Gyakori kérdések

Gyakori kérdések

Hogyan válasszak cipőméretet?
Az adott termék oldalán a Méret választó lenyitásával akár feles méret pontossággal is ki tudod választani a cipő méreteket. Ha, bizonytalan vagy a lábméretedben akkor mérd meg pontosan a talpad hosszúságát és a megrendelés folyamán a “Megjegyzések rovatba”  vagy e-mailben([email protected]) írd meg nekünk a lábad hosszúságát (cm), mi tudni fogjuk melyik cipőméret lesz neked jó.

A HELYES CIPŐMÉRET KIVÁLASZTÁSA

Az online cipővásárlás során néhányan attól tartanak, hogy nem jól választják ki a cipő méretet. A következő leírás segít abban hogy megtudd melyik méret lesz a legjobb választás! Ehhez általában két adat szükséges! Az első aminél a Te részedről szükség van egy kis segítségre, ez pedig a talp hosszúság pontos megmérése. Olvasd tovább az útmutatót, hogy ezt pontosan le tudd mérni otthon! Mezítláb állj oda egy ajtófélfához vagy a falhoz és helyezd a fehér papírt a talpad alá úgy hogy az is a faltól induljon. A leghosszabb lábujjadnál húzz egy vonalat a papírra. Általában a nagyujj a leghosszabb, de vizsgáld meg, hogy ez a Te esetedben is így van e. Ha nem, akkor attól az ujjtól kezdjük a mérést, amelyik a leghosszabb. A leghosszabb lábujjad végénél húzz egy vonalat a papírra, ügyelj hogy a ceruza merőleges legyen és a vonal egybe essen a lábujjad végével! Ha, túlságosan megdöntöd a ceruzát az több milliméter eltérést is eredményezhet. Mérd le a vonaltól az ajtófélfáig eső távolságot, ez lesz a talphosszúságod. Érdemes este, nap végén megmérned a lábad, hiszen ilyenkor a láb a legnagyobb, mivel a nap végére akár 2-3%-ot változik a láb mérete! Mérd le mindkét lábad, sokunknak nem egyforma mind a két lába! Mivel egyedileg gyártjuk le a cipőket kérheted úgy is hogy az egyik oldali cipő eltérő méretű. Ezt a megjegyzés rovatban a rendelés folyamán írd meg nekünk! Ha, meg van a talp hosszúság akkor nézd meg a méret táblázatunkban, hogy a talphosszadhoz melyik Francia méret passzol a legjobban. Itt találod a méret táblázatunkat: Ha, bizonytalan vagy a méret táblázatban meghatározott méretekben akkor a már említett rendelés végén található. Megjegyzés rovatba írd meg nekünk, hogy általában milyen méretű cipőket viselsz és add meg nekünk a lemért talphosszad is! Mi ebből a két adatból tudni fogjuk hogy melyik méret lesz a neked való!

Ha, nem jó a cipő mérete, akkor mit kell tennem?
Kérlek figyelj arra, hogy hibás cipőméret választás esetén csak 30 napon belül cseréljük ki a rossz méretű cipőt! A cipő cseréjéhez a mellékelt nyomtatványt kell kitölteni, ami csak a legszükségesebb adatokat tartalmazza. A kitöltött nyomtatványt kérlek helyezd bele a cipős dobozba, amiben visszaküldöd nekünk a rossz méretű cipőt. A cipőt postai úton – a legegyszerűbb csomagként (ne utánvét stb..) add fel részünkre. A cipőd beérkezése után mi, a jó méretű cipőt elkészítjük neked (ez szintén 10-12 munkanap) és a GLS segítségével a nyomtatványban megadott címre eljuttatjuk.

A cipőt erre a címre küld: GT Sportcipő Manufaktúra KFt 5430. Tiszaföldvár Nyíl út 7.
A kitöltendő nyomtatvány innen letölthető: Nyomtatvány letöltése (docx)

Kaphatok egyéb információt a termékekről?
Tedd fel kérdéseid e-mailben – [email protected] – vagy telefonon 06-30/010-3131 és mi örömmel válaszolunk neked.

