Női komfortpapucsaink a tökéletes kényelem és tartósság érdekében csak valódi bőrből készülnek. A Gerda modell felsőrésze tökéletes méretre állítását három pánt segítségével állíthatja be a viselője a lábfej szélességének megfelelően. A Gerda papucsok szintén a kivehető, cserélhető portugál parafa talpbetéttel vannak ellátva, amely rugalmas szivacsréteggel ellátott és bélésbőrrel kasírozott. Ez tökéletes kényelmet, természetes szellőzést és jó tapadást jelent a talpaknak. Papucsunkhoz TR talpat használunk amely a gumi talpakkal ellentétben könnyűek viszont tapadásuk megközelíti a legjobb olasz gumitalpakét! A talpon csúszásmentes rétegek teszik a járást magabiztosabbá!

Szeretnél értesítés kapni az akcióinkról?

Íratkozz fel a hírlevelünkre!

Évente csak néhány akciónk van, ezért nem kell számítanod sok e-mailre. Mivel a Facebookon vagy más egyéb social média felületeken nem biztos, hogy hozzád is eljut az akciós bejegyzés, ezért érdemes rajta lenni ezen a hírlevél listán, így biztos kapsz értesítést az akcióinkról!

G&T Sportcipő Manufaktúra Kft.

A feliratkozással elfogadod az Adatvédelmi Nyilatkozatban foglaltakat! Bármikor le tudsz íratkozni az értesítésekről, ha meggondoltad magad!