Meglepetést akartunk, de mi lepődtünk meg a legjobban…

2018 március 7-én mi szerettünk volna meglepetést okozni, de fordítva történt. Mi kaptunk olyan fogadtatást és élményeket, hogy nehéz volt megszólalni utána! A meglévő készleteinkből közel 75 pár cipőt úgy döntöttünk, hogy jótékony célra fordítjuk. A Tiszaföldváron (Homokon) található Révay György Iskola és Gyermek Otthon részére átadtuk ezeket a cipőket és nekünk kell megköszönni az élményt amit az intézet tanulóitól kaptunk! Egy tavasz váró kis műsort is megnézhettünk az enyhén, közepesen, illetve halmozottan sérült gyerekek előadásában! A műsor után pedig átvehették a gyerekek a cipőket! Mint egy kis Karácsony.. de, mégis sokkal többet jelentett mindenkinek a gyerekek öröme és rengeteg gondolattal, élménnyel lettünk gazdagabbak. Mindenkinek azt javasoljuk, keressétek hol segíthettek, mert tényleg jobb adni!! Köszönjük a felejthetetlen délutánt!

Ez az ajándékozás bekerült a médiába is, remélem sokan fognak még az intézetnek segíteni és támogatásával kisebb, nagyobb örömöt hozni az intézet lakóinak!
A cikk itt található:szoljon.hu-s cikk

Néhány kép az eseményről a teljesség igénye nélkül:

Íratkozz fel a hírlevelünkre!

Hamarosan érkezik a 2024/tavaszi kollekció! Szeretnél értesítés kapni az új termékeinkről vagy az akcióinkról?

Évente csak néhány akciónk van, ezért nem kell számítanod sok e-mailre. Mivel a Facebookon vagy más egyéb social média felületeken nem biztos, hogy hozzád is eljut az akciós bejegyzés, ezért érdemes rajta lenni ezen a hírlevél listán, így biztos kapsz értesítést az akcióinkról!

G&T Sportcipő Manufaktúra Kft.

A feliratkozással elfogadod az Adatvédelmi Nyilatkozatban foglaltakat! Bármikor le tudsz íratkozni az értesítésekről, ha meggondoltad magad!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .