Női cipő – G&T-cipő – hazai gyártású, kézzel készült bőr sportcipők

Különleges színű és mintájú valódi bőr cipők hazai gyártásban. Válassz a GT Manufaktúra kínálatából és mi egyedi gyártásban készítjük el neked álmaid cipőjét. Prémium minőségű anyagok, kívül-belül bőr lábbelik, amelyek nem csak megjelenésükkel, de kényelmükkel is kiemelkednek a hazai kínálatból. 

Női lábbelik valódi bőrből – egyedileg neked készítjük el

A GT manufaktúra minden terméke egyedi gyártásában készül megrendelésre és a termékeinkhez a Magyarországon kapható legjobb minőségű olasz bőröket használjuk! Az egyedi kézi-gyártásnak köszönhetően a lábbelik kényeleme és a tartóssága kiemelkedő! Különleges anyagok mellett a legtöbb cipőnkre akár egyedi feliratot is kérhetsz, így biztos lehetsz abban hogy ugyan ez a lábbeli nem fog veled szembe jönni az utcán. Arra törekszünk hogy a termékeink  nem csak a kényelmed záloga, hanem az önkifejezés egy új módja is legyen. Tekintsd meg kínálatunkat és válaszd ki a neked legjobban tetszőt, mi pedig elkészítjük neked 8-10 munkanap alatt!

A divat folyton változik ami néha a tabuk ledöntésével is jár. Míg korábban elképzelhetetlen volt, hogy egy elegáns női ruhához sportcipőt válasszon a legújabb divatot követő nő, ma már ez megváltozott. Az elmúlt évek trendjei szerint az elegáns öltözetek kiegészítői lettek a sneakerek. Ma már az elegáns és sportos vonal gyakran keresztezi egymást és bizony a divat és kényelem akár elegáns megjelenés mellett sem lehetetlen. A GT manufaktúra termékei között megtalálhatod a letisztult sneakerek formavilágát és a sportosabb aktívabb életmódhoz illeszkedő termékeket is.

A manufaktúránk által készített termékek között a modern minimál formavilágot követő G&T Trend modellek azok amelyek a finom elegancia megtestesítői. Ma már nem csak az egyszínű fehér lábbelik képviselik a legdivatosabb irányzatot, ez az irány is kezd egyszer színesebb és bátrabb lenni. Már bátran használhatunk színes kiegészítőként is sneakereket. Webáruházunkban a legújabb női cipő színeket prémium minőségű anyagokból tettük elérhetővé. Választhatod a sportosabb irányt is amihez a G&T Aktív sportcipőinket terveztük, így a kényelmet és a divatos megjelenést is kipipálhatod. Hatalmas színválasztékunk biztosítja neked, hogy bármilyen ruhához találsz magadnak kiegészítőt. Gyakran limitált sorszámozott termékekkel is meglepjük vásárlóinkat.

A nyári meleg napokra vagy éppen az otthoni munkára is szellős, kényelmes megoldásokkal segítünk neked. A valódi bőr felsőrésszel és kivehető portugál parafa talpbetétekkel készített papucsaink és női szandáljaink a legmelegebb napokon is tökéletes kényelmet biztosítanak neked. A valódi bélésbőrrel kasírozott parafa talpbetét rugalmassága és anatómiai kialakítása otthoni vagy irodai munkád során biztosítani fogja neked a tökéletes megjelenést és a komfortot. A habosított TR talpakon csúszásmentes szakaszok segítik a biztos járást így nedves felületeken is magabiztosan lépkedhetsz.

A manufaktúránk által használt alapanyagok között kiemelkednek a válogatott első osztályú nubuk és nappa bőrök. A kényelem mellett a tartósság is elengedhetetlen ezért csak a hibátlan minőségű alapanyagokból készítünk lábbeliket. A valódi bőrök a legdrágább alapanyagok közé tartoznak ezért ma már csak prémium termékeknél használják. A legújabb technológiáknak köszönhetően a valódi bőrök is bármilyen színben és felületben elkészíthetőek így szinte bármilyen elképzelés megvalósítható a legtermészetesebb anyagokból mit sem veszítve a tartósságból.

A megjelenés mellett a láb komfortja is nagyon fontos ezért a béléshez teljes értékű bélésbőröket használunk, amelyek természetes szellőzésükkel, rugalmasságukkal és nedvszívó képességükkel egésznapos viselés után is kipihent lábakat eredményeznek. Ezért a legtöbb lábbelink valódi bélésbőrrel készül és talpbetéteinket is ezzel az anyaggal vonjuk be a tökéletes komfort érdekében.

Mindig a célhoz, a felhasználáshoz érdemes anyagot választani. A tavaszi és őszi időszakokra a teljesen bőrből készült lábbeliket ajánlom, mivel vízlepergető hatásuk miatt a legtöbb időjárási körülményben megállják a helyüket. A nubuk vagy nappa bőr felsőrészek finoman fogják körbe a lábfejet és tökéletesen tartják a lábat, úgy hogy mindeközben rugalmasságukkal igazodnak a terhelés változásához. Természetes szellőzésük miatt a láb ideális hőmérséklet veszi körül és kiváló nedvszívó képességének hála melegebb napokra is megfelelő komfortot nyújt viselőjének. A napi tevékenységeinkhez érdemes szintén a bőr lábbelit választani, hiszen a bőr tulajdonságai a szabadtéri tevékenységekhez is és a zárt térben, munkánk során is biztosítja a lábnak azt a komfortot amely elvárható egy prémium terméktől.

A meleg nyári napokra tartós és kényelmes megoldást jelent a vékonyabb velúr bőr illetve a textil / bőr felsőrésszel készült sportcipő. A kiváló minőségű olasz textilek kifejezetten a szellőzés megnövelése érdekében olyan mintázattal látták el ami remek légáteresztő képességgel ruházta fel ezt az anyagot. A tartósság miatt szükség van itt is bőr alkatrészek használatára amivel a tartósságot tovább növelhetjük illetve ötvözzük a textil nyújtotta előnyöket a bőr természetes tulajdonságaival.

Nubuk bőr és Velúr bőr ápolása: A nubuk bőr a bőr külső szőr oldali részéből a velúr pedig a bőr belső hús oldali részéből készül, de ápolásuk, tisztításuk megegyezik. Ezek a bőrök kezelés nélkül könnyen magukba szívják a nedvességet ezért fontos, hogy első használat előtt impregnálóval kezeljük le a bőrfelületeket. Ezzel a későbbi ápolási idő is jelentősen csökkenthető és a lábbeli jobban ellenáll a víznek illetve a szennyeződéseknek! A használat után minden esetben szárazon kezdjük el a tisztítást! Fontos, hogy a szárítást soha ne sugárzó hő közelében végezzük illetve erős napsütéstől védett helyen tegyük.  Száradás közben sámfát érdemes használni vagy tömjük ki papírral, ha nincs sámfánk. A finom por szennyeződést finom szőrű kefével könnyedén távolítsuk el a bőrfelületekről.

A durvább sáros szennyeződést száradás után nubuk radírral, finoman dörzsölve eltávolíthatjuk a bőr felületéről. Ha, makacs a sár szennyeződés akkor puha, nedves ronggyal töröld át, próbáld így eltávolítani a szennyeződést,  majd hagyd megszáradni. Száradás után a gumis oldalú cipőkefével vagy nubuk radírral ledörzsölhető a sár. A zsíros foltok eltüntetésére a velúr tisztító spray vagy hab a legjobb megoldás. KB. 20 cm-ről fújd az eltávolítandó foltra, majd száraz szivaccsal töröld át. A habot egy puha rongyra fújva vidd fel a foltos részre.

Üdvözlünk a G&T cipők Kollekciójában

Üdvözlünk a G&T Cipő világában, ahol minden egyes női lábbeli egyedi és különleges. A hazai tervezésű, kézzel készült bőr cipőinkkel minden lépésed öröm lesz. Fedezd fel a kényelmet és a stílust, amit kínálunk!

Egy új hazai cipőmárka amely útja a minőségről szól

A G&T cipő története egy olyan történet, ahol a minőségi  lábbelik kerülnek a középpontba. Minden egyes darabunk kézzel készült, hazai tervezésű, és a legfinomabb bőrből készül, hogy garantáljuk a kényelmet és az eleganciát minden lépésben.

Művészet a lábaidon: a G&T cipők Készítésének Folyamata

Manufaktúránkban a lábbelik készítése művészet. A sok kézimukával létrehozott temrékeink a készítési folyamata során minden részletére odafigyelünk, hogy egyedi és kényelmes viseletet biztosítsunk a hölgyek számára. Szaktudásunk több évtizedes múltra tekint vissza és kollégáink a martfűi cipőiparban szerezték kimagasló szakmai tapasztalataikat.

Miért Különlegesek a G&T lábbelik? Az egyediség amely kiemel a tömegből

Minden G&T cipő egyedi gyártásban készül, mikor leadod a rendelést, akkor kerül gyártásba a cipő. Így az első pillanattól kezdve tudjuk kinek készül a cipő. Gondolj csak bele ebbe az érzésbe! Ugye milyen felemelő az, hogy személyesen, neked készítik kollégáim a lábbelit, nem pedig egy raktár vagy bolt polcáról kerül a lábadra a cipő!  A G&T cipők nem csak stílusosak, de funkcionálisak is. A kézzel készült bőr cipőink jellemzői közé tartozik a kiváló minőség, a tartósság és a kényelem, amelyek minden lépésedet örömtelivé teszik.

Vásárlóink véleménye

Nézd meg, mit mondanak elégedett vásárlóink a G&T cipőkről! A kézzel készült bőr cipőink nem csak kényelmesek és stílusosak, de a vásárlóink szerint is a legjobb választás minden nő számára. A leggyakoribb visszajelzés, hogy megkapták álmaik cipőjét! Neked melyik lesz álmaid cipője?

Amit a termékeinkről érdemes tudni:

  • Egyedileg, manufakturális gyártásban, kézzel készülnek,
  • Hazai gyártású termék, helyi munkatársakkal
  • Prémium minőségű bőrből készül
  • Valódi bélésbőr anyagot használunk a béleléshez is

A rendeléstől a gyártáson át a kézhezvételig általában 8 munkanap szükségesÍratkozz fel a hírlevelünkre!

Szeretnél értesítés kapni az új termékeinkről vagy az akcióinkról?

Évente csak néhány akciónk van, ezért nem kell számítanod sok e-mailre. Mivel a Facebookon vagy más egyéb social média felületeken nem biztos, hogy hozzád is eljut az akciós bejegyzés, ezért érdemes rajta lenni ezen a hírlevél listán, így biztos kapsz értesítést az akcióinkról!

G&T Sportcipő Manufaktúra Kft.

A feliratkozással elfogadod az Adatvédelmi Nyilatkozatban foglaltakat! Bármikor le tudsz íratkozni az értesítésekről, ha meggondoltad magad!