A termékfotók mennyire adják pontosan vissza a cipő valódi szineit?
Minden termékfotónál arra törekszünk, hogy a lehető legtökéletesebben adja vissza a bőr színét, de mivel valódi bőrből készülnek a cipőink ezért minden egyes bőr másként viselkedik, másként hat rá a növényi alapú cserző anyag, ezért minden egyes bőr amiből a cipők kiszabásra kerülnek kismértékben eltérhetnek egymástól, ezért lehetnek árnyalatbeli eltérések a fotón szereplő cipő és a legyártott cipő között.

Lehet rendelést leadni más módon is?
Leadhat a rendelésed a webshopon keresztül, telefonon vagy e-mail-ben.
Telefon : +36 30 010 3131
E-mail : [email protected]

Milyen fizetési módok vannak?
A www.gtcipo.hu webshopban a cipők vásárlása során kétféle fizetési mód közül tudsz választani!
Banki előre utalás esetén a következő számlaszámra kell érkeznie az előreutalásodnak:
 Bank neve:Raiffeisen Bank Zrt..
Számlaszám forint: 
Forint Fizetésiszámla-szám:12050002-01553790-00100007
Nemzetközi Fizetésiszámla-szám (IBAN):HU82-12050002-01553790-00100007
Számlaszám euro:
Euró fizetési számlaszám: 12050002-01553790-00200004
Euró Nemzetközi fizetésiszámla-szám (IBAN) :HU61-12050002-01553790-00200004
Banki előreutalás esetén a megjegyzés rovatba kérjük a rendelés azonosító feltüntetését illetve a megrendelő nevét a befizetés minél könnyebb beazonosítás érdekében!
Utánvétel esetén az MPL szállítójánál kell átvételkor a terméket kifizetni!

Rendelés után mennyi időn belül kapom meg a termékem?
A rendelés leadását követő első munkanapon elkezdjük az általad rendelt cipő gyártását. Ez néhány napot igénye bevehet. Az elkészült cipőt átadjuk az GLS csomagszállítónak amit 1-2 napon belül kiszállít az adott szállítási címre. Így a megrendelt cipőd várhatóan 10-12 munkanap múlva veheted át.

Milyen költségei vannak a szállításnak?
Minden webshopon keresztül megvásárolt terméket a GLS szállítja ki.
Ingyenes a szállítás 60.000 Ft. feletti vásárlás esetén belföldi szállítási címre.
Szállítási költséget kell fizetni minden 60.000 Ft.-nál kevesebb vásárlási összeg esetén
A szállítási díj:1490Ft.

Belföldi szállítás esetén 60.000Ft vásárlási érték felett ingyenes a szállítás. Külföldre a szállítási díj a GLS érvényben lévő díjszabása alapján kerül kiszámításra.

A webshopon keresztül megrendelt termékek szállítási ideje kb. 10-12 munkanap, a termékek egyedi gyártása miatt, ezt kérem vegyétek figyelembe a rendelések leadásakor!

Lehet más színben is rendelni cipőt?
Csak az elérhető színek közül választhatsz. Ha, a meglévő színekből más színösszeállítás szeretnél akkor vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben – [email protected] – vagy telefonon – +36 30 010-3131. Egyedi kéréseket is ki tudunk szolgálni aminek a költsége páronként 5000Ft. Így lehet egyedi színösszeállítású cipőd is! Ennek alap feltétele, hogy biztos legyél a cipőméretben, ugyanis az egyedi személyre szabott lábbelit nem tudjuk mérethiba esetén kicserélni!

