A fehér sneakerek: örök divatikon és trendi választás

G&T Aktív Full White bőr sportcipő

A fehér sneaker, az a viselet, amely minden generációt és stílust átível. Az elmúlt évtizedekben ez a mindennapi kényelmes lábbeli olyan népszerűséggel büszkélkedhet, mely kevés más cipőfajtának adatott meg. Az egyszerű, mégis stílusos design és a sokoldalúság teszi őket igazán vonzóvá, mindegy, hogy a hétköznapi viselet, vagy egy menő buli ruhatára kerül sor.

Tekintsünk vissza honnan is indult..

A teljesen fehér sneaker története a 20. század közepére nyúlik vissza, amikor az amerikai kosárlabda-játékosok a sportcipőiket kezdték viselni az utcán, a pályán kívül is. Az 1980-as évektől kezdve a fehér sneakerek a hiphop kultúra elengedhetetlen kellékévé váltak, innen pedig a globális divatipar is felfedezte őket.

A fehér sneaker a divatban

A fehér sneaker minden öltözködési stílusba beleillik. Szabadidős viselettől a luxusig, a legtöbb divatmárka ma már saját sneaker kollekciót kínál. A fehér szín pedig olyan univerzális, hogy a legtöbb szettbe könnyen beilleszthető, legyen az casual vagy elegánsabb összeállítás.

A G&T Aktív Full White: több mint 7 év a kínálatunkban

Habár a nemzetközi színtér sok nagy márkát kínál, a hazai termékek sem maradnak el a versenyben. A G&T Aktív Full White cipő, amely már több mint 7 éve a hazai cipőgyártás egyik kiemelkedő minőségű terméke, most új köntösben jelent meg. Az új modellben a korábbi modellel ellentétben ahol fehér-fekete TR talpat használtunk, az újra elkészített cipőnknél már a talp is teljesen fehér. Ez az aprócska változtatás még letisztultabbá és trendibbé teszi a cipőt, amely továbbra is a GT Sportcipő Manufaktúragyártási folyamatának eredménye. A manufaktúránk kézzel készített cipőinek titka az, hogy a készítés során folyamatosan figyeljük a vásárlói visszajelzéseket és kéréseket. Ez a változtatás is a vásárlóink visszajelzése alapján történt meg.

Tisztítási tippek, hogy vakítóan fehér maradjon a cipő

A fehér sneakerek tisztítása néha kihívást jelenthet, de néhány egyszerű trükk segítségével sokáig megőrizhető a cipő eredeti ragyogása. Az enyhe szappanos vízzel és puha szivaccsal történő gyengéd tisztítás általában elegendő, de a makacsabb foltokhoz speciális cipőtisztító szerek is használhatóak. Személyes tapasztalat, hogy a konyhában hazsnált tisztító kendők is nagyon hasznosak tudnak lenni a talp tisztításánál.. Érdemes megpróbálni ezt a lehetőséget is. 

Fehér sneakerek a popkultúrában

A fehér sneakerek ikonikus darabjai a popkultúrának. Számos zenei videóban, filmekben és televíziós műsorokban jelennek meg, hozzájárulva a töretlen népszerűségükhöz. Ez a siekrtörténet a cipő ikonikus történelme miatt a jövőben sem fog veszíteni népszerűségéből, ezért minden nő és férfi ruhatárának alap darabjának kell lennie egy ilyen cipőnek. Te, melyik magyar celeben láttál elsőként full fehér sneakert? Emlékszel még erre a pillanatra?

A fehér cipő sikerének a titka

A fehér sneaker olyan univerzális, hogy érdemes elgondolkodni mi állhat ennek a hátterében. A fehér szín tisztaságot, egyszerűséget és frissességet közvetít, míg a sneaker kényelmes és praktikus viselet, amely mindennapi tevékenységeinkhez alkalmazkodik.

A fehér sneaker, a divatvilág állandó sztárja, egyértelműen megérdemli ezt a pozíciót. Egy olyan cipő, amely a történelem során töretlenül népszerű, és ma is a legtrendibb lábbeli közé tartozik, minden cipőgyűjtemény ékköve kell, hogy legyen. Különösen igaz ez a G&T Aktív Full White cipőre, amely a modern design és a minőségi hazai gyártás tökéletes kombinációja. A manufaktúránk által készített termék modelleknél szinte mindegyiknél megtalálható a teljesen fehér színváltozat. Gondolj csak a letisztult Trend Full White cipőnkre vagy a Kezdetek őta töretlen sikerrel készített Klasszikus Full White modellünkre. Ezeket a cipőket itt a cikk alatt megtalálod…

G&T Aktív Full White bőr sportcipő

G&T Aktív Full White bőr sportcipő

A fehér nappa bőr cipők szerelmeseinek és a kényelem megszállottjainak készítve

39 990 Ft
Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók ki
39 990 Ft
Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók ki
39 990 Ft
Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók ki

Íratkozz fel a hírlevelünkre!

Szeretnél értesítés kapni az új termékeinkről vagy az akcióinkról?

Évente csak néhány akciónk van, ezért nem kell számítanod sok e-mailre. Mivel a Facebookon vagy más egyéb social média felületeken nem biztos, hogy hozzád is eljut az akciós bejegyzés, ezért érdemes rajta lenni ezen a hírlevél listán, így biztos kapsz értesítést az akcióinkról!

G&T Sportcipő Manufaktúra Kft.

A feliratkozással elfogadod az Adatvédelmi Nyilatkozatban foglaltakat! Bármikor le tudsz íratkozni az értesítésekről, ha meggondoltad magad!