G&T papucs – női kényelemi papucsok valódi bőrből

A G&T női papucs vásárlóink igényei szerint az egész napos kényelem biztosítására készült. A kényelem nem csak öncélú szempont, a kényelem az egészséges testtartáshoz vezető út alapja. A G&T papucsok kialakítása kifejezetten az otthoni és munkahelyi viseletre készültek..


G&T Női Papucsok - a kényelem minden lábnak jár

A G&T papucsok gyártásával az a célunk, hogy azon vásárlóink igényeit is ki tudjuk elégíteni akik nagyon magas elvárásokat támasztanak az otthon vagy éppen munkahelyén viselt papucsaikkal szemben. Ezért a papucsok kialakításakor és anyaghasználatával is a magas komfortérzetet szeretnénk elérni. A felsőrészhez csak különleges minőségű, a legújabb technológiákkal előállított festett és nyomott bőröket használunk. Ezek az  anyagok modern, divatos felületeket eredményeznek, ám tartósságuk kimagasló, mivel valódi bőrről beszélünk.
 
A női papucsok béléséhez a prémium minőségű bársonyos tapintású valódi bélésbőreinket használjuk. Komfortérzetben, tartósságban szinte verhetetlen megoldás. A papucsok talpbélése minden esetben portugál parafából készül. A kivehető parafa talpbetét szintén bélésbőrrel kasírozott és szivacsbetétjének köszönhetően egész nap tökéletes kényelmet biztosít a papucs viselőjének. A talpbetét cserélhető, kivehető és webshopunkban bármikor után rendelhető.
 
A G&T női papucsok talpához a cipőiparban az egyik legsokoldalúbb anyagot a habosított TR talpat használjuk. A kis súly mellett kiemelkedő a rugalmassága és a talpon található csúszásgátló csíkoknak köszönhetően tapadása is kiemelkedő. Még nedves felületeken is biztos, kényelmes járást biztosít.>

Amit a papucsainkról érdemes tudni:

  •  Egyedileg készülnek, hazai gyártásban
  •  Manufakturális, kézi készítésű
  •  Prémium minőségű bőrből készül
  •  Valódi bélésbőr anyagot használunk papucsaink béléséhez, amit máshol csak prémium lábbeliknél láthatsz
  •  Minden egyes papucs rendelésre készül, tehát ha tudod a méretét és kiválasztható akkor azt mi elkészítjük neked
  •  A rendeléstől a gyártáson át a kézhezvételig általában 8 munkanap szükséges
Válogass kedvedre papucsaink között és ha tetszenek, ajánld a termékeinket a családodban és ismerőseidnek! Köszönjük, hogy hazai terméket választasz és ezzel támogatod a manufaktúránk dolgozóinak az életét!

Íratkozz fel a hírlevelünkre!

Szeretnél értesítés kapni az új termékeinkről vagy az akcióinkról?

Évente csak néhány akciónk van, ezért nem kell számítanod sok e-mailre. Mivel a Facebookon vagy más egyéb social média felületeken nem biztos, hogy hozzád is eljut az akciós bejegyzés, ezért érdemes rajta lenni ezen a hírlevél listán, így biztos kapsz értesítést az akcióinkról!

G&T Sportcipő Manufaktúra Kft.

A feliratkozással elfogadod az Adatvédelmi Nyilatkozatban foglaltakat! Bármikor le tudsz íratkozni az értesítésekről, ha meggondoltad magad!