Az alábbi esetek egyedi rendelésnek minősülnek, amelyek 5.000Ft. többlet költséget jelentenek a vásárlónak. és méret hiba esetén vagy nem tetszés esetén nincs mód a cipők cseréjére, mivel a vevő egyedi igényei alapján készül a termék.
Egyedi rendelésnek minősül:
1.    Eltérő méretű jobbos-balos cipők rendelése
2.    A weboldalon megtalálható színkombinációktól való eltérés, mint pl. csak egyszínben kérni, más színváltozat kérése, alap és díszítő szín változtatása
3.    Más talpszín kérése
4.    Más színű cérnával hímzett logó
5.    Minden módosítás ami a webshopban szereplő terméktől eltér (plusz ringli kérés, stb..)

Egyedi színvariációk és a webshopban megrendelhető egyedi feliratoktól eltérő kérések, egyéb logók kérése esetén egyedi árajánlatot kérjen.

Hogyan tudok változtatni a megrendelésben vagy a fizetési módban?
Ha, szeretnéd módosítani a leadott megrendelésed, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben – [email protected] – vagy telefonon – +36 30 010 3131.

Lehetséges törölni a megrendelést?
Ha, szeretnéd törölni a leadott megrendelésed, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben – [email protected] – vagy telefonon – +36 30 010 3131. vagy lépj be a rendelés folyamán létrejövő fiókodba és ott törölhető a rendelés. 

Meddig küldhetem vissza a rendelt terméket?

A kézhezvételtől számított 30 napon belül visszaküldöd nekünk akkor mi kicseréljük a megfelelő méretű cipőre vagy visszautaljuk neked a vételárat arra számlaszámra amelyre csak szeretnéd! Ez csak nem használt lábbeli esetén érvényes, természetesen! A visszaérkezett cipő vételárát 5 napon belül visszautaljuk az általad meghatározott számlaszámra.

A visszaküldés címe:
GT Sportcipő Manufaktúra Kft.
5430, Tiszaföldvár Nyíl út 7.

A visszaküldéskor kérlek mellékeld az alábbi nyomtatványt kitöltve:Elallasi-felmondasi-nyilatkozat

A visszaküldött termékekhez csatolni kell a vásárlás tényét igazoló számlát. Ha ezzel már nem rendelkezel, akkor meg kell adni a vásárló adatait, hogy könnyedén azonosítható lehessen a rendszerünkben.
A szavatossággal kapcsolatos részletek itt találhatóak: Szavatosságról/ Garanciáról

Hibás a cipő javítására van szükség

Mielőtt visszaküldenéd a cipőt kérlek hívj vagy írj nekünk és ha lehet készíts telefonnal képet a hibáról, ezután egyeztessük hogy az adott probléma javítható vagy sem. Amennyiben ezt megbeszéltük kérlek a javításra szánt cipőt az alábbi nyomtatványt kitöltve küld vissza a cipővel együtt. Ez nagyon fontos, mert e nélkül senki nem fogja tudni kitől jött a cipő és mit keressünk rajta hibát, enélkül a papír nélkül nem fogunk nekikezdeni a cipő javításának. Sajnos rengeteg idő megy el azzal, hogy olyan cipők gazdáit keressük akik mindenféle adat nélkül küldik vissza a terméket javításra, Te ne legyél ilyen 🙂 Kérlek az alábbi linken lévő nyomtatványt töltsd ki pontosan: Nyomtatvány letöltése

A BŐR CIPŐK ÁPOLÁSA, TISZTÍTÁSA

A cipőink valódi bőrből készülnek. A bőr természetes anyag amit több ezer éve használja az emberiség. Egyik legnagyobb előnye, hogy folyamatos ápolással sokáig megőrzi a bőr a természetes szépségét és minőségét. Ezért a valódi bőr termékeket az eleganciát és a minőség sugallják.

