G&T PRO-20 – dinamikus vonalak, klasszikus értékek új formában


Érdemes ragaszkodni a hagyományos cipőformákhoz, de vigyünk bele valami újat!

A G&T PRO-20 modell egy olyan modell változat, amely formáját a két sikeres modellünk formavilágának ötvözéséből született, ahol az új elemekkel és részletekkel a fiatalosabb megjelenést erősítettük. A klasszikus, már közel 50 éves cipőforma a világ egyik legnépszerűbb lábbelijét eredményezte, amely a mai napig töretlen sikert ér el a cipővásárlók körében. Ennek a sikernek az oka a tökéletes kényelem. A cipőkészítés mesterei által kialakított apró részletek mind a kényelmet és a tartósságot szolgálja. A forma időtállósága pedig vitán felül áll. A G&T PRO-20 cipőnkhöz is csak a már jól megszokott prémium minőségű anyagokat használjuk fel. A G&T PRO-20 felsőrészek egyaránt készülhetnek nappa és nubuk bőrből vagy akár ezek együttes használatával is. A cipő béléséhez is csak valódi bélésbőrt használunk ami csak prémium márkáknál, termékeknél található meg. A talpbetét szintén a bársonyos, de rendkívül rugalmas és strapabíró bélésbőrrel kasírozott. A talpbetétet ragsztással rögzítjük a cipőinkbe, hogy a kényelem minden körülmények között megmaradjon. Ha, egyedi talpbetétet használnál, kérheted, hogy ne ragasszuk be a talpbélést. A cipő talpához szintén visszanyúltunk a klasszikus megoldásokhoz. A végtelen rugalmasságú vékony olasz gumitalppal minden lépésed könnyed és légies. A kopásállósága és tapadása kiváló! A G&T PRO-20 cipőink talpa körben varrott ami szinte elnyűhetetlenné teszi a lábbelit. Kis súlyával és rugalmasságával örök kedvenceddé fog válni ez a cipő!

Amit a cipőinkről érdemes tudni:

  • Egyedileg készülnek, hazai gyártásban
  • Manufakturális, kézi készítésű
  • Prémium minőségű bőrből készül
  • Valódi bélésbőr anyagot használunk cipőink béléséhez, amit máshol csak prémium lábbeliknél láthatsz
  • Minden egyes cipő rendelésre készül, tehát ha tudod a cipő méretét és kiválasztható akkor azt mi elkészítjük neked
  • A rendeléstől a gyártáson át a kézhezvételig általában 8 munkanap szükséges
Válogass kedvedre cipőink között és ha tetszenek, ajánld a termékeinket a családodban és ismerőseidnek! Köszönjük, hogy hazai terméket választasz és ezzel támogatod a manufaktúránk dolgozóinak az életét! Legyen a G&T Trend Plusz a Te álomcipőd!

Íratkozz fel a hírlevelünkre!

Szeretnél értesítés kapni az új termékeinkről vagy az akcióinkról?

Évente csak néhány akciónk van, ezért nem kell számítanod sok e-mailre. Mivel a Facebookon vagy más egyéb social média felületeken nem biztos, hogy hozzád is eljut az akciós bejegyzés, ezért érdemes rajta lenni ezen a hírlevél listán, így biztos kapsz értesítést az akcióinkról!

G&T Sportcipő Manufaktúra Kft.

A feliratkozással elfogadod az Adatvédelmi Nyilatkozatban foglaltakat! Bármikor le tudsz íratkozni az értesítésekről, ha meggondoltad magad!