Gyakori kérdések

Gyakori kérdések

Hogyan válasszak cipőméretet?
Az adott termék oldalán a Méret választó lenyitásával akár feles méret pontossággal is ki tudod választani a cipő méreteket. Ha, bizonytalan vagy a lábméretedben akkor mérd meg pontosan a talpad hosszúságát és a megrendelés folyamán a “Megjegyzések rovatba”  vagy e-mailben([email protected]) írd meg nekünk a lábad hosszúságát (cm), mi tudni fogjuk melyik cipőméret lesz neked jó.

A HELYES CIPŐMÉRET KIVÁLASZTÁSA

Az online cipővásárlás során néhányan attól tartanak, hogy nem jól választják ki a cipő méretet. A következő leírás segít abban hogy megtudd melyik méret lesz a legjobb választás! Ehhez általában két adat szükséges! Az első aminél a Te részedről szükség van egy kis segítségre, ez pedig a talp hosszúság pontos megmérése. Olvasd tovább az útmutatót, hogy ezt pontosan le tudd mérni otthon! Mezítláb állj oda egy ajtófélfához vagy a falhoz és helyezd a fehér papírt a talpad alá úgy hogy az is a faltól induljon. A leghosszabb lábujjadnál húzz egy vonalat a papírra. Általában a nagyujj a leghosszabb, de vizsgáld meg, hogy ez a Te esetedben is így van e. Ha nem, akkor attól az ujjtól kezdjük a mérést, amelyik a leghosszabb. A leghosszabb lábujjad végénél húzz egy vonalat a papírra, ügyelj hogy a ceruza merőleges legyen és a vonal egybe essen a lábujjad végével! Ha, túlságosan megdöntöd a ceruzát az több milliméter eltérést is eredményezhet. Mérd le a vonaltól az ajtófélfáig eső távolságot, ez lesz a talphosszúságod. Érdemes este, nap végén megmérned a lábad, hiszen ilyenkor a láb a legnagyobb, mivel a nap végére akár 2-3%-ot változik a láb mérete! Mérd le mindkét lábad, sokunknak nem egyforma mind a két lába! Mivel egyedileg gyártjuk le a cipőket kérheted úgy is hogy az egyik oldali cipő eltérő méretű. Ezt a megjegyzés rovatban a rendelés folyamán írd meg nekünk! Ha, meg van a talp hosszúság akkor nézd meg a méret táblázatunkban, hogy a talphosszadhoz melyik Francia méret passzol a legjobban. Itt találod a méret táblázatunkat: Ha, bizonytalan vagy a méret táblázatban meghatározott méretekben akkor a már említett rendelés végén található. Megjegyzés rovatba írd meg nekünk, hogy általában milyen méretű cipőket viselsz és add meg nekünk a lemért talphosszad is! Mi ebből a két adatból tudni fogjuk hogy melyik méret lesz a neked való!

Ha, nem jó a cipő mérete, akkor mit kell tennem?
Kérlek figyelj arra, hogy hibás cipőméret választás esetén csak 30 napon belül cseréljük ki a rossz méretű cipőt! A cipő cseréjéhez a mellékelt nyomtatványt kell kitölteni, ami csak a legszükségesebb adatokat tartalmazza. A kitöltött nyomtatványt kérlek helyezd bele a cipős dobozba, amiben visszaküldöd nekünk a rossz méretű cipőt. A cipőt postai úton – a legegyszerűbb csomagként (ne utánvét stb..) add fel részünkre. A cipőd beérkezése után mi, a jó méretű cipőt elkészítjük neked (ez szintén 10-12 munkanap) és a GLS segítségével a nyomtatványban megadott címre eljuttatjuk.

A cipőt erre a címre küld: GT Sportcipő Manufaktúra KFt 5430. Tiszaföldvár Nyíl út 7.
A kitöltendő nyomtatvány innen letölthető: Nyomtatvány letöltése (docx)

Kaphatok egyéb információt a termékekről?
Tedd fel kérdéseid e-mailben – [email protected] – vagy telefonon 06-30/010-3131 és mi örömmel válaszolunk neked.

A termékfotók mennyire adják pontosan vissza a cipő valódi szineit?
Minden termékfotónál arra törekszünk, hogy a lehető legtökéletesebben adja vissza a bőr színét, de mivel valódi bőrből készülnek a cipőink ezért minden egyes bőr másként viselkedik, másként hat rá a növényi alapú cserző anyag, ezért minden egyes bőr amiből a cipők kiszabásra kerülnek kismértékben eltérhetnek egymástól, ezért lehetnek árnyalatbeli eltérések a fotón szereplő cipő és a legyártott cipő között.