Nubuk bőr és Velúr bőr ápolása: A nubuk bőr a bőr külső szőr oldali részéből a velúr pedig a bőr belső hús oldali részéből készül, de ápolásuk, tisztításuk megegyezik. Ezek a bőrök kezelés nélkül könnyen magukba szívják a nedvességet ezért fontos, hogy első használat előtt impregnálóval kezeljük le a bőrfelületeket. Ezzel a későbbi ápolási idő is jelentősen csökkenthető és a cipő jobban ellenáll a víznek illetve a szennyeződéseknek! A használat után minden esetben szárazon kezdjük el a cipő tisztítását! A finom por szennyeződést cipőkefével könnyedén távolítsuk el a bőrfelületekről. A durvább sáros szennyeződést száradás után nubuk radírral, finoman dörzsölve eltávolíthatjuk a bőr felületéről. Ha, makacs a sár szennyeződés akkor puha, nedves ronggyal töröld át, próbáld így eltávolítani a szennyeződést,  majd hagyd megszáradni. Száradás után a gumis oldalú cipőkefével vagy nubuk radírral ledörzsölhető a sár. Szárításkor sugárzó hőnek vagy erős napsütésnek ne tedd ki a bőr cipőd! A zsíros foltok eltüntetésére a velúr tisztító spray vagy hab a legjobb megoldás. KB. 20 cm-ről fújd az eltávolítandó foltra, majd száraz szivaccsal töröld át. A habot egy puha rongyra fújva vidd fel a foltos részre. A száradás és tisztítás után fontos az impregnáló használata! A nedvesség és szennyeződés taszító hatása nem gátolja a bőr szellőzését. Használd két-három hetente, egyenletes vékony rétegben és a bőrcipőd sokáig megőrzi újszerű állapotát. A színek megújítására használhatsz nubuk-velúr szín visszaállító spray-t. A Renovátor spray színfelújító hatása visszaadja a kifakult bőr színét. A színtelen a legpraktikusabb, mert minden színhez használható. Szabad levegőn használd, és tegyél egy újságpapírt a teljesen száraz alá és úgy fújd be a renovátor spray-vel, amit használat előtt alaposan rázz fel. A cipő tárolásnál figyelj rá, hogy a cipő szárazon legyen eltéve! Használj sámfát vagy tömd ki a cipőt, ne halmozd egymásra a cipőket, lehetőség szerint tárold azokat a saját dobozában, ahol megóvod a pórtól és gyűrődéstől.

Nappa bőr és Barkás nappa bőr ápolása: A nappa és barkás nappa bőrök ápolása hasonló a nubuk bőrökéhez. A finomabb pór szennyeződéseket cipőkefével távolítsuk el, a makacs sár szennyeződést nedves ronggyal. A makacs szennyeződésekhez enyhén szappanos vizet is használhatunk, de a dörzsöléssel vigyázzunk mert a festett bőrfelület kopása előfordulhat. Tisztítás után a viaszos ápolás és impregnálás szükséges. Érdemes színtelen viaszos ápolókat beszerezni, így minden színű bőrhöz használható.

Lakk bőr: A finom por szennyeződést cipőkefével távolítsuk el és használhatunk enyhén nedves rongyot is az eltávolításkor. A lakk réteg sérülékeny ezért az erős dörzsölést kerüljük. Az impregnálók használatakor legyünk körültekintőek hogy a magas fényű felület megmaradjon.

Gyakori kérdések

A helyes cipőméret kiválasztása

Az online cipővásárlás során néhányan attól tartanak, hogy nem jól választják ki a cipő méretet. A következő leírás segít abban hogy megtudd melyik méret lesz a legjobb választás! Ehhez általában két adat szükséges! Az első aminél a Te részedről szükség van egy kis segítségre, ez pedig a talp hosszúság pontos megmérése. Olvasd tovább az útmutatót, hogy ezt pontosan le tudd mérni otthon!

