fbpx

Női cipő

Különleges színű és mintájú valódi bőr női cipők hazai gyártásban. Válassz a GT Manufaktúra kínálatából és mi egyedi gyártásban készítjük el neked álmaid cipőjét. Prémium minőségű anyagok, kívül-belül bőr lábbelik, amelyek nem csak megjelenésükkel, de kényelmükkel is kiemelkednek a hazai kínálatból. 

Egyedi női cipő valódi bőrből – neked készítjük el

A GT manufaktúra minden terméke egyedi gyártásában készül megrendelésre és a termékeinkhez a Magyarországon kapható legjobb minőségű olasz bőröket használjuk! Az egyedi kézi-gyártásnak köszönhetően a lábbelik kényeleme és a tartóssága kiemelkedő! Különleges anyagok mellett a legtöbb cipőnkre akár egyedi feliratot is kérhetsz, így biztos lehetsz abban hogy ugyan ez a lábbeli nem fog veled szembe jönni az utcán. Arra törekszünk hogy a termékeink  nem csak a kényelmed záloga, hanem az önkifejezés egy új módja is legyen. Tekintsd meg kínálatunkat és válaszd ki a neked legjobban tetszőt, mi pedig elkészítjük neked 8-10 munkanap alatt!
32 990 Ft

Amit a termékeinkről érdemes tudni:

  • Egyedileg, manufakturális gyártásban, kézzel készülnek,
  • Hazai gyártású termék, helyi munkatársakkal
  • Prémium minőségű bőrből készül
  • Valódi bélésbőr anyagot használunk a béleléshez

A rendeléstől a gyártáson át a kézhezvételig általában 8 munkanap szükségesDivatos és kényelmes - lehet egyszerre mind kettő?

A divat folyton változik ami néha a tabuk ledöntésével is jár. Míg korábban elképzelhetetlen volt, hogy egy elegáns női ruhához sportcipőt válasszon a legújabb divatot követő nő, ma már ez megváltozott. Az elmúlt évek trendjei szerint az elegáns öltözetek kiegészítői lettek a sneakerek. Ma már az elegáns és sportos vonal gyakran keresztezi egymást és bizony a divat és kényelem akár elegáns megjelenés mellett sem lehetetlen. A GT manufaktúra termékei között megtalálhatod a letisztult sneakerek formavilágát és a sportosabb aktívabb életmódhoz illeszkedő termékeket is. A manufaktúránk által készített termékek között a modern minimál formavilágot követő G&T Trend modellek azok amelyek a finom elegancia megtestesítői. Ma már nem csak az egyszínű fehér lábbelik képviselik a legdivatosabb irányzatot, ez az irány is kezd egyszer színesebb és bátrabb lenni. Már bátran használhatunk színes kiegészítőként is sneakereket. Webáruházunkban a legújabb női cipő színeket prémium minőségű anyagokból tettük elérhetővé. Választhatod a sportosabb irányt is amihez a G&T Aktív sportcipőinket terveztük, így a kényelmet és a divatos megjelenést is kipipálhatod. Hatalmas színválasztékunk biztosítja neked, hogy bármilyen ruhához találsz magadnak kiegészítőt. Gyakran limitált sorszámozott termékekkel is meglepjük vásárlóinkat. A nyári meleg napokra vagy éppen az otthoni munkára is szellős, kényelmes megoldásokkal segítünk neked. A valódi bőr felsőrésszel és kivehető portugál parafa talpbetétekkel készített papucsaink és női szandáljaink a legmelegebb napokon is tökéletes kényelmet biztosítanak neked. A valódi bélésbőrrel kasírozott parafa talpbetét rugalmassága és anatómiai kialakítása otthoni vagy irodai munkád során biztosítani fogja neked a tökéletes megjelenést és a komfortot. A habosított TR talpakon csúszásmentes szakaszok segítik a biztos járást így nedves felületeken is magabiztosan lépkedhetsz.

