fbpx

G&T Aktív Light sportcipő – könnyed légáteresztő textil béléssel


A G&T Aktív Light cipők prémium minőségű velúr bőr felsőrésszel készülnek és a béléséhez könnyed légáteresztő textíliát használunk amit csak a sarok részen erősítünk meg bélésbőrrel. A valódi bőr felsőrész leginkább a melegebb nyári viseletre a legideálisabb anélkül hogy lemondanánk a bőr felsőrész természetes komfortjáról és tartósságáról. A prémium minőségű velúr bőr felsőrész lágyan veszi körbe a lábfejet egész nap és a rugalmas, puha textil bélés tovább fokozza a láb komfortját.G&T Aktív Light sportcipő a modern és sportos megjelenést kedvelő vásárlóinknak készülnek! A cipő formája és vonalvezetése egyszerre visel magán fiatalos, modern jegyeket, de a klasszikus vonalú lábbelikből is vett át néhány megoldást. Az egyedi megjelenése semelyik másik cipőmárkával össze nem téveszthető, viselője biztos lehet abban, hogy a rajta lévő cipő egyediséget és különlegességet sugároz.


A G&T Aktív Light cipő formája olyan klasszikus megoldásokat tartalmaz, amelyek garantálják az egész napos kényelmet. A lábbelink unisex, tehát női és férfi vásárlóink bármelyik modellt választhatják hiszen a cipő formáját tekintve nincs különbség! A nemek szerinti kategorizálást mi is csupán vásárlói szokások alapján állítottuk be!


A cipő talpához az egyik legnépszerűbb és már bevált TR anyagot használtuk! Rugalmas, könnyű és nagyon jó a tapadása! Különleges bordázott talpával kitűnő járásbiztonságot nyújt! A G&T Aktív Light sportcipő remekül helyt fog állni a nyári fesztiválokon, koncerteken vagy éppen a nyári városi séták alatt is a kitűnő tartásának és szellőzőképességének köszönhetően. A G&T Aktív Light sportcipő termékcsalád unisex modell!