G&T Aktív Prémium – Limitált prémium minőségű cipők

Figyelem –  a korlátozott alapanyag mennyiség miatt ezek a termékek csak a készlet erejéig megvásárolhatóak

A G&T Aktív Prémium egy olyan sportcipő termékcsalád amelynél a cipő-felsőrészhez csak növényi cserzett natúr borjúbőrt használunk amely rendkívül bársonyos barkás bőr, igazi luxus minőség. Mivel ezekből a bőrökből csak korlátozott mennyiség áll rendelkezésünkre minden egyes Aktív Prémium modell limitált mennyiségben rendelhető.. Nincs az a termékfotó amely vissza fogja adni neked ennek a bőrnek lágyságát, bársonyosságát és puhaságát, ha kézbe veszed azonnal meg fogod érezni az exkluzív anyag minőségét.. Ezen cipők viselése igazán különleges és komfortos érzést jelent a lábnak.

A cipő kialakítása és formája megegyezik az Aktív modellel, a különbség a felsőrészhez használt prémium minőségű növényi cserzett natúr bőr használata, amely korlátozott mennyiségben érhetőek el.

Íratkozz fel a hírlevelünkre!

Szeretnél értesítés kapni az új termékeinkről vagy az akcióinkról?

Évente csak néhány akciónk van, ezért nem kell számítanod sok e-mailre. Mivel a Facebookon vagy más egyéb social média felületeken nem biztos, hogy hozzád is eljut az akciós bejegyzés, ezért érdemes rajta lenni ezen a hírlevél listán, így biztos kapsz értesítést az akcióinkról!

G&T Sportcipő Manufaktúra Kft.

A feliratkozással elfogadod az Adatvédelmi Nyilatkozatban foglaltakat! Bármikor le tudsz íratkozni az értesítésekről, ha meggondoltad magad!