Ezért fogod a PRO-20 cipőket szeretni …

G&T Pro-20 Patina Whisky bőr sportcipő

A PRO-20 modellünk elkészítése során bátran nyúltunk a szabásmintához és olyan cipőformát akartunk kialakítani a klasszikus alapokra építkezve ami fiatalos, több alkatrészből álló ezért sokkal több variációs lehetőséget biztosít a színekkel, anyagokkal.

Az új formában rejlő lehetőségeket a legújabb őszi cipő kollekciónkban kezdtük igazán kiaknázni. Az őszi színek mellett a különböző anyagok -mint például a perforált nappa bőr – kombinációjával csodaszép cipőket tudtunk készíteni. A dinamikus ívek és a felületek kontrasztja a mai streetwear viselethez illeszkedik és a trendkövető megjelenés mellett a tökéletes kényelmet is biztosítja a cipő viselőjének.

Jöhetnek a különleges anyagok..

Az őszi kollekciónk kialakításakor nagy hangsúly fektettünk a különleges anyagok használatára. Az olaszországi cipőipari kiállításon kifejezetten kerestük azokat az anyagokat, amelyek megjelenése nem hétköznapi és olyan új irányokat mutat, amit a hazai cipőboltokban nem találsz meg.

Így találtunk rá a patina mintás bőrökre, amelyek látványa azonnal megragadta a figyelmünket. Ez a különleges festési eljárással díszített bőr olyan, mintha már évek óta gyűrődne használat közben a bőr. Ez a mintázat azonnal előhívja bennünk a bőrhöz társuló ismert érzéseinket, mint a luxus, stílus és a tartósság érzését! Legjobb példa erre a G&T Pro-20 Patina Whisky bőr sportcipőnk, ahol azonnal látni fogod a különleges anyagban rejlő szépséget.

G&T Pro-20 Patina Whisky bőr sportcipő
G&T Pro-20 Patina Whisky bőr sportcipő

Ez a különleges minta a hagyományok tiszteletét is felidézi és igazán kellemes békét áraszt és kellemes emlékeket idéz fel bennünk családtagjainkhoz, szeretteinkhez kapcsolódva.

Ez a hagyománytisztelet a cipő készítés minden részletében megjelenik. Gondoljunk a körbevarrt talpra, ami ma már csak az igazán minőségi lábbeliknél található meg, hiszen nem csak munkaigényes hanem rendkívűli tartósságot is nyújt.

Az egyre melegebb ősznek és télnek köszönhetően a cipőket több évszakot átívelően is használjuk. A Pro-20 őszi modellekhez ezért a színválasztásánál és anyaghasználatánál is rugalmasabbak lehettünk. Példának hozom ide a G&T Pro-20 Monaco modellünk, amely fehér alapszínével és piros-kék díszeivel rendkívűl divatos, elegáns megjelenést nyúj és a fehér nappa bőrnek köszönhetően a nedvesebb időszakokban is jó szolgálatot fog tenni a bőr vízlepergető tulajdonsága.

G&T Pro-20 Monaco bőr sportcipő
G&T Pro-20 Monaco bőr sportcipő

Mit fog neked nyújtani a Pro-20 modell?

Összefoglalom röviden miért érdemes ezt a cipőmodellt választanod az őszi / tavaszi (és szerintem az enyhe téli időszakra is)

  • stílusos formavilág
  • rendkívüli kényelem
  • különleges megjelenés és anyagok
  • rendkívüli tartósság
  • kis súly
  • sokoldalú használhatóság

Ízelítőnek hozok neked néhány képet a Pro-20 cipőinkről, de a legjobb, ha megnézed a Pro-20 cipőink teljes kínálatát, biztos vagyok benne, hogy kedvedre való válogatást fogsz találni. Kattints ide a Pro-20 cipők teljes kínálatához

Íratkozz fel a hírlevelünkre!

Szeretnél értesítés kapni az új termékeinkről vagy az akcióinkról?

Évente csak néhány akciónk van, ezért nem kell számítanod sok e-mailre. Mivel a Facebookon vagy más egyéb social média felületeken nem biztos, hogy hozzád is eljut az akciós bejegyzés, ezért érdemes rajta lenni ezen a hírlevél listán, így biztos kapsz értesítést az akcióinkról!

G&T Sportcipő Manufaktúra Kft.

A feliratkozással elfogadod az Adatvédelmi Nyilatkozatban foglaltakat! Bármikor le tudsz íratkozni az értesítésekről, ha meggondoltad magad!