Lehet rendelést leadni más módon is?
Leadhat a rendelésed a webshopon keresztül, telefonon vagy e-mail-ben.
Telefon : +36 30 010 3131
E-mail : [email protected]

Milyen fizetési módok vannak?
A www.gtcipo.hu webshopban a cipők vásárlása során kétféle fizetési mód közül tudsz választani!
Banki előre utalás esetén a következő számlaszámra kell érkeznie az előreutalásodnak:
 Bank neve:Raiffeisen Bank Zrt..
Számlaszám forint: 
Forint Fizetésiszámla-szám:12050002-01553790-00100007
Nemzetközi Fizetésiszámla-szám (IBAN):HU82-12050002-01553790-00100007
Számlaszám euro:
Euró fizetési számlaszám: 12050002-01553790-00200004
Euró Nemzetközi fizetésiszámla-szám (IBAN) :HU61-12050002-01553790-00200004
Banki előreutalás esetén a megjegyzés rovatba kérjük a rendelés azonosító feltüntetését illetve a megrendelő nevét a befizetés minél könnyebb beazonosítás érdekében!
Utánvétel esetén az MPL szállítójánál kell átvételkor a terméket kifizetni!

Rendelés után mennyi időn belül kapom meg a termékem?
A rendelés leadását követő első munkanapon elkezdjük az általad rendelt cipő gyártását. Ez néhány napot igénye bevehet. Az elkészült cipőt átadjuk az GLS csomagszállítónak amit 1-2 napon belül kiszállít az adott szállítási címre. Így a megrendelt cipőd várhatóan 10-12 munkanap múlva veheted át.

Milyen költségei vannak a szállításnak?
Minden webshopon keresztül megvásárolt terméket a GLS szállítja ki.
Ingyenes a szállítás 45 000 Ft. feletti vásárlás esetén belföldi szállítási címre.
Szállítási költséget kell fizetni minden 45 000 Ft.-nál kevesebb vásárlási összeg esetén
A szállítási díj:1490Ft.

Belföldi szállítás esetén 45000Ft vásárlási érték felett ingyenes a szállítás. Külföldre a szállítási díj a GLS érvényben lévő díjszabása alapján kerül kiszámításra.

A webshopon keresztül megrendelt termékek szállítási ideje kb. 10-12 munkanap, a termékek egyedi gyártása miatt, ezt kérem vegyétek figyelembe a rendelések leadásakor!

Lehet más színben is rendelni cipőt?
Csak az elérhető színek közül választhatsz. Ha, a meglévő színekből más színösszeállítás szeretnél akkor vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben – [email protected] – vagy telefonon – +36 30 010-3131. Egyedi kéréseket is ki tudunk szolgálni aminek a költsége páronként 3000Ft. Így lehet egyedi színösszeállítású cipőd is! Ennek alap feltétele, hogy biztos legyél a cipőméretben, ugyanis az egyedi személyre szabott lábbelit nem tudjuk mérethiba esetén kicserélni!

Az alábbi esetek egyedi rendelésnek minősülnek, amelyek 3.000Ft. többlet költséget jelentenek a vásárlónak. és méret hiba esetén vagy nem tetszés esetén nincs mód a cipők cseréjére, mivel a vevő egyedi igényei alapján készül a termék.
Egyedi rendelésnek minősül:
1.    Eltérő méretű jobbos-balos cipők rendelése
2.    A weboldalon megtalálható színkombinációktól való eltérés, mint pl. csak egyszínben kérni, más színváltozat kérése
3.    Más talpszín kérése
4.    Más színű cérnával hímzett logó
5.    Minden módosítás ami a webshopban szereplő terméktől eltér (plusz ringli kérés, stb..)

Hogyan tudok változtatni a megrendelésben vagy a fizetési módban?
Ha, szeretnéd módosítani a leadott megrendelésed, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben – [email protected] – vagy telefonon – +36 30 010 3131.

Lehetséges törölni a megrendelést?
Ha, szeretnéd törölni a leadott megrendelésed, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben – [email protected] – vagy telefonon – +36 30 010 3131.

Meddig küldhetem vissza a rendelt terméket?

A kézhezvételtől számított 30 napon belül visszaküldöd nekünk akkor mi kicseréljük a megfelelő méretű cipőre vagy visszautaljuk neked a vételárat arra számlaszámra amelyre csak szeretnéd! Ez csak nem használt lábbeli esetén érvényes, természetesen! A visszaérkezett cipő vételárát 5 napon belül visszautaljuk az általad meghatározott számlaszámra.

A visszaküldés címe:
GT Sportcipő Manufaktúra Kft.
5430, Tiszaföldvár Nyíl út 7.

A visszaküldéskor kérlek mellékeld az alábbi nyomtatványt kitöltve:Elallasi-felmondasi-nyilatkozat

A visszaküldött termékekhez csatolni kell a vásárlás tényét igazoló számlát. Ha ezzel már nem rendelkezel, akkor meg kell adni a vásárló adatait, hogy könnyedén azonosítható lehessen a rendszerünkben.
A szavatossággal kapcsolatos részletek itt találhatóak: Szavatosságról/ Garanciáról

Hibás a cipő javítására van szükség

Mielőtt visszaküldenéd a cipőt kérlek hívj vagy írj nekünk és ha lehet készíts telefonnal képet a hibáról, ezután egyeztessük hogy az adott probléma javítható vagy sem. Amennyiben ezt megbeszéltük kérlek a javításra szánt cipőt az alábbi nyomtatványt kitöltve küld vissza a cipővel együtt. Ez nagyon fontos, mert e nélkül senki nem fogja tudni kitől jött a cipő és mit keressünk rajta hibát, enélkül a papír nélkül nem fogunk nekikezdeni a cipő javításának. Sajnos rengeteg idő megy el azzal, hogy olyan cipők gazdáit keressük akik mindenféle adat nélkül küldik vissza a terméket javításra, Te ne legyél ilyen 🙂 Kérlek az alábbi linken lévő nyomtatványt töltsd ki pontosan: Nyomtatvány letöltése

A BŐR CIPŐK ÁPOLÁSA, TISZTÍTÁSA

A cipőink valódi bőrből készülnek. A bőr természetes anyag amit több ezer éve használja az emberiség. Egyik legnagyobb előnye, hogy folyamatos ápolással sokáig megőrzi a bőr a természetes szépségét és minőségét. Ezért a valódi bőr termékeket az eleganciát és a minőség sugallják.

Nubuk bőr és Velúr bőr ápolása: A nubuk bőr a bőr külső szőr oldali részéből a velúr pedig a bőr belső hús oldali részéből készül, de ápolásuk, tisztításuk megegyezik. Ezek a bőrök kezelés nélkül könnyen magukba szívják a nedvességet ezért fontos, hogy első használat előtt impregnálóval kezeljük le a bőrfelületeket. Ezzel a későbbi ápolási idő is jelentősen csökkenthető és a cipő jobban ellenáll a víznek illetve a szennyeződéseknek! A használat után minden esetben szárazon kezdjük el a cipő tisztítását! A finom por szennyeződést cipőkefével könnyedén távolítsuk el a bőrfelületekről. A durvább sáros szennyeződést száradás után nubuk radírral, finoman dörzsölve eltávolíthatjuk a bőr felületéről. Ha, makacs a sár szennyeződés akkor puha, nedves ronggyal töröld át, próbáld így eltávolítani a szennyeződést,  majd hagyd megszáradni. Száradás után a gumis oldalú cipőkefével vagy nubuk radírral ledörzsölhető a sár. Szárításkor sugárzó hőnek vagy erős napsütésnek ne tedd ki a bőr cipőd! A zsíros foltok eltüntetésére a velúr tisztító spray vagy hab a legjobb megoldás. KB. 20 cm-ről fújd az eltávolítandó foltra, majd száraz szivaccsal töröld át. A habot egy puha rongyra fújva vidd fel a foltos részre. A száradás és tisztítás után fontos az impregnáló használata! A nedvesség és szennyeződés taszító hatása nem gátolja a bőr szellőzését. Használd két-három hetente, egyenletes vékony rétegben és a bőrcipőd sokáig megőrzi újszerű állapotát. A színek megújítására használhatsz nubuk-velúr szín visszaállító spray-t. A Renovátor spray színfelújító hatása visszaadja a kifakult bőr színét. A színtelen a legpraktikusabb, mert minden színhez használható. Szabad levegőn használd, és tegyél egy újságpapírt a teljesen száraz alá és úgy fújd be a renovátor spray-vel, amit használat előtt alaposan rázz fel. A cipő tárolásnál figyelj rá, hogy a cipő szárazon legyen eltéve! Használj sámfát vagy tömd ki a cipőt, ne halmozd egymásra a cipőket, lehetőség szerint tárold azokat a saját dobozában, ahol megóvod a pórtól és gyűrődéstől.

