G&T Klasszikus cipő – az időtálló formák népszerűbbek mint valaha

Elfogyott
39 990 Ft
39 990 Ft

Visszahoztuk a minőséget és a tartósságot cipőinkkel

A G&T Klasszikus cipő manufaktúránk első bevezető terméke, amely sikerét az időtálló megoldások újraformázásának köszönheti. Ez a cipőforma közel 50 éves múltra tekinthet vissza és a mai napig tartó sikerét a tökéletes egyensúlyának köszönheti, ami a megjelenés, a kényelem és a tartósság együttállásából fakad. A cipődivat újra és újra előveszi ezt a formát és a mai streratwear viselet egyik ikonikus darabjává tette. A G&T Klasszikus cipő megalkotásakor az volt a cél, hogy a minőséget és kényelemet kompromisszum mentesen elérjük úgy hogy mind a forma, mind a cipő tartóssága kiemelkedő legyen.


A G&T Klasszikus cipő felsőrészét csak valódi bőrből készítjük. Nappa vagy nubuk, illetve barkás bőröket használunk a tökéletes siker érdekében. A cipő belsőrészét valódi bélésbőrrel béleljük, amelyet csak prémium kategóriás cipőknél használnak. Bársonyos tapintása ne tévesszen meg, ez az egyik legellenállóbb és rugalmasabb anyag, amit a cipő béléséhez használni lehet. Természetes szellőzésével magas komfortérzetet biztosít viselőjének időjárástól függetlenül.


A G&T Klasszikus cipőink sikeréhez az olasz gumitalp is hozzájárult. Kis súlyával, rugalmasságával és kitűnő tapadásával garancia a könnyed járásra. A vékony rugalmas gumitalpnak köszönhetően minden lépésed biztos és könnyed! A körben varrott talp pedig évekig viselhető lábbelivé teszi ezt a cipőt.


Amit a cipőinkről érdemes tudni:

  • Egyedileg készülnek, hazai gyártásban
  • Manufakturális, kézi készítésű
  • Prémium minőségű bőrből készül
  • Valódi bélésbőr anyagot használunk cipőink béléséhez, amit máshol csak prémium lábbeliknél láthatsz
  • Minden egyes cipő rendelésre készül, tehát ha tudod a cipő méretét és kiválasztható akkor azt mi elkészítjük neked
  • A rendeléstől a gyártáson át a kézhezvételig általában 8 munkanap szükséges
Válogass kedvedre cipőink között és ha tetszenek, ajánld a termékeinket a családodban és ismerőseidnek! Köszönjük, hogy hazai terméket választasz és ezzel támogatod a manufaktúránk dolgozóinak az életét! Legyen a G&T Klasszikus a Te álomcipőd!

Íratkozz fel a hírlevelünkre!

Hamarosan érkezik a 2024/tavaszi kollekció! Szeretnél értesítés kapni az új termékeinkről vagy az akcióinkról?

Évente csak néhány akciónk van, ezért nem kell számítanod sok e-mailre. Mivel a Facebookon vagy más egyéb social média felületeken nem biztos, hogy hozzád is eljut az akciós bejegyzés, ezért érdemes rajta lenni ezen a hírlevél listán, így biztos kapsz értesítést az akcióinkról!

G&T Sportcipő Manufaktúra Kft.

A feliratkozással elfogadod az Adatvédelmi Nyilatkozatban foglaltakat! Bármikor le tudsz íratkozni az értesítésekről, ha meggondoltad magad!