Garanciáról

A kellékszavatosságról, a termékszavatosságról és a jótállásról szóló tájékoztató

Kedves Látogató!

Az internetes vásárlások egyik sarkalatos pontja a garancia kérdése! A G&T cipő webáruházban saját gyártású termékeinket forgalmazzuk ezáltal az általunk forgalmazott termékekre közvetlen gyártói garanciát (jótállást) biztosítunk. A webáruházban forgalmazott termékekre minden esetben a törvényben meghatározott 12 hónap jótállást biztosítjuk!

A jótállási (garanciális) feltételekről részletesen tájékozódhat itt a weboldalunkon! A jótállási feltételek mellett ezen az oldalon az internetes vásárlókat megillető elállási jogról is kap tájékoztatót, amit megtalálhat még az ÁSZF oldalán is (Vásárlási feltételek menüpont).

Elállási/felmondási jog gyakorlásáról szóló tájékoztatás

Ön 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni e szerződéstől. Hasonlóképpen, ha a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetén a szerződés teljesítése megkezdődött, Ön jogosult 14 napon belül indokolás nélkül felmondani a szerződést.

Az elállási/felmondási határidő, a termék átvételének napjától számított 14 nap.

Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán, telefaxon vagy elektronikus úton küldött levél útján) az alábbi címre:

Név: GT SPORTCIPŐ MANUFAKTÚRA KFT.

Cím: 5430, Tiszaföldvár, Nyíl út 7.

Telefonszám: +36 30 010 3131

E-mail cím: info(kukac)gtcipo.hu

Ebből a célból felhasználhatja a mellékelt elállási/felmondási nyilatkozat-mintát is. Irat minta 

Hibás a cipő javítására van szükség

Mielőtt visszaküldenéd a cipőt kérlek hívj vagy írj nekünk és ha lehet készíts telefonnal képet a hibáról, ezután egyeztessük hogy az adott probléma javítható vagy sem. Amennyiben ezt megbeszéltük kérlek a javításra szánt cipőt az alábbi nyomtatványt kitöltve küld vissza a cipővel együtt. Ez nagyon fontos, mert e nélkül senki nem fogja tudni kitől jött a cipő és mit keressünk rajta hibát, enélkül a papír nélkül nem fogunk nekikezdeni a cipő javításának. Sajnos rengeteg idő megy el azzal, hogy olyan cipők gazdáit keressük akik mindenféle adat nélkül küldik vissza a terméket javításra, Te ne legyél ilyen 🙂 Kérlek az alábbi linken lévő nyomtatványt töltsd ki pontosan: Nyomtatvány letöltése

Íratkozz fel a hírlevelünkre!

Szeretnél értesítés kapni az új termékeinkről vagy az akcióinkról?

Évente csak néhány akciónk van, ezért nem kell számítanod sok e-mailre. Mivel a Facebookon vagy más egyéb social média felületeken nem biztos, hogy hozzád is eljut az akciós bejegyzés, ezért érdemes rajta lenni ezen a hírlevél listán, így biztos kapsz értesítést az akcióinkról!

G&T Sportcipő Manufaktúra Kft.

A feliratkozással elfogadod az Adatvédelmi Nyilatkozatban foglaltakat! Bármikor le tudsz íratkozni az értesítésekről, ha meggondoltad magad!