G&T Trend Plusz – sneaker vonalak, a fiatalos és elegáns cipőn

Ez a cipő mintha egy dorkó lenne..

A G&T Trend Plusz cipő modellünk a minimál vonalvezetésű Trend modellekből táplálkozik. A felsőrész orr-részén kialakított felület tökéletesen megidézi a dorkó jellegű cipők megjelenését! Ez a orrborítót díszítő megoldás finom eleganciát és egyben fiatalos megjelenést is biztosít a cipő viselőjének! A felhazsnált egyzsínű bőrök mellett ezeknél a modelleknél is bátran használhatunk különleges nyomott-festett mintájú valódi bőr felsőrész a még extravagánsabb megjelenés érdekében.

Ha az egyszerű megjelenés és a tökéletes kényelem harmonikus egyvelege fontos akkor válaszd ezeket a cipőket a hagyományos egyszínű bőr anyagainkkal. A  cipő készítésével az volt a célunk, hogy egy olyan modern minimalista megjelenésű lábbelit készítsünk amely a sportos jegyek mellett elegánsabb megjelenést is magában hordoz. A G&T Trend Plusz cipők felsőrészét úgy alakítottuk ki, hogy a lehető legkevesebb elemből álljon, így a nagy bőrfelületek sokkal lágyabban vehetik körbe a lábfejet. A cipő tervezésekor gondoltunk azokra a vásárlóinkra is akik nem szeretik ha reklámtáblaként funkcionálnak a ruhadarabjaik. Ezért a cipőre csak a sarokrészen egy apró fém gombon helyeztük el a G&T logót, semmi reklám csak funkcionalitás és tökéletes kényelem. A cipő talpa habosított TR anyagból készült ami a kis súly mellett nagyon jó tapadást és rugalmasságot nyújt. A talp vastagsága közepesen vastag, a klasszikus modellek vékony olasz gumitalpa és az Aktív modelleknél használt  TR talpnál erősebb tartást biztosít. Ez viszont kis súllyal párosul a habosított TR anyagnak köszönhetően. A sneaker unisex formája a lehető legjobb választás a mindennapos viselethez. A cipő megjelenése tökéletesen harmonizál a mai streatwear viselethez!

Amit a cipőinkről érdemes tudni:

  • Egyedileg készülnek, hazai gyártásban
  • Manufakturális, kézi készítésű
  • Prémium minőségű bőrből készül
  • Valódi bélésbőr anyagot használunk cipőink béléséhez, amit máshol csak prémium lábbeliknél láthatsz
  • Minden egyes cipő rendelésre készül, tehát ha tudod a cipő méretét és kiválasztható akkor azt mi elkészítjük neked
  • A rendeléstől a gyártáson át a kézhezvételig általában 8 munkanap szükséges

Válogass kedvedre cipőink között és ha tetszenek, ajánld a termékeinket a családodban és ismerőseidnek! Köszönjük, hogy hazai terméket választasz és ezzel támogatod a manufaktúránk dolgozóinak az életét! Legyen a G&T Trend Plusz a Te álomcipőd!