Tartósság és kényelmes prémium bőrből

A manufaktúránk által használt alapanyagok között kiemelkednek a válogatott első osztályú nubuk és nappa bőrök. A kényelem mellett a tartósság is elengedhetetlen ezért csak a hibátlan minőségű alapanyagokból készítünk lábbeliket. A valódi bőrök a legdrágább alapanyagok közé tartoznak ezért ma már csak prémium termékeknél használják. A legújabb technológiáknak köszönhetően a valódi bőrök is bármilyen színben és felületben elkészíthetőek így szinte bármilyen elképzelés megvalósítható a legtermészetesebb anyagokból mit sem veszítve a tartósságból. A megjelenés mellett a láb komfortja is nagyon fontos ezért a béléshez teljes értékű bélésbőröket használunk, amelyek természetes szellőzésükkel, rugalmasságukkal és nedvszívó képességükkel egésznapos viselés után is kipihent lábakat eredményeznek. Ezért a legtöbb lábbelink valódi bélésbőrrel készül és talpbetéteinket is ezzel az anyaggal vonjuk be a tökéletes komfort érdekében.

Milyen anyagú cipőt válasszak?

Mindig a célhoz, a felhasználáshoz érdemes anyagot választani. A tavaszi és őszi időszakokra a teljesen bőrből készült lábbeliket ajánlom, mivel vízlepergető hatásuk miatt a legtöbb időjárási körülményben megállják a helyüket. A nubuk vagy nappa bőr felsőrészek finoman fogják körbe a lábfejet és tökéletesen tartják a lábat, úgy hogy mindeközben rugalmasságukkal igazodnak a terhelés változásához. Természetes szellőzésük miatt a láb ideális hőmérséklet veszi körül és kiváló nedvszívó képességének hála melegebb napokra is megfelelő komfortot nyújt viselőjének. A napi tevékenységeinkhez érdemes szintén a bőr lábbelit választani, hiszen a bőr tulajdonságai a szabadtéri tevékenységekhez is és a zárt térben, munkánk során is biztosítja a lábnak azt a komfortot amely elvárható egy prémium terméktől. A meleg nyári napokra tartós és kényelmes megoldást jelent a vékonyabb velúr bőr illetve a textil / bőr felsőrésszel készült sportcipő. A kiváló minőségű olasz textilek kifejezetten a szellőzés megnövelése érdekében olyan mintázattal látták el ami remek légáteresztő képességgel ruházta fel ezt az anyagot. A tartósság miatt szükség van itt is bőr alkatrészek használatára amivel a tartósságot tovább növelhetjük illetve ötvözzük a textil nyújtotta előnyöket a bőr természetes tulajdonságaival.

Hogyan ápoljam a bőr cipőt?

Nubuk bőr és Velúr bőr ápolása: A nubuk bőr a bőr külső szőr oldali részéből a velúr pedig a bőr belső hús oldali részéből készül, de ápolásuk, tisztításuk megegyezik. Ezek a bőrök kezelés nélkül könnyen magukba szívják a nedvességet ezért fontos, hogy első használat előtt impregnálóval kezeljük le a bőrfelületeket. Ezzel a későbbi ápolási idő is jelentősen csökkenthető és a lábbeli jobban ellenáll a víznek illetve a szennyeződéseknek! A használat után minden esetben szárazon kezdjük el a tisztítást! Fontos, hogy a szárítást soha ne sugárzó hő közelében végezzük illetve erős napsütéstől védett helyen tegyük.  Száradás közben sámfát érdemes használni vagy tömjük ki papírral, ha nincs sámfánk. A finom por szennyeződést finom szőrű kefével könnyedén távolítsuk el a bőrfelületekről. A durvább sáros szennyeződést száradás után nubuk radírral, finoman dörzsölve eltávolíthatjuk a bőr felületéről. Ha, makacs a sár szennyeződés akkor puha, nedves ronggyal töröld át, próbáld így eltávolítani a szennyeződést,  majd hagyd megszáradni. Száradás után a gumis oldalú cipőkefével vagy nubuk radírral ledörzsölhető a sár. A zsíros foltok eltüntetésére a velúr tisztító spray vagy hab a legjobb megoldás. KB. 20 cm-ről fújd az eltávolítandó foltra, majd száraz szivaccsal töröld át. A habot egy puha rongyra fújva vidd fel a foltos részre.

