Megnyitott Szombathelyen a legújabb GT Márkabolt! Egy igazi gyöngyszem lett…

GT Márkabolt - Szombathely - Family Center Varasd utca 1.

Rendkívül büszkén mutatom meg nektek a legújabb GT Márkaboltunkat, amely Szombathelyen a Family Centerben nyitottunk meg 2024. március 1-én. Gyönyörű, elegáns üzlet lett, amely azon a szinten mutatja be a cipőinket, amelyet már régóta szerettünk volna elérni a márkaboltjainkban.

Az üzlet nagyon komoly készlettel és nyitási akcióval várja a Szombathely és vonzáskörzetében lakó GT rajongókat és szeretnénk azoknak is betekintést nyújtani a cipőink világába akik csak futólag hallottak rólunk.
Az üzlet nyitvatartása, megközelíthetősége, az ingyenes parkolás, mind-mind tökéletes és ideális ahhoz, hogy meglátogass minket és válassz a neked tetsző cipőinkből!

A legfontosabb adatok:
Az üzlet címe: GT Márkabolt, 9700 Szombathely, Family Center Varasd utca 1.
Nyitvatartás:
Hétfő – Szombat: 09:00 – 20:00h-ig
Vasárnap: 10:00 – 18:00h-ig

Telefonszám: +36 30 699 1790
E-mail: [email protected]

Íratkozz fel a hírlevelünkre!

Hamarosan érkezik a 2024/tavaszi kollekció! Szeretnél értesítés kapni az új termékeinkről vagy az akcióinkról?

Évente csak néhány akciónk van, ezért nem kell számítanod sok e-mailre. Mivel a Facebookon vagy más egyéb social média felületeken nem biztos, hogy hozzád is eljut az akciós bejegyzés, ezért érdemes rajta lenni ezen a hírlevél listán, így biztos kapsz értesítést az akcióinkról!

G&T Sportcipő Manufaktúra Kft.

A feliratkozással elfogadod az Adatvédelmi Nyilatkozatban foglaltakat! Bármikor le tudsz íratkozni az értesítésekről, ha meggondoltad magad!