Nappa bőr és Barkás nappa bőr ápolása: A nappa és barkás nappa bőrök ápolása hasonló a nubuk bőrökéhez. A finomabb pór szennyeződéseket cipőkefével távolítsuk el, a makacs sár szennyeződést nedves ronggyal. A makacs szennyeződésekhez enyhén szappanos vizet is használhatunk, de a dörzsöléssel vigyázzunk mert a festett bőrfelület kopása előfordulhat. Tisztítás után a viaszos ápolás és impregnálás szükséges. Érdemes színtelen viaszos ápolókat beszerezni, így minden színű bőrhöz használható.

Lakk bőr: A finom por szennyeződést cipőkefével távolítsuk el és használhatunk enyhén nedves rongyot is az eltávolításkor. A lakk réteg sérülékeny ezért az erős dörzsölést kerüljük. Az impregnálók használatakor legyünk körültekintőek hogy a magas fényű felület megmaradjon.

Gyakori kérdések

A helyes cipőméret kiválasztása

Az online cipővásárlás során néhányan attól tartanak, hogy nem jól választják ki a cipő méretet. A következő leírás segít abban hogy megtudd melyik méret lesz a legjobb választás! Ehhez általában két adat szükséges! Az első aminél a Te részedről szükség van egy kis segítségre, ez pedig a talp hosszúság pontos megmérése. Olvasd tovább az útmutatót, hogy ezt pontosan le tudd mérni otthon!

Mezítláb állj oda egy ajtófélfához vagy a falhoz és helyezd a fehér papírt a talpad alá úgy hogy az is a faltól induljon. A leghosszabb lábujjadnál húzz egy vonalat a papírra. Általában a nagyujj a leghosszabb, de vizsgáld meg, hogy ez a Te esetedben is így van e. Ha nem, akkor attól az ujjtól kezdjük a mérést, amelyik a leghosszabb. A leghosszabb lábujjad végénél húzz egy vonalat a papírra, ügyelj hogy a ceruza merőleges legyen és a vonal egybe essen a lábujjad végével! Ha, túlságosan megdöntöd a ceruzát az több milliméter eltérést is eredményezhet. Mérd le a vonaltól az ajtófélfáig eső távolságot, ez lesz a talphosszúságod.

Érdemes este, nap végén megmérned a lábad, hiszen ilyenkor a láb a legnagyobb, mivel a nap végére akár 2-3%-ot változik a láb mérete! Mérd le mindkét lábad, sokunknak nem egyforma mind a két lába! Mivel egyedileg gyártjuk le a cipőket kérheted úgy is hogy az egyik oldali cipő eltérő méretű. Ezt a megjegyzés rovatban a rendelés folyamán írd meg nekünk!

Ha, meg van a talp hosszúság akkor nézd meg a méret táblázatunkban, hogy a talphosszadhoz melyik Francia méret passzol a legjobban. Itt találod a méret táblázatunkat:
Ha, bizonytalan vagy a méret táblázatban meghatározott méretekben akkor a már említett rendelés végén található. Megjegyzés rovatba írd meg nekünk, hogy általában milyen méretű cipőket viselsz és add meg nekünk a lemért talphosszad is! Mi ebből a két adatból tudni fogjuk hogy melyik méret lesz a neked való!

Mit tehetsz, ha mégsem lett jó a cipőméret?

Kérlek figyelj arra, hogy hibás cipőméret választás esetén csak 30 napon belül cseréljük ki a rossz méretű cipőt! Ha, cipő felpróbálása után az utcán is használod a cipőt, akkor sajnos nem fogjuk tudni a cipőt visszacserélni! Ezért kérlek, csak szobában, tiszta felületen próbáld fel az új cipőt és ha azt érzed nem jó a cipő mérete ne használd tovább, hanem az alábbiak szerint járj el.

A cipő cseréjéhez a mellékelt nyomtatványt kell kitölteni, ami csak a legszükségesebb adatokat tartalmazza. A kitöltött nyomtatványt kérlek helyezd bele a cipős dobozba, amiben visszaküldöd nekünk a rossz méretű cipőt. A cipőt postai úton - a legegyszerűbb csomagként (ne utánvét stb..) add fel részünkre. A rossz méretű cipő csomag feladási költsége a vásárlót terheli, a csere cipő kiküldésének költsége pedig a minket, gyártót fog terhelni! A cipőd beérkezése után elkészítjük neked a jó méretű cipőt  (ez szintén 10-12 munkanap) és a GLS segítségével a nyomtatványban megadott címre eljuttatjuk az új, jó méretű lábbelit.

