A Honvéd Vízilabda csapat egyedi G&T cipőbe öltözött

Egyedi G&T cipő a Honvéd Vízilabdázóinak

Különleges sportolóknak különleges cipő. Megmutatom milyen lett az egyedi HONVÉD cipő..

A sportban jártasok megfigyelhették, hogy a kedvenc csapataik egyenruhája egységes megjelenésű, de egy valami rendszeresen kilóg a sorból. Ez a legtöbb esetben a cipő.. A játékosokon és edzőkön más és más cipők vannak, még ha színben igyekeznek is összhangra törekedni, a klub arculati elemei nincsenek rajta a cipőkön és sok esetben nem egyforma cipőket viselnek. Egy ilyen klub cipő elkészítése nem egyszerű feladat, hiszen a gyártók bizonyos mennyiség alatt nem vállalnak egyedi gyártást. Pedig a csapat egységet az egységes megjelenéssel is hangsúlyozni kell.

Ez a gondolat indította el az együttműködésünket a Budapesti Honvéd Vízilabda szakosztály munkatársával, Hosnyánszky Norbert olimpiai és világbajnok vízilabdázóval. Az első beszélgetést hamarosan egy személyes találkozó követte a manufaktúránkban, ahol már körvonalazódtak az egyedi cipő tervei.
Az elkészült első mintadarab alapján végeztünk néhány módosítást, pontosítást és a méretpróbák után elindult a cipők készítése.

Az elképzelés az volt, hogy a vízilabda játékosok a G&T Aktív Piros – Fehér az edzők és a segítők viszont a G&T Aktív Fehér – Piros cipőbe öltöznek. Mind a kétféle lábbelin a Honvéd címere és a HONVÉD feliratnak is rajta kell lenni. A Honvéd színeivel nyomtat címer a nyelvlogó helyére került és a cipő sarok-tükör részérén tökéletes helyet találtunk a HONVÉD feliratnak.
Már az első mintacipőkön is látszott, hogy ez a megoldás tökéletes, elegáns, a klub arculatához tökéletesen illeszkedő megjelenést nyújt. Izgatottan várta mindenki az átadást, hiszen tudomásunk szerint nincs ma Magyarországon egy klub sem akinek saját cipő készült volna!

Egyedi G&T cipő a Honvéd Vízilabdázóinak
Egyedi G&T cipő a Honvéd Vízilabdázóinak

A cipők elkészítése gyorsan megtörtént, igyekeztünk hogy a BL mérkőzésekre már a “Honvéd”-os egyedi G&T cipőben indulhasson el a csapat. A 27 pár cipő átadását úgy szervezte a szakosztály, hogy az új cipők az új melegítők átvételével egyszerre, a csapat fotózása is megtörténhessen. Ezt közvetlenül a csapat utazása előtti utolsó edzésnapra szervezték a Kőér utcai uszodában, ami tökéletes helyszín egy ilyen eseményhez.

Az előzetes méretpróbának köszönhetően minden játékos, edző és segítő lábán tökéletesen állt a cipő és az új egyenruhával együtt tökéletes egységet mutatott a csapat!

Köszönjük a felkérést és nagyon büszkék vagyunk arra, hogy olimpiai bajnokok, világbajnokok és válogatott kerettagok viselik az egyedi G&T cipőket. Sok sikert kívánunk a csapatnak és örülünk, hogy részesei lehetünk a Honvéd arculatának!
Most pedig jöhetnek a képek!

Íratkozz fel a hírlevelünkre!

Szeretnél értesítés kapni az új termékeinkről vagy az akcióinkról?

Évente csak néhány akciónk van, ezért nem kell számítanod sok e-mailre. Mivel a Facebookon vagy más egyéb social média felületeken nem biztos, hogy hozzád is eljut az akciós bejegyzés, ezért érdemes rajta lenni ezen a hírlevél listán, így biztos kapsz értesítést az akcióinkról!

G&T Sportcipő Manufaktúra Kft.

A feliratkozással elfogadod az Adatvédelmi Nyilatkozatban foglaltakat! Bármikor le tudsz íratkozni az értesítésekről, ha meggondoltad magad!