Nőiesség és kényelem bőrből formázva

Egy termék se felelt meg a keresésnek.

G&T Alina cipők kifejezetten női vásárlóinknak készültek! A cipő formája az olasz cipődivat legújabb vonalaira épül. A modern megjelenés mellett nagy hangsúlyt fektettünk a felhasznált anyagok minőségére és a cipő elkészítéséhez szükséges sok-sok kézi munka magas színvonalon történő elvégzésére.


A felsőrész a megszokott és prémium minőséget jelentő nubuk és nappa bőreinkből készülnek, általában többféle színben és mintával. Ez hozzájárul a friss, fiatalos és trendkövető megjelenéshez. A G&T Alina cipőink belsejét finom minőségű bélésbőrök fedik ezzel is növelve cipőink presztízsét és elsősorban a magas komfortérzetet. Talpbélése bélésbőrrel kasírozott harántemelős talpbetét, ami egésznapos viselés után is friss és kipihent talpat eredményez. A cipő talpa a legújabb cipőipari slágertermékből készült. A habosított TR anyag könnyed és rugalmas járást nyújt a cipő viselőjének. Kopásállósása nagyon jó és haránt bordázott talpa sima, biztos járást nyújt!

Íratkozz fel a hírlevelünkre!

Szeretnél értesítés kapni az új termékeinkről vagy az akcióinkról?

Évente csak néhány akciónk van, ezért nem kell számítanod sok e-mailre. Mivel a Facebookon vagy más egyéb social média felületeken nem biztos, hogy hozzád is eljut az akciós bejegyzés, ezért érdemes rajta lenni ezen a hírlevél listán, így biztos kapsz értesítést az akcióinkról!

G&T Sportcipő Manufaktúra Kft.

A feliratkozással elfogadod az Adatvédelmi Nyilatkozatban foglaltakat! Bármikor le tudsz íratkozni az értesítésekről, ha meggondoltad magad!