A cipőt erre a címre küld: GT Sportcipő Manufaktúra KFt 5430. Tiszaföldvár Nyíl út 7. A kitöltendő nyomtatvány innen letölthető: Nyomtatvány letöltése (docx)
A termék visszacsomagolásakor külön figyelmet kérnénk fordítani arra, hogy a termék gyári doboza ne sérüljön!! Magára a cipős dobozra, semmilyen írás vagy ragasztó szalag ne kerüljön! Óvjuk a fákat, ne dobjuk ki a papírdobozokat feleslegesen! Köszönjük!
Ha, az általad választott cipő nem tetszik, vagy rossz méretet választottál nem kell elkeseredni! A kézhezvételtől számított 30 napon belül visszaküldöd nekünk - de csak abban az esetben ha azt nem használtad - akkor mi kicseréljük a megfelelő méretű cipőre vagy visszautaljuk neked a vételárat arra számlaszámra amelyre csak szeretnéd! A visszaérkezett cipő vételárát 5 napon belül visszautaljuk az általad meghatározott számlaszámra. Figyelem! A nem rendeltetésszerű használat illetve az indokoltnál nagyobb mérvű kopás és szennyeződés esetén a visszatérítést és a cipő cseréjét visszautasítjuk. Ezért kérek minden vásárlót, ha próba során azt tapasztalja, hogy a cipő mérete nem megfelelő akkor ne használja  a cipőt és haladéktalanul küldje vissza a cipőt részünkre! Amennyiben tovább használja annak ellenére, hogy a cipő mérete nem jó és e miatt a cipő tovább szennyeződik, kopik, gyűrődik úgy nem áll módunkban visszacserélni a használt terméket! Megértésüket előre is köszönjük! A visszaküldés címe: GT Sportcipő Manufaktúra Kft. 5430, Tiszaföldvár Nyíl út 7.

Termékvásárlás utáni elállás esetén az alábbiakat kérjük, tedd meg!

A visszaküldéskor ha elállsz a vásárlástól akkor kérlek mellékeld az alábbi nyomtatványt kitöltve: Elallasi-felmondasi-nyilatkozat A visszaküldés címe: GT Sportcipő Manufaktúra Kft. 5430, Tiszaföldvár Nyíl út 7.
A cipőink valódi bőrből készülnek. A cipő felsőrészéhez általában 5 +1 féle bőr fajtát használunk. A leggyakoribb anyagok a következők:

Nubuk bőr: A nubuk a nyersbőr külső felületének – szőroldal, színoldal – érdesítésével (felcsiszolásával) készül. Felületén apró bolyhok vannak, így meglehetősen jól ellenáll a szennyeződéseknek és a kopásnak. A nubuk a bőr természetes barkáját is visszaadja, kihangsúlyozza sokféleségét, és életteli színeket mutat. Ezért nagyon kedvelt a cipőiparban és a divatiparban is. A csiszolás nélküli kikészítést nappa bőrnek hívják. A nubukot általában a következőképpen állítják elő: Cserzik a bőrt, majd szükség szerint festékkel színezik. Finom kefékkel átdörzsölik; ez az eljárás megnyitja a bőrt, és csomós vagy egyenletes szerkezetet alakít ki.

Nappa bőr: a szőroldali sima, hibátlan bőr. Speciális puhítócserzéssel és megfelelően zsírozva készül a nappabőr. Jellegzetes selyem fényű felületű. Könnyen tisztítható, a kisebb használatból eredő kopások, karcolások viaszos ápolással eltüntethetőek, így a cipő hosszú ideig megőrzi újszerű állapotát.

Barkás nappa bőr: a nappa bőr erezett felületű változata. Ápolása, tisztítása a nappa bőrével megegyezik.

Velúr bőr:  a bőr húsoldali bársonyos felületűvé tett bőr. Bolyhosabb felületű mint a nubuk bőr.Tisztítása ápolása a nubuk bőrével hasonlóan történik. Impregnálással a nedvességnek és a szennyeződéseknek is jobban ellenáll.

Lakk bőr: a bőr természetes barkaképét teljesen vagy csaknem teljesen eltüntető, vastag, fényes (csaknem kizárólag poliuretán) filmréteget tartalmazó bőrök.

