fbpx

G&T Papucsok – a kényelem minden lábnak jár

Kényelmi G&T papucs otthonra és a munkahelyre is

A G&T Papucsok gyártásával az a célunk, hogy azon vásárlóink igényeit is ki tudjuk elégíteni akik nagyon magas elvárásokat támasztanak az otthon vagy éppen munkahelyén viselt papucsaikkal szemben. Ezért a papucsok kialakításakor és anyaghasználatával is a magas komfortérzetet szeretnénk elérni. A felsőrészhez csak különleges minőségű, a legújabb technológiákkal előállított festett és nyomott bőröket használunk. Ezek az  anyagok modern, divatos felületeket eredményeznek, ám tartósságuk kimagasló, mivel valódi bőrről beszélünk.

A G&T Papucsok béléséhez a prémium minőségű bársonyos tapintású valódi bélésbőreinket használjuk. Komfortérzetben, tartósságban szinte verhetetlen megoldás. A papucsok talpbélése minden esetben portugál parafából készül. A kivehető parafa talpbetét szintén bélésbőrrel kasírozott és szivacsbetétjének köszönhetően egész nap tökéletes kényelmet biztosít a papucs viselőjének. A talpbetét cserélhető, kivehető és webshopunkban bármikor után rendelhető.

A G&T Papucsok talpához a cipőiparban az egyik legsokoldalúbb anyagot a habosított TR talpat használjuk. A kis súly mellett kiemelkedő a rugalmassága és a talpon található csúszásgátló csíkoknak köszönhetően tapadása is kiemelkedő. Még nedves felületeken is biztos, kényelmes járást biztosít.

Amit a papucsainkról érdemes tudni:

  • Egyedileg készülnek, hazai gyártásban
  • Manufakturális, kézi készítésű
  • Prémium minőségű bőrből készül
  • Valódi bélésbőr anyagot használunk papucsaink béléséhez, amit máshol csak prémium lábbeliknél láthatsz
  • Minden egyes papucs rendelésre készül, tehát ha tudod a méretét és kiválasztható akkor azt mi elkészítjük neked
  • A rendeléstől a gyártáson át a kézhezvételig általában 8 munkanap szükséges

Válogass kedvedre papucsaink között és ha tetszenek, ajánld a termékeinket a családodban és ismerőseidnek! Köszönjük, hogy hazai terméket választasz és ezzel támogatod a manufaktúránk dolgozóinak az életét!