni fog a lábfejeddel a felsőrész..A prémium minőségű kecske és sertés bélésbőrök szintén garantálják ezt a kimagasló komfortérzetet.

A felsőrész formája több évtizedes formákhoz nyúlt vissza, mert a kényelem ott még magától értetődő volt. A járás kényelmét pedig olasz gumitalppal vagy a gumiszerű tulajdonságokkal rendelkező TR cipőtalpakkal fogjuk neked biztosítani.

Cipőnél amit neked készítünk a kényelemnek magától értetődőnek kell lennie, hiszen naponta több órát lesz a lábadon a cipőnk. Ezért a felsőrészt a prémium kényelem érdekében a kritikus helyeken még plusz szivacsbetétekkel láttuk el. A cipő minden részletében a kényelem volt a legfontosabb szempont. A puha, szivacsbetéttel ellátott vágó éllel is rendelkező cipőnyelv amellett, hogy egész napos viselet során sem fog elcsúszni, a lábfejednek kitűnő kényelmet fog biztosítani. Az anatómiailag kialakított antibakteriális talpbetét gondoskodik a talp kényelméről, amely akár egész napos állás során sem fárad el úgy mint egy hagyományos talpbetét viselése során.

G&T Klasszikus Óceán - Piros bőr sportcipő

Tartósság

Hogyan lehet egy bőrcipő puha és tartós is? A nubuk bőr az állatbőrök külső feléből készül, szemben a sokak által használt velúr bőrrel, amely az állati bőr belső részéből készül. Ezért a G&T cipők nubuk bőr részei sokkal ellenállóbbak a kopással és a szennyeződésekkel szemben. Tisztítást és ápolását, mint minden bőr termék  a cipőink is igényelik, érdemes az első használat előtt a lábbelit speciális vízlepergető anyagokkal lekezelni, hogy a későbbi tisztítás könnyebb legyen illetve a bőr megtartsa a kitűnő tulajdonságait. Tisztítását száradás után kezdjük meg!
A szárítást szoba-hőmérsékleten, erős hő és fénytől mentes helyen végezzük. Ha, van lehetőség akkor pl. rugós sámfát is használhatunk a cipőnk szárítás alatti formájának megtartására. A megszáradt bőr felültéről a szennyeződéseket, mint pl sár, finom cipőkefével kell eltávolítani. A mélyebb, erősebb szennyeződéseket nubuk mély-tisztítóval kell eltávolítani. Sajnos az olaj, olajsár ellen nem sok orvosság van. A tartósság növelését még tudtuk fokozni, ha az első használat előtt impregnálóval kezeljük a cipőt, tisztítás után is érdemes egy vékony rétegben újra felvinni az impregnálót. A felsőrész nagyobb igénybevételnek kitett részei speciális üvegszál-betét részekkel lettek kiegészítve, ezzel is növelve az élettartamot. A könnyű gumitalp rendkívül hajlékony és kitűnő a tapadása.

G&T Aktív Prémium Fűzöld bőr sportcipő - Limitált

Próbáld fel Te is a G&T cipőt!

Az első kézbevételtől fogod érezni, hogy a cipő, amit neked készítettünk prémium minőségével és kényelmével nélkülözhetetlen kelléke lesz a megjelenésednek. Egyedi megjelenése azonnal ki fog emelni a tömegtermékeket viselők szürke tömegéből. Készülj fel rá, hogy sokan fogják kíváncsian kutatni, mi van a lábadon!

Köszönjük, hogy vásárlásoddal támogatod, hogy a tartósság és kényelem újra divat legyen!

Tovább az üzletbe!

Íratkozz fel a hírlevelünkre!

Szeretnél értesítés kapni az új termékeinkről vagy az akcióinkról?

Évente csak néhány akciónk van, ezért nem kell számítanod sok e-mailre. Mivel a Facebookon vagy más egyéb social média felületeken nem biztos, hogy hozzád is eljut az akciós bejegyzés, ezért érdemes rajta lenni ezen a hírlevél listán, így biztos kapsz értesítést az akcióinkról!

G&T Sportcipő Manufaktúra Kft.

A feliratkozással elfogadod az Adatvédelmi Nyilatkozatban foglaltakat! Bármikor le tudsz íratkozni az értesítésekről, ha meggondoltad magad!