Gyakori kérdések

Gyakori kérdések

Hogyan válasszak cipőméretet?
Az adott termék oldalán a Méret választó lenyitásával akár feles méret pontossággal is ki tudod választani a cipő méreteket. Ha, bizonytalan vagy a lábméretedben akkor mérd meg pontosan a talpad hosszúságát és a megrendelés folyamán a “Megjegyzések rovatba”  vagy e-mailben(info@gtcipo.hu) írd meg nekünk a lábad hosszúságát (cm), mi tudni fogjuk melyik cipőméret lesz neked jó.

Ha, nem jó a cipő mérete, akkor mit kell tennem?
Kérlek figyelj arra, hogy hibás cipőméret választás esetén csak 30 napon belül cseréljük ki a rossz méretű cipőt! A cipő cseréjéhez a mellékelt nyomtatványt kell kitölteni, ami csak a legszükségesebb adatokat tartalmazza. A kitöltött nyomtatványt kérlek helyezd bele a cipős dobozba, amiben visszaküldöd nekünk a rossz méretű cipőt. A cipőt postai úton – a legegyszerűbb csomagként (ne utánvét stb..) add fel részünkre. A cipőd beérkezése után mi, a jó méretű cipőt elkészítjük neked (ez szintén 10-12 munkanap) és a GLS segítségével a nyomtatványban megadott címre eljuttatjuk.

A cipőt erre a címre küld: GT Sportcipő Manufaktúra KFt 5430. Tiszaföldvár Nyíl út 7.
A kitöltendő nyomtatvány innen letölthető: Nyomtatvány letöltése (docx)

Kaphatok egyéb információt a termékekről?
Tedd fel kérdéseid e-mailben – info@gtcipo.hu – vagy telefonon 06-20/333-0930 és mi örömmel válaszolunk neked.

A termékfotók mennyire adják pontosan vissza a cipő valódi szineit?
Minden termékfotónál arra törekszünk, hogy a lehető legtökéletesebben adja vissza a bőr színét, de mivel valódi bőrből készülnek a cipőink ezért minden egyes bőr másként viselkedik, másként hat rá a növényi alapú cserző anyag, ezért minden egyes bőr amiből a cipők kiszabásra kerülnek kismértékben eltérhetnek egymástól, ezért lehetnek árnyalatbeli eltérések a fotón szereplő cipő és a legyártott cipő között.

Lehet rendelést leadni más módon is?
Leadhat a rendelésed a webshopon keresztül, telefonon vagy e-mail-ben.
Telefon : 36 20 333 0930
E-mail : info@gtcipo.hu

Milyen fizetési módok vannak?
A www.gtcipo.hu webshopban a cipők vásárlása során kétféle fizetési mód közül tudsz választani!
Banki előre utalás esetén a következő számlaszámra kell érkeznie az előreutalásodnak:
 Bank neve:Raiffeisen Bank Zrt..
Számlaszám forint: 
Forint Fizetésiszámla-szám:12050002-01553790-00100007
Nemzetközi Fizetésiszámla-szám (IBAN):HU82-12050002-01553790-00100007
Számlaszám euro:
Euró fizetési számlaszám: 12050002-01553790-00200004
Euró Nemzetközi fizetésiszámla-szám (IBAN) :HU61-12050002-01553790-00200004
Banki előreutalás esetén a megjegyzés rovatba kérjük a rendelés azonosító feltüntetését illetve a megrendelő nevét a befizetés minél könnyebb beazonosítás érdekében!
Utánvétel esetén az MPL szállítójánál kell átvételkor a terméket kifizetni!

Rendelés után mennyi időn belül kapom meg a termékem?
A rendelés leadását követő első munkanapon elkezdjük az általad rendelt cipő gyártását. Ez néhány napot igénye bevehet. Az elkészült cipőt átadjuk az GLS csomagszállítónak és Ő 1-2 napon belül kiszállítja az adott szállítási címre. Így a megrendelt cipőd várhatóan 8-10 munkanap múlva veheted át.

Milyen költségei vannak a szállításnak?
Minden webshopon keresztül megvásárolt terméket a GLS szállítja ki.
Ingyenes a szállítás 35 000 Ft. feletti vásárlás esetén.
Szállítási költséget kell fizetni minden 35 000 Ft.-nál kevesebb vásárlási összeg esetén
A szállítási díj:1190Ft.

A webshopon keresztül megrendelt termékek szállítási ideje kb. 10-12 munkanap, a termékek egyedi gyártása miatt, ezt kérem vegyétek figyelembe a rendelések leadásakor!

Lehet más színben is rendelni cipőt?
Csak az elérhető színek közül választhatsz. Ha, a meglévő színekből más színösszeállítás szeretnél akkor vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben – info@gtcipo.hu – vagy telefonon – 06/20-333-0930. Egyedi kéréseket is ki tudunk szolgálni aminek a költsége cipőnként 3000Ft. Így lehet egyedi szín-összeállítású cipőd is! Ennek alap feltétele, hogy biztos legyél a cipőmérettel, ugyanis az egyedi személyre szabott lábbelit nem tudjuk mérethiba esetén kicserélni! Tervezd meg a saját cipőd és keress minket, mi legyártjuk.

Hogyan tudok változtatni a megrendelésben vagy a fizetési módban?
Ha, szeretnéd módosítani a leadott megrendelésed, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben – info@gtcipo.hu – vagy telefonon – 06/20-333-0930.

Lehetséges törölni a megrendelést?
Ha, szeretnéd törölni a leadott megrendelésed, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben – info@gtcipo.hu – vagy telefonon – 06/20-333-0930.

Meddig küldhetem vissza a rendelt terméket?

A kézhezvételtől számított 30 napon belül visszaküldöd nekünk akkor mi kicseréljük a megfelelő méretű cipőre vagy visszautaljuk neked a vételárat arra számlaszámra amelyre csak szeretnéd! Ez csak nem használt lábbeli esetén érvényes, természetesen! A visszaérkezett cipő vételárát 5 napon belül visszautaljuk az általad meghatározott számlaszámra.

A visszaküldés címe:
GT Sportcipő Manufaktúra Kft.
5430, Tiszaföldvár Nyíl út 7.

A visszaküldéskor kérlek mellékeld az alábbi nyomtatványt kitöltve:Elallasi-felmondasi-nyilatkozat

A visszaküldött termékekhez csatolni kell a vásárlás tényét igazoló számlát. Ha ezzel már nem rendelkezel, akkor meg kell adni a vásárló adatait, hogy könnyedén azonosítható lehessen a rendszerünkben.
A szavatossággal kapcsolatos részletek itt találhatóak: Szavatosságról/ Garanciáról