Női komfortpapucsaink a tökéletes kényelem és tartósság érdekében csak valódi bőrből készülnek. A Flóra modellen kettő széles pánt segítségével állíthatja be a viselője a legoptimálisabb szélességet a felsőrésznek. A papucs belső oldalán egy különleges elasztikus betét található, ami bütykös lábujjak esetén különleges komfortot biztosít a papucs viselőjének. A felsőrész szép vonalvezetésű kialakításnak köszönhetően nem csak a kényelem hanem a megjelenés is tökéletes! A fekete TR talp lágy ívei harmonikusan illeszkednek a felsőrész vonalvezetéséhez. A TR talp csúszásmentes felületei segítik a biztosabb járást.

Egy termék se felelt meg a keresésnek.

Íratkozz fel a hírlevelünkre!

Szeretnél értesítés kapni az új termékeinkről vagy az akcióinkról?

Évente csak néhány akciónk van, ezért nem kell számítanod sok e-mailre. Mivel a Facebookon vagy más egyéb social média felületeken nem biztos, hogy hozzád is eljut az akciós bejegyzés, ezért érdemes rajta lenni ezen a hírlevél listán, így biztos kapsz értesítést az akcióinkról!

G&T Sportcipő Manufaktúra Kft.

A feliratkozással elfogadod az Adatvédelmi Nyilatkozatban foglaltakat! Bármikor le tudsz íratkozni az értesítésekről, ha meggondoltad magad!