Mezítláb állj oda egy ajtófélfához vagy a falhoz és helyezd a fehér papírt a talpad alá úgy hogy az is a faltól induljon. A leghosszabb lábujjadnál húzz egy vonalat a papírra. Általában a nagyujj a leghosszabb, de vizsgáld meg, hogy ez a Te esetedben is így van e. Ha nem, akkor attól az ujjtól kezdjük a mérést, amelyik a leghosszabb. A leghosszabb lábujjad végénél húzz egy vonalat a papírra, ügyelj hogy a ceruza merőleges legyen és a vonal egybe essen a lábujjad végével! Ha, túlságosan megdöntöd a ceruzát az több milliméter eltérést is eredményezhet. Mérd le a vonaltól az ajtófélfáig eső távolságot, ez lesz a talphosszúságod.

Érdemes este, nap végén megmérned a lábad, hiszen ilyenkor a láb a legnagyobb, mivel a nap végére akár 2-3%-ot változik a láb mérete! Mérd le mindkét lábad, sokunknak nem egyforma mind a két lába! Mivel egyedileg gyártjuk le a cipőket kérheted úgy is hogy az egyik oldali cipő eltérő méretű. Ezt a megjegyzés rovatban a rendelés folyamán írd meg nekünk!

Ha, meg van a talp hosszúság akkor nézd meg a méret táblázatunkban, hogy a talphosszadhoz melyik Francia méret passzol a legjobban. Itt találod a méret táblázatunkat:
Ha, bizonytalan vagy a méret táblázatban meghatározott méretekben akkor a már említett rendelés végén található. Megjegyzés rovatba írd meg nekünk, hogy általában milyen méretű cipőket viselsz és add meg nekünk a lemért talphosszad is! Mi ebből a két adatból tudni fogjuk hogy melyik méret lesz a neked való!

Mit tehetsz, ha mégsem lett jó a cipőméret?

Kérlek figyelj arra, hogy hibás cipőméret választás esetén csak 30 napon belül cseréljük ki a rossz méretű cipőt! Ha, cipő felpróbálása után az utcán is használod a cipőt, akkor sajnos nem fogjuk tudni a cipőt visszacserélni! Ezért kérlek, csak szobában, tiszta felületen próbáld fel az új cipőt és ha azt érzed nem jó a cipő mérete ne használd tovább, hanem az alábbiak szerint járj el.

A cipő cseréjéhez a mellékelt nyomtatványt kell kitölteni, ami csak a legszükségesebb adatokat tartalmazza. A kitöltött nyomtatványt kérlek helyezd bele a cipős dobozba, amiben visszaküldöd nekünk a rossz méretű cipőt. A cipőt postai úton - a legegyszerűbb csomagként (ne utánvét stb..) add fel részünkre. A rossz méretű cipő csomag feladási költsége a vásárlót terheli, a csere cipő kiküldésének költsége pedig a minket, gyártót fog terhelni! A cipőd beérkezése után elkészítjük neked a jó méretű cipőt  (ez szintén 10-12 munkanap) és a GLS segítségével a nyomtatványban megadott címre eljuttatjuk az új, jó méretű lábbelit.

A cipőt erre a címre küld: GT Sportcipő Manufaktúra KFt 5430. Tiszaföldvár Nyíl út 7. A kitöltendő nyomtatvány innen letölthető: Nyomtatvány letöltése (docx)
A termék visszacsomagolásakor külön figyelmet kérnénk fordítani arra, hogy a termék gyári doboza ne sérüljön!! Magára a cipős dobozra, semmilyen írás vagy ragasztó szalag ne kerüljön! Óvjuk a fákat, ne dobjuk ki a papírdobozokat feleslegesen! Köszönjük!
Ha, az általad választott cipő nem tetszik, vagy rossz méretet választottál nem kell elkeseredni! A kézhezvételtől számított 30 napon belül visszaküldöd nekünk - de csak abban az esetben ha azt nem használtad - akkor mi kicseréljük a megfelelő méretű cipőre vagy visszautaljuk neked a vételárat arra számlaszámra amelyre csak szeretnéd! A visszaérkezett cipő vételárát 5 napon belül visszautaljuk az általad meghatározott számlaszámra. Figyelem! A nem rendeltetésszerű használat illetve az indokoltnál nagyobb mérvű kopás és szennyeződés esetén a visszatérítést és a cipő cseréjét visszautasítjuk. Ezért kérek minden vásárlót, ha próba során azt tapasztalja, hogy a cipő mérete nem megfelelő akkor ne használja  a cipőt és haladéktalanul küldje vissza a cipőt részünkre! Amennyiben tovább használja annak ellenére, hogy a cipő mérete nem jó és e miatt a cipő tovább szennyeződik, kopik, gyűrődik úgy nem áll módunkban visszacserélni a használt terméket! Megértésüket előre is köszönjük! A visszaküldés címe: GT Sportcipő Manufaktúra Kft. 5430, Tiszaföldvár Nyíl út 7.

