G&T Aktív Light sportcipő – könnyed légáteresztő textil béléssel


A G&T Aktív Light cipők prémium minőségű velúr bőr felsőrésszel készülnek és a béléséhez könnyed légáteresztő textíliát használunk amit csak a sarok részen erősítünk meg bélésbőrrel. A valódi bőr felsőrész leginkább a melegebb nyári viseletre a legideálisabb anélkül hogy lemondanánk a bőr felsőrész természetes komfortjáról és tartósságáról. A prémium minőségű velúr bőr felsőrész lágyan veszi körbe a lábfejet egész nap és a rugalmas, puha textil bélés tovább fokozza a láb komfortját.G&T Aktív Light sportcipő a modern és sportos megjelenést kedvelő vásárlóinknak készülnek! A cipő formája és vonalvezetése megegyezik a G&T Aktív modellek formájával, eltérést csak a cipő bélésének kialakításában találunk.


Íratkozz fel a hírlevelünkre!

Szeretnél értesítés kapni az új termékeinkről vagy az akcióinkról?

Évente csak néhány akciónk van, ezért nem kell számítanod sok e-mailre. Mivel a Facebookon vagy más egyéb social média felületeken nem biztos, hogy hozzád is eljut az akciós bejegyzés, ezért érdemes rajta lenni ezen a hírlevél listán, így biztos kapsz értesítést az akcióinkról!

G&T Sportcipő Manufaktúra Kft.

A feliratkozással elfogadod az Adatvédelmi Nyilatkozatban foglaltakat! Bármikor le tudsz íratkozni az értesítésekről, ha meggondoltad magad!