G&T Aktív sportcipők

G&T Aktív sportcipők modernebb, sportos megjelenést kedvelő vásárlóinknak készülnek ezek a sportcipők! A modell valódi bőr felsőrésszel vagy könnyű légáteresztő és vízlepergető hatású textíliával készülnek.
A valódi bőr felsőrész az őszi / tavaszi viseletre a legideálisabb. A prémium minőségű nappa vagy nubuk felsőrész lágyan veszi körbe a lábfejet. A bőr felsőrész belső felületét valód bélésbőrrel fedtük be a tökéletes komfort érdekében! A bélésbőr természetes szellőzése segít a láb higiéniáját megőrizni. A bélésbőrrel kasírozott anatómiai kialakítású talpbetét biztosítja a tökéletes testtartást és a cipő egész-napos viselés után is a láb friss és kipihent marad.

A cipőipari textília felsőrésszel készített modellek a nyárias időjáráshoz készült és a felsőrészen ötvözzük a már jól ismert prémium minőségű nappa és nubuk bőreinkkel. A felsőrész béléséhez egy prémium kategóriás olasz anyagot használunk, amely első látásra, tapintásra olyan, mint a korábbi modelljeinknél használt különleges finomságú bélésbőr! Ez az anyag viszont a valódi bőrnél sokkal erősebb és légáteresztő képessége is nagyon jó!

A cipő talpához az egyik legnépszerűbb és már bevált TR anyagot használtuk! Rugalmas, könnyű és nagyon jó a tapadása is! Különleges bordázott talpával kitűnő járásbiztonságot nyújt! A G&T Aktív modellcsalád remekül helyt fog állni fitnesz és edzőtermekben is a kitűnő tartásának és a szuper szellőzőképességének köszönhetően. A G&T Aktív termékcsalád unisex modell!

Akció!
Limitált
Akció!
Textil / Bőr
Akció!
Textil / Bőr
Akció!
Limitált