A bőr cipők ápolása, tisztítása

A cipőink valódi bőrből készülnek. A bőr természetes anyag amit több ezer éve használja az emberiség. Egyik legnagyobb előnye, hogy folyamatos ápolással sokáig megőrzi a bőr a természetes szépségét és minőségét. Ezért a valódi bőr termékeket az eleganciát és a minőség sugallják.

Nubuk bőr és Velúr bőr ápolása: A nubuk bőr a bőr külső szőr oldali részéből a velúr pedig a bőr belső hús oldali részéből készül, de ápolásuk, tisztításuk megegyezik. Ezek a bőrök kezelés nélkül könnyen magukba szívják a nedvességet ezért fontos, hogy első használat előtt impregnálóval kezeljük le a bőrfelületeket. Ezzel a későbbi ápolási idő is jelentősen csökkenthető és a cipő jobban ellenáll a víznek illetve a szennyeződéseknek!
A használat után minden esetben szárazon kezdjük el a cipő tisztítását! A finom por szennyeződést cipőkefével könnyedén távolítsuk el a bőrfelületekről. A durvább sáros szennyeződést száradás után nubuk radírral, finoman dörzsölve eltávolíthatjuk a bőr felületéről. Ha, makacs a sár szennyeződés akkor puha, nedves ronggyal töröld át, próbáld így eltávolítani a szennyeződést,  majd hagyd megszáradni. Száradás után a gumis oldalú cipőkefével vagy nubuk radírral ledörzsölhető a sár. Szárításkor sugárzó hőnek vagy erős napsütésnek ne tedd ki a bőr cipőd!

A zsíros foltok eltüntetésére a velúr tisztító spray vagy hab a legjobb megoldás. KB. 20 cm-ről fújd az eltávolítandó foltra, majd száraz szivaccsal töröld át. A habot egy puha rongyra fújva vidd fel a foltos részre.
A száradás és tisztítás után fontos az impregnáló használata! A nedvesség és szennyeződés taszító hatása nem gátolja a bőr szellőzését. Használd két-három hetente, egyenletes vékony rétegben és a bőrcipőd sokáig megőrzi újszerű állapotát. A színek megújítására használhatsz nubuk-velúr szín visszaállító spray-t.
A Renovátor spray színfelújító hatása visszaadja a kifakult bőr színét. A színtelen a legpraktikusabb, mert minden színhez használható. Szabad levegőn használd, és tegyél egy újságpapírt a teljesen száraz alá és úgy fújd be a renovátor spray-vel, amit használat előtt alaposan rázz fel.

A cipő tárolásnál figyelj rá, hogy a cipő szárazon legyen eltéve! Használj sámfát vagy tömd ki a cipőt, ne halmozd egymásra a cipőket, lehetőség szerint tárold azokat a saját dobozában, ahol megóvod a pórtól és gyűrődéstől.

Nappa bőr és Barkás nappa bőr ápolása: A nappa és barkás nappa bőrök ápolása hasonló a nubuk bőrökéhez. A finomabb pór szennyeződéseket cipőkefével távolítsuk el, a makacs sár szennyeződést nedves ronggyal. A makacs szennyeződésekhez enyhén szappanos vizet is használhatunk, de a dörzsöléssel vigyázzunk mert a festett bőrfelület kopása előfordulhat. Tisztítás után a viaszos ápolás és impregnálás szükséges. Érdemes színtelen viaszos ápolókat beszerezni, így minden színű bőrhöz használható.

Lakk bőr: A finom por szennyeződést cipőkefével távolítsuk el és használhatunk enyhén nedves rongyot is az eltávolításkor. A lakk réteg sérülékeny ezért az erős dörzsölést kerüljük. Az impregnálók használatakor legyünk körültekintőek hogy a magas fényű felület megmaradjon.

Szeretnél értesítés kapni az akcióinkról?

Íratkozz fel a hírlevelünkre!

Évente csak néhány akciónk van, ezért nem kell számítanod sok e-mailre. Mivel a Facebookon vagy más egyéb social média felületeken nem biztos, hogy hozzád is eljut az akciós bejegyzés, ezért érdemes rajta lenni ezen a hírlevél listán, így biztos kapsz értesítést az akcióinkról!

G&T Sportcipő Manufaktúra Kft.

A feliratkozással elfogadod az Adatvédelmi Nyilatkozatban foglaltakat! Bármikor le tudsz íratkozni az értesítésekről, ha meggondoltad magad!