Termékvásárlás utáni elállás esetén az alábbiakat kérjük, tedd meg!

A visszaküldéskor ha elállsz a vásárlástól akkor kérlek mellékeld az alábbi nyomtatványt kitöltve: Elallasi-felmondasi-nyilatkozat A visszaküldés címe: GT Sportcipő Manufaktúra Kft. 5430, Tiszaföldvár Nyíl út 7.
A cipőink valódi bőrből készülnek. A cipő felsőrészéhez általában 5 +1 féle bőr fajtát használunk. A leggyakoribb anyagok a következők:

Nubuk bőr: A nubuk a nyersbőr külső felületének – szőroldal, színoldal – érdesítésével (felcsiszolásával) készül. Felületén apró bolyhok vannak, így meglehetősen jól ellenáll a szennyeződéseknek és a kopásnak. A nubuk a bőr természetes barkáját is visszaadja, kihangsúlyozza sokféleségét, és életteli színeket mutat. Ezért nagyon kedvelt a cipőiparban és a divatiparban is. A csiszolás nélküli kikészítést nappa bőrnek hívják. A nubukot általában a következőképpen állítják elő: Cserzik a bőrt, majd szükség szerint festékkel színezik. Finom kefékkel átdörzsölik; ez az eljárás megnyitja a bőrt, és csomós vagy egyenletes szerkezetet alakít ki.

Nappa bőr: a szőroldali sima, hibátlan bőr. Speciális puhítócserzéssel és megfelelően zsírozva készül a nappabőr. Jellegzetes selyem fényű felületű. Könnyen tisztítható, a kisebb használatból eredő kopások, karcolások viaszos ápolással eltüntethetőek, így a cipő hosszú ideig megőrzi újszerű állapotát.

Barkás nappa bőr: a nappa bőr erezett felületű változata. Ápolása, tisztítása a nappa bőrével megegyezik.

Velúr bőr:  a bőr húsoldali bársonyos felületűvé tett bőr. Bolyhosabb felületű mint a nubuk bőr.Tisztítása ápolása a nubuk bőrével hasonlóan történik. Impregnálással a nedvességnek és a szennyeződéseknek is jobban ellenáll.

Lakk bőr: a bőr természetes barkaképét teljesen vagy csaknem teljesen eltüntető, vastag, fényes (csaknem kizárólag poliuretán) filmréteget tartalmazó bőrök.

A bőr cipők ápolása, tisztítása

A cipőink valódi bőrből készülnek. A bőr természetes anyag amit több ezer éve használja az emberiség. Egyik legnagyobb előnye, hogy folyamatos ápolással sokáig megőrzi a bőr a természetes szépségét és minőségét. Ezért a valódi bőr termékeket az eleganciát és a minőség sugallják.

Nubuk bőr és Velúr bőr ápolása: A nubuk bőr a bőr külső szőr oldali részéből a velúr pedig a bőr belső hús oldali részéből készül, de ápolásuk, tisztításuk megegyezik. Ezek a bőrök kezelés nélkül könnyen magukba szívják a nedvességet ezért fontos, hogy első használat előtt impregnálóval kezeljük le a bőrfelületeket. Ezzel a későbbi ápolási idő is jelentősen csökkenthető és a cipő jobban ellenáll a víznek illetve a szennyeződéseknek!
A használat után minden esetben szárazon kezdjük el a cipő tisztítását! A finom por szennyeződést cipőkefével könnyedén távolítsuk el a bőrfelületekről. A durvább sáros szennyeződést száradás után nubuk radírral, finoman dörzsölve eltávolíthatjuk a bőr felületéről. Ha, makacs a sár szennyeződés akkor puha, nedves ronggyal töröld át, próbáld így eltávolítani a szennyeződést,  majd hagyd megszáradni. Száradás után a gumis oldalú cipőkefével vagy nubuk radírral ledörzsölhető a sár. Szárításkor sugárzó hőnek vagy erős napsütésnek ne tedd ki a bőr cipőd!

A zsíros foltok eltüntetésére a velúr tisztító spray vagy hab a legjobb megoldás. KB. 20 cm-ről fújd az eltávolítandó foltra, majd száraz szivaccsal töröld át. A habot egy puha rongyra fújva vidd fel a foltos részre.
A száradás és tisztítás után fontos az impregnáló használata! A nedvesség és szennyeződés taszító hatása nem gátolja a bőr szellőzését. Használd két-három hetente, egyenletes vékony rétegben és a bőrcipőd sokáig megőrzi újszerű állapotát. A színek megújítására használhatsz nubuk-velúr szín visszaállító spray-t.
A Renovátor spray színfelújító hatása visszaadja a kifakult bőr színét. A színtelen a legpraktikusabb, mert minden színhez használható. Szabad levegőn használd, és tegyél egy újságpapírt a teljesen száraz alá és úgy fújd be a renovátor spray-vel, amit használat előtt alaposan rázz fel.

A cipő tárolásnál figyelj rá, hogy a cipő szárazon legyen eltéve! Használj sámfát vagy tömd ki a cipőt, ne halmozd egymásra a cipőket, lehetőség szerint tárold azokat a saját dobozában, ahol megóvod a pórtól és gyűrődéstől.

Nappa bőr és Barkás nappa bőr ápolása: A nappa és barkás nappa bőrök ápolása hasonló a nubuk bőrökéhez. A finomabb pór szennyeződéseket cipőkefével távolítsuk el, a makacs sár szennyeződést nedves ronggyal. A makacs szennyeződésekhez enyhén szappanos vizet is használhatunk, de a dörzsöléssel vigyázzunk mert a festett bőrfelület kopása előfordulhat. Tisztítás után a viaszos ápolás és impregnálás szükséges. Érdemes színtelen viaszos ápolókat beszerezni, így minden színű bőrhöz használható.

Lakk bőr: A finom por szennyeződést cipőkefével távolítsuk el és használhatunk enyhén nedves rongyot is az eltávolításkor. A lakk réteg sérülékeny ezért az erős dörzsölést kerüljük. Az impregnálók használatakor legyünk körültekintőek hogy a magas fényű felület megmaradjon.

Íratkozz fel a hírlevelünkre!

Szeretnél értesítés kapni az új termékeinkről vagy az akcióinkról?

Évente csak néhány akciónk van, ezért nem kell számítanod sok e-mailre. Mivel a Facebookon vagy más egyéb social média felületeken nem biztos, hogy hozzád is eljut az akciós bejegyzés, ezért érdemes rajta lenni ezen a hírlevél listán, így biztos kapsz értesítést az akcióinkról!

G&T Sportcipő Manufaktúra Kft.

A feliratkozással elfogadod az Adatvédelmi Nyilatkozatban foglaltakat! Bármikor le tudsz íratkozni az értesítésekről, ha meggondoltad magad!