Egyedi felirat a cipőre! Ilyet csak nálunk kérhetsz!!

Egyedi hímzés a cipő mindkét sarok részén különböző felirattal

Legyen egyedi a cipőd, de hogyan? Mi lehetőséget biztosítunk neked, hogy még személyesebbé teheted a cipőd!

Egy olyan új szolgáltatásunkról szeretnék neked beszámolni, amit nagyon különleges és ritka a hazai cipős piacon, de azt gondolom nemzetközi szinten is ritkaságnak számít! Azt tudod rólunk, hogy minden termékünket neked, a rendelésedre egyedileg gyártjuk le a Tiszaföldvári manufaktúránkban! Már ez is igen különleges érzés, hogy nem a raktárpolcról levett lábbelid van, hanem azt külön a Te kérésedre készül el! Sok vásárlónk fantáziáját beindította ez az egyediség érzése és szerették volna még tovább fokozni, még egyedibbé varázsolni a nekik készült cipőt! Már korábban több vásárlónk jelezte felénk, hogy szeretne egyedi feliratot elhelyezni a cipőjére és ezt mi meg tudjuk e csinálni! Akkor még nemet kellett mondanunk erre a kérdésre, de annyira izgatta a fantáziánk ez a kérés és annyi lehetőséget láttunk benne, hogy a hímzős kollégánkkal kidolgoztunk egy megoldást a kérés teljesítésére!

Hogyan lehet ezt kivitelezni?

Egyedi hímzés a cipő mindkét sarok részén különböző felirattal
Egyedi hímzés a cipő mindkét sarok részén különböző felirattal

Sokat gondolkodtunk, próbálkoztunk hogyan lehet tudjuk ezt megvalósítani! Megtaláltuk a megoldást, amit a cipő gyártás technológiája is megenged és a megrendelőink igényeinek is tökéletesen megfelel! Ez azt jelenti, hogy a sarok tükörre (ez a cipő sarkának felső része) 6-6 karaktert tudunk felhímezni. A saroktükör bőrfelületén ezt a  6-6 karaktert tökéletesen el tudjuk helyezni! Neked csak annyi a dolgod, hogy eldöntöd, hogy mind két oldalon ugyan azt a szöveget szeretnéd viszont látni, – ami gazdaságosabb megoldás – vagy a két oldalon más-más feliratot akarsz látni! Gondolj csak bele 12 karakter! Mennyi minden férhet bele ebbe? Tudom, már beindult a fantáziád és azon agyalsz neked mi tetszene! Ne fogd vissza magad, játssz el a gondolattal és ha megvan a tökéletes felirat akkor már semmi nem akadály nincs ami a cipőd tökéletesen egyedivé tételének útjában állna!

Milyen költségei vannak az egyedi feliratoknak?

Ha az egyedi felirat mind a két oldalon ugyan az akkor 5990 Ft. ami a cipő mindenkori vételárához hozzáadódik! Amikor mind a két oldalon más-más szöveg kerül felhímzésre úgy az ár 7900Ft lesz több! Tudod, kell hogy ez a művelet annak ellenére, hogy egyszerűnek tűnik nagyon sok időt és odafigyelést igényel a készítőktől, illetve komoly technikai feltétele is vannak! Abba is gondolj bele, hogy még egy ilyen cipő nem fog szembe jönni veled az utcán!

Amit fontos tudni mielőtt megrendeled a cipőidre a feliratot! Egyenlőre csak a G&T Aktív modelleknél választhatod ezt az egyedi felirat rendelés funkciót! A karakterek száma korlátozott 7-7 fér el mind két oldalon! Mivel egyedi személyre szabott gyártásról beszélünk, nincs lehetőség a cipő cseréjére méret hiba esetén vagy ha Te rossz szöveget adtál meg nekünk!  Ezért, ha nem vagy biztos a cipő pontos méretében, mindenképpen próbáld fel a cipőinket valamelyik mintaboltunkban! Ha, már van G&T Aktív vagy G&T Klasszikus modelled akkor nincs min aggódni, a méret ugyan az lesz! A szöveg megadásánál inkább kétszer ellenőrizz, ne legyen helyesírási hiba. Mivel az egyedi feliratok hímzése megnöveli a gyártásra fordított időt számolnod kell a 10-12 munkanapos gyártással! Ha, előbb elkészül, természetesen küldjük a cipőt!

Tudom ezt a részt már nem olvastad át figyelmesen, mert már írogatod magadnak melyik szöveget raknád fel a cipődre! Nem foglak vissza, tervezz bátran! Legyél kreatív és egyedi! Kérlek oszd meg ismerőseiddel ezt a hírt! Köszönöm!

Íratkozz fel a hírlevelünkre!

Szeretnél értesítés kapni az új termékeinkről vagy az akcióinkról?

Évente csak néhány akciónk van, ezért nem kell számítanod sok e-mailre. Mivel a Facebookon vagy más egyéb social média felületeken nem biztos, hogy hozzád is eljut az akciós bejegyzés, ezért érdemes rajta lenni ezen a hírlevél listán, így biztos kapsz értesítést az akcióinkról!

G&T Sportcipő Manufaktúra Kft.

A feliratkozással elfogadod az Adatvédelmi Nyilatkozatban foglaltakat! Bármikor le tudsz íratkozni az értesítésekről, ha meggondoltad magad!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .