Fiókom

Kedves Vásárlóink

Ha ez az első rendelésed itt a webshopban akkor a webshopos rendelés leadásához nincs szükség saját fiók létrehozására, mert az a vásárláskor automatikusan létrehozásra kerül az általad megadott adatokkal. Ha, már rendeltél a webshopban akkor első lépésként lépj be a Fiókodba és utána folytasd a vásárlást! Ha elfelejtetted volna a jelszavad akkor kattints az Elfelejtet jelszó? szövegre és a megadott e-mail címre küldünk egy jelszó visszaállításhoz egy linket! Új vásárlásnál, kérlek, ellenőrizd le a Pénztár oldalon, hogy jó e-mail címet adtál e meg, hiszen ide fogunk minden értesítést küldeni a vásárlásoddal és felhasználói fiókoddal kapcsolatban! Miután leadtad a rendelést erre az e-mail címre küldjük el a Fiókod belépéséhez szükséges adatokat és a rendeléseddel kapcsolatos értesítéseket. Ha, már vásároltál nálunk és visszatérő vásárló vagy akkor az első vásárlás során megadott —e-mail címeddel vagy felhasználói neveddel és az ahhoz tartozó jelszavaddal tudsz belépni a fiókodba.  Rendelés leadás során ha már vásároltál nálunk a webshop jelzi neked a megadott adataid alapján, hogy visszatérő vásárló vagy. Ez esetben be kell lépned a korábban létrehozott fiókodba és tudod folytatni a rendelés elküldését.  Amennyiben nem emlékszel a jelszavadra úgy egy Jelszó emlékeztető e-mail tudsz kérni és megadhatsz egy új jelszót.  Ha, elakadtál a rendelés leadás során a +36 30 010 31 31 hívj minket hétköznap 6:00-14:00 között, vagy írj az [email protected] címre egy levelet és adj meg elérhetőséget hogy segíteni tudjunk a rendelés leadásával kapcsolatban! Kellemes vásárlást kívánunk! GT Sportcipő Manufaktúra Kft.

Elfelejtett jelszó? A felhasználói név, vagy email cím megadását követően küldünk egy hivatkozást, amelynek segítségével új jelszót lehet létrehozni email-en keresztül.

Íratkozz fel a hírlevelünkre!

Szeretnél értesítés kapni az új termékeinkről vagy az akcióinkról?

Évente csak néhány akciónk van, ezért nem kell számítanod sok e-mailre. Mivel a Facebookon vagy más egyéb social média felületeken nem biztos, hogy hozzád is eljut az akciós bejegyzés, ezért érdemes rajta lenni ezen a hírlevél listán, így biztos kapsz értesítést az akcióinkról!

G&T Sportcipő Manufaktúra Kft.

A feliratