Több mint 10 új színváltozat a 2023-as őszi cipő kollekciónkban

Te könnyen tudsz választani sok termékből? Segítek eligazodni mert a bőség az ami az őszi kollekciónban rád vár! Elmondok néhány dolgot ami segíthet a választásban és közben megmutatom a legújabb színeket. Érdemes velem tartanod.

Kezdjük a legfontosabb részével az anyagválasztással! Az ősz igaz, elég sokáig kitartott a nyárias meleg, de az esőket is el fogja hozni. Nubuk cipő rajongó vagyok, de a fedett nappa bőrök népszerűbbek az ilyen nedves, nyírkos időjárási viszonyok között.

Ezért kerestünk még több nappa bőr anyagot és azok között is a különleges mintákat, árnyalatokat választottuk, mert azt gondoljuk nem csak időtállónak kell lenni a cipőinknek, hanem különlegesnek is. Az első amit meg kell mutatnom a Patinás mintás anyagaink. Ebből az egyik legnagyobb kedvenc a G&T PRO-20 PATINA ASZÚ cipőnk, ami rendkívűl kellemes barna-sárga árnyalatával, patinás mintájával azonnal a különlegességet, a prémium érzést sugallja az öreg aszú borok árnyalatával.

A legújabb színeink között három olyan szín van amit ki kell emelnem a sorból, mert mindhárom anyag keresettt szín a vásárlóink körében.

Az első választásom a G&T PRO-20 GENTLEMAN cipőre esik, ez a sportcipő hasonló patinás mintázattal rendelkezik mint a már említett Aszú anyagunk, de a sötét, étcsokoládé árnyalat rendkívűl elegáns megjelenésű. Ebből az anyagból készült cipőink bátran viselhetőek akár alkalmi cipőként is. Ebből az anyagból készítettünk Aktív modellt és PRO-20 modellt is. Mutatom mindkettőt, hogy lásd milyen különleges megjelenést nyújt ez a bőr.

A következő a kék színek rajongóinak fog örömet okozni, hiszen egy kellemes középkék tónusú anyagról beszélünk. Ebből a kék anyagból szintén találtok két-két változatot az Aktív és a PRO-20 modellek között. Elsőként a PRo-20 modellt mutatom meg, mert nekem a fehér talppal kombinált cipők fiatalosabb megjelenést nyújtanak. A G&T PRO-20 Duna és G&T PRO-20 Tengerkék cipőnk alapja ez a kék árnyalat, amit magában is és más színnel kombinálva is választhatsz magadnak. Az egyszínű PRO-20 Tengerkék cipőnk fiatalosság, kényelme és sokoldalúsága tűnik szembe. Unisex színvilága miatt női és férfi vásárlóink is szívesen választják. A G&T PRO-20 Duna modell egy szürke árnyalattal tettük kontrasztosabbá.

Most pedig jöjjön a moha zöld árnyalat, amit már régóta vártam! Tökéletes őszi árnyalat és a népszerű vadász nubuk zöld anyagunkkal kombinálva nagyon kellemes, természetbarátoknak szívmelengető modellt készítettünk. Ez a patinás moha zöld árnyalatból készült Aktív modellünk a barna színű TR talppat kapta meg, ezzel a férfi vásárlóinknál a praktikusság szempontjai is jobban érvényesülnek. A valódi bélésbőrrel bélelt cipőnk az enyhe teleknek köszönhetően hónapokon keresztűl fogja a kényelmed szolgálni.

Ez a kis ízelítő a legújabb színeinkből jól mutatja azt az irányt, amit az őszi kollekciónknak adtunk. A különleges megjelenés mellett a sokoldalúság és a praktikum kibővítése is a célunk és a tartósság, kényelemmel kombinálva verhetetlen kombináció! Az a célunk, hogy egy-egy cipőnk évekig szolgálja a kényelmed és a legszélesebb időjárási viszonyok között is komfortos viselet legyen. Ezért választjuk a bőr felsőrészt és a valódi bőr bélést is a cipőinkhez. A nappa bőr vízlepergető hatása könnyen szárazon tartja a lábad, könnyen tisztítható és a bélésbőrnek köszönhetően a láb természetes higiéniáját is megtartja.

Látogasd meg a G&T Aktív és G&T PRO-20 modelleink és válogass közöttük. Nem igérem, hogy könnyű választás lesz mert ekkora színváltozatból ember legyen a talpán, aki cipőt tud választani! De senki nem mondta, hogy csak egyet kell választani a sok közül! 🙂

Íratkozz fel a hírlevelünkre!

Szeretnél értesítés kapni az új termékeinkről vagy az akcióinkról?

Évente csak néhány akciónk van, ezért nem kell számítanod sok e-mailre. Mivel a Facebookon vagy más egyéb social média felületeken nem biztos, hogy hozzád is eljut az akciós bejegyzés, ezért érdemes rajta lenni ezen a hírlevél listán, így biztos kapsz értesítést az akcióinkról!

G&T Sportcipő Manufaktúra Kft.

A feliratkozással elfogadod az Adatvédelmi Nyilatkozatban foglaltakat! Bármikor le tudsz íratkozni az értesítésekről, ha meggondoltad magad!