G&T Aktív cipő – az energikus és sportos mindennapokra

A sikert nem csak a megjelenésében hordozza

G&T Aktív cipő modernebb, sportos megjelenést kedvelő vásárlóinknak készülnek! A G&T Aktív modellek valódi bőr felsőrésszel vagy könnyű légáteresztő és vízlepergető hatású textíliával készülnek. A cipő formája és vonalvezetése egyszerre visel magán fiatalos, modern jegyeket, de a klasszikus vonalú sportcipőkből is vett át néhány megoldást. Az egyedi megjelenése semelyik másik cipőmárkával össze nem téveszthető, viselője biztos lehet abban, hogy a rajta lévő cipő egyediséget és különlegességet sugároz. A G&T Aktív cipő formája olyan klasszikus megoldásokat tartalmaz, amelyek garantálják az egésznapos kényelmet.
A valódi bőr felsőrész az őszi / tavaszi viseletre a legideálisabb. A prémium minőségű nappa vagy nubuk felsőrész lágyan veszi körbe a lábfejet. A bőr felsőrész belső felületét valód bélésbőrrel fedtük be a tökéletes komfort érdekében! A bélésbőr természetes szellőzése segít a láb higiéniáját megőrizni. A bélésbőrrel kasírozott anatómiai kialakítású talpbetét biztosítja a tökéletes testtartást és a cipő egész-napos viselés után is a láb friss és kipihent marad.

A cipő talpához az egyik legnépszerűbb és már bevált TR anyagot használtuk! Rugalmas, könnyű és nagyon jó a tapadása is! Különleges bordázott talpával kitűnő járásbiztonságot nyújt! A G&T Aktív cipő remekül helyt fog állni fitnesz és edzőtermekben is a kitűnő tartásának és természetes szellőzőképességének köszönhetően. A G&T Aktív cipő termékcsalád unisex modell!

Amit a cipőinkről érdemes tudni:

  • Egyedileg készülnek, hazai gyártásban
  • Manufakturális, kézi készítésű
  • Prémium minőségű bőrből készül
  • Valódi bélésbőr anyagot használunk cipőink béléséhez, amit máshol csak prémium lábbeliknél láthatsz
  • Minden egyes cipő rendelésre készül, tehát ha tudod a cipő méretét és kiválasztható akkor azt mi elkészítjük neked
  • A rendeléstől a gyártáson át a kézhezvételig általában 8 munkanap szükséges

Válogass kedvedre cipőink között és ha tetszenek, ajánld a termékeinket a családodban és ismerőseidnek! Köszönjük, hogy hazai terméket választasz és ezzel támogatod a manufaktúránk dolgozóinak az életét! Legyen a G&T Aktív a Te álomcipőd!

Limitált
Textil / Bőr
Textil / Bőr
Textil / Bőr