Gyakori kérdések

A helyes cipőméret kiválasztása

Az online cipővásárlás során néhányan attól tartanak, hogy nem jól választják ki a cipő méretet. A következő leírás segít abban hogy megtudd melyik méret lesz a legjobb választás! Ehhez általában két adat szükséges! Az első aminél a Te részedről szükség van egy kis segítségre, ez pedig a talp hosszúság pontos megmérése. Olvasd tovább az útmutatót, hogy ezt pontosan le tudd mérni otthon!

Mezítláb állj oda egy ajtófélfához vagy a falhoz és helyezd a fehér papírt a talpad alá úgy hogy az is a faltól induljon. A leghosszabb lábujjadnál húzz egy vonalat a papírra. Általában a nagyujj a leghosszabb, de vizsgáld meg, hogy ez a Te esetedben is így van e. Ha nem, akkor attól az ujjtól kezdjük a mérést, amelyik a leghosszabb. A leghosszabb lábujjad végénél húzz egy vonalat a papírra, ügyelj hogy a ceruza merőleges legyen és a vonal egybe essen a lábujjad végével! Ha, túlságosan megdöntöd a ceruzát az több milliméter eltérést is eredményezhet. Mérd le a vonaltól az ajtófélfáig eső távolságot, ez lesz a talphosszúságod.

Érdemes este, nap végén megmérned a lábad, hiszen ilyenkor a láb a legnagyobb, mivel a nap végére akár 2-3%-ot változik a láb mérete! Mérd le mindkét lábad, sokunknak nem egyforma mind a két lába! Mivel egyedileg gyártjuk le a cipőket kérheted úgy is hogy az egyik oldali cipő eltérő méretű. Ezt a megjegyzés rovatban a rendelés folyamán írd meg nekünk!

Ha, meg van a talp hosszúság akkor nézd meg a méret táblázatunkban, hogy a talphosszadhoz melyik Francia méret passzol a legjobban. Itt találod a méret táblázatunkat:
Ha, bizonytalan vagy a méret táblázatban meghatározott méretekben akkor a már említett rendelés végén található. Megjegyzés rovatba írd meg nekünk, hogy általában milyen méretű cipőket viselsz és add meg nekünk a lemért talphosszad is! Mi ebből a két adatból tudni fogjuk hogy melyik méret lesz a neked való!

Mit tehetsz, ha mégsem lett jó a cipőméret?

Kérlek figyelj arra, hogy hibás cipőméret választás esetén csak 30 napon belül cseréljük ki a rossz méretű cipőt! Ha, cipő felpróbálása után az utcán is használod a cipőt, akkor sajnos nem fogjuk tudni a cipőt visszacserélni! Ezért kérlek, csak szobában, tiszta felületen próbáld fel az új cipőt és ha azt érzed nem jó a cipő mérete ne használd tovább, hanem az alábbiak szerint járj el.

A cipő cseréjéhez a mellékelt nyomtatványt kell kitölteni, ami csak a legszükségesebb adatokat tartalmazza. A kitöltött nyomtatványt kérlek helyezd bele a cipős dobozba, amiben visszaküldöd nekünk a rossz méretű cipőt. A cipőt postai úton - a legegyszerűbb csomagként (ne utánvét stb..) add fel részünkre. A rossz méretű cipő csomag feladási költsége a vásárlót terheli, a csere cipő kiküldésének költsége pedig a minket, gyártót fog terhelni! A cipőd beérkezése után elkészítjük neked a jó méretű cipőt  (ez szintén 10-12 munkanap) és a GLS segítségével a nyomtatványban megadott címre eljuttatjuk az új, jó méretű lábbelit.

A cipőt erre a címre küld: GT Sportcipő Manufaktúra KFt 5430. Tiszaföldvár Nyíl út 7. A kitöltendő nyomtatvány innen letölthető: Nyomtatvány letöltése (docx)
A termék visszacsomagolásakor külön figyelmet kérnénk fordítani arra, hogy a termék gyári doboza ne sérüljön!! Magára a cipős dobozra, semmilyen írás vagy ragasztó szalag ne kerüljön! Óvjuk a fákat, ne dobjuk ki a papírdobozokat feleslegesen! Köszönjük!
Ha, az általad választott cipő nem tetszik, vagy rossz méretet választottál nem kell elkeseredni! A kézhezvételtől számított 30 napon belül visszaküldöd nekünk - de csak abban az esetben ha azt nem használtad - akkor mi kicseréljük a megfelelő méretű cipőre vagy visszautaljuk neked a vételárat arra számlaszámra amelyre csak szeretnéd! A visszaérkezett cipő vételárát 5 napon belül visszautaljuk az általad meghatározott számlaszámra. Figyelem! A nem rendeltetésszerű használat illetve az indokoltnál nagyobb mérvű kopás és szennyeződés esetén a visszatérítést és a cipő cseréjét visszautasítjuk. Ezért kérek minden vásárlót, ha próba során azt tapasztalja, hogy a cipő mérete nem megfelelő akkor ne használja  a cipőt és haladéktalanul küldje vissza a cipőt részünkre! Amennyiben tovább használja annak ellenére, hogy a cipő mérete nem jó és e miatt a cipő tovább szennyeződik, kopik, gyűrődik úgy nem áll módunkban visszacserélni a használt terméket! Megértésüket előre is köszönjük! A visszaküldés címe: GT Sportcipő Manufaktúra Kft. 5430, Tiszaföldvár Nyíl út 7.

Termékvásárlás utáni elállás esetén az alábbiakat kérjük, tedd meg!

A visszaküldéskor ha elállsz a vásárlástól akkor kérlek mellékeld az alábbi nyomtatványt kitöltve: Elallasi-felmondasi-nyilatkozat A visszaküldés címe: GT Sportcipő Manufaktúra Kft. 5430, Tiszaföldvár Nyíl út 7.
A cipőink valódi bőrből készülnek. A cipő felsőrészéhez általában 5 +1 féle bőr fajtát használunk. A leggyakoribb anyagok a következők:

Nubuk bőr: A nubuk a nyersbőr külső felületének – szőroldal, színoldal – érdesítésével (felcsiszolásával) készül. Felületén apró bolyhok vannak, így meglehetősen jól ellenáll a szennyeződéseknek és a kopásnak. A nubuk a bőr természetes barkáját is visszaadja, kihangsúlyozza sokféleségét, és életteli színeket mutat. Ezért nagyon kedvelt a cipőiparban és a divatiparban is. A csiszolás nélküli kikészítést nappa bőrnek hívják. A nubukot általában a következőképpen állítják elő: Cserzik a bőrt, majd szükség szerint festékkel színezik. Finom kefékkel átdörzsölik; ez az eljárás megnyitja a bőrt, és csomós vagy egyenletes szerkezetet alakít ki.

Nappa bőr: a szőroldali sima, hibátlan bőr. Speciális puhítócserzéssel és megfelelően zsírozva készül a nappabőr. Jellegzetes selyem fényű felületű. Könnyen tisztítható, a kisebb használatból eredő kopások, karcolások viaszos ápolással eltüntethetőek, így a cipő hosszú ideig megőrzi újszerű állapotát.

Barkás nappa bőr: a nappa bőr erezett felületű változata. Ápolása, tisztítása a nappa bőrével megegyezik.

Velúr bőr:  a bőr húsoldali bársonyos felületűvé tett bőr. Bolyhosabb felületű mint a nubuk bőr.Tisztítása ápolása a nubuk bőrével hasonlóan történik. Impregnálással a nedvességnek és a szennyeződéseknek is jobban ellenáll.

Lakk bőr: a bőr természetes barkaképét teljesen vagy csaknem teljesen eltüntető, vastag, fényes (csaknem kizárólag poliuretán) filmréteget tartalmazó bőrök.

A bőr cipők ápolása, tisztítása

A cipőink valódi bőrből készülnek. A bőr természetes anyag amit több ezer éve használja az emberiség. Egyik legnagyobb előnye, hogy folyamatos ápolással sokáig megőrzi a bőr a természetes szépségét és minőségét. Ezért a valódi bőr termékeket az eleganciát és a minőség sugallják.

Nubuk bőr és Velúr bőr ápolása: A nubuk bőr a bőr külső szőr oldali részéből a velúr pedig a bőr belső hús oldali részéből készül, de ápolásuk, tisztításuk megegyezik. Ezek a bőrök kezelés nélkül könnyen magukba szívják a nedvességet ezért fontos, hogy első használat előtt impregnálóval kezeljük le a bőrfelületeket. Ezzel a későbbi ápolási idő is jelentősen csökkenthető és a cipő jobban ellenáll a víznek illetve a szennyeződéseknek!
A használat után minden esetben szárazon kezdjük el a cipő tisztítását! A finom por szennyeződést cipőkefével könnyedén távolítsuk el a bőrfelületekről. A durvább sáros szennyeződést száradás után nubuk radírral, finoman dörzsölve eltávolíthatjuk a bőr felületéről. Ha, makacs a sár szennyeződés akkor puha, nedves ronggyal töröld át, próbáld így eltávolítani a szennyeződést,  majd hagyd megszáradni. Száradás után a gumis oldalú cipőkefével vagy nubuk radírral ledörzsölhető a sár. Szárításkor sugárzó hőnek vagy erős napsütésnek ne tedd ki a bőr cipőd!

A zsíros foltok eltüntetésére a velúr tisztító spray vagy hab a legjobb megoldás. KB. 20 cm-ről fújd az eltávolítandó foltra, majd száraz szivaccsal töröld át. A habot egy puha rongyra fújva vidd fel a foltos részre.
A száradás és tisztítás után fontos az impregnáló használata! A nedvesség és szennyeződés taszító hatása nem gátolja a bőr szellőzését. Használd két-három hetente, egyenletes vékony rétegben és a bőrcipőd sokáig megőrzi újszerű állapotát. A színek megújítására használhatsz nubuk-velúr szín visszaállító spray-t.
A Renovátor spray színfelújító hatása visszaadja a kifakult bőr színét. A színtelen a legpraktikusabb, mert minden színhez használható. Szabad levegőn használd, és tegyél egy újságpapírt a teljesen száraz alá és úgy fújd be a renovátor spray-vel, amit használat előtt alaposan rázz fel.

A cipő tárolásnál figyelj rá, hogy a cipő szárazon legyen eltéve! Használj sámfát vagy tömd ki a cipőt, ne halmozd egymásra a cipőket, lehetőség szerint tárold azokat a saját dobozában, ahol megóvod a pórtól és gyűrődéstől.

Nappa bőr és Barkás nappa bőr ápolása: A nappa és barkás nappa bőrök ápolása hasonló a nubuk bőrökéhez. A finomabb pór szennyeződéseket cipőkefével távolítsuk el, a makacs sár szennyeződést nedves ronggyal. A makacs szennyeződésekhez enyhén szappanos vizet is használhatunk, de a dörzsöléssel vigyázzunk mert a festett bőrfelület kopása előfordulhat. Tisztítás után a viaszos ápolás és impregnálás szükséges. Érdemes színtelen viaszos ápolókat beszerezni, így minden színű bőrhöz használható.

Lakk bőr: A finom por szennyeződést cipőkefével távolítsuk el és használhatunk enyhén nedves rongyot is az eltávolításkor. A lakk réteg sérülékeny ezért az erős dörzsölést kerüljük. Az impregnálók használatakor legyünk körültekintőek hogy a magas fényű felület megmaradjon.