Vásárolj kockázat mentesen!

Ha, nem jó a cipő mérete, akkor mit kell tennem?
Kérlek figyelj arra, hogy hibás cipőméret választás esetén csak 30 napon belül cseréljük ki a rossz méretű cipőt! A cipő cseréjéhez a mellékelt nyomtatványt kell kitölteni, ami csak a legszükségesebb adatokat tartalmazza. A kitöltött nyomtatványt kérlek helyezd bele a cipős dobozba, amiben visszaküldöd nekünk a rossz méretű cipőt. A cipőt postai úton – a legegyszerűbb csomagként (ne utánvét stb..) add fel részünkre. A cipőd beérkezése után mi, a jó méretű cipőt elkészítjük neked (ez szintén 5 munkanap) és a GLS segítségével a nyomtatványban megadott címre eljuttatjuk.

A cipőt erre a címre küld: GT Sportcipő Manufaktúra KFt 5430. Tiszaföldvár Nyíl út 7.
A kitöltendő nyomtatvány innen letölthető: Nyomtatvány letöltése (docx)

A termék visszacsomagolásakor külön figyelmet kérnénk fordítani arra, hogy a termék gyári doboza ne sérüljön!! Magára a cipős dobozra, semmilyen írás vagy ragasztó szalag ne kerüljön! Óvjuk a fákat, ne dobjuk ki a papírdobozokat feleslegesen! Köszönjük!

Ha, az általad választott cipő nem tetszik, vagy rossz méretet választottál nem kell elkeseredni! A kézhezvételtől számított 30 napon belül visszaküldöd nekünk akkor mi kicseréljük a megfelelő méretű cipőre vagy visszautaljuk neked a vételárat arra számlaszámra amelyre csak szeretnéd! A visszaérkezett cipő vételárát 5 napon belül visszautaljuk az általad meghatározott számlaszámra.

Figyelem! A nem rendeltetésszerű használat illetve az indokoltnál nagyobb mérvű kopás és szennyeződés esetén a visszatérítést és a cipő cseréjét visszautasítjuk. Ezért kérek minden vásárlót, ha próba során azt tapasztalja, hogy a cipő mérete nem megfelelő akkor ne használja  a cipőt és haladéktalanul küldje vissza a cipőt részünkre! Amennyiben tovább használja annak ellenére, hogy a cipő mérete nem jó és e miatt a cipő tovább szennyeződik, kopik, gyűrődik úgy nem áll módunkban visszacserélni a használt terméket! Megértésüket előre is köszönjük!

A visszaküldés címe:
GT Sportcipő Manufaktúra Kft.
5430, Tiszaföldvár Nyíl út 7.

A visszaküldéskor kérlek mellékeld az alábbi nyomtatványt kitöltve: Elallasi-felmondasi-nyilatkozat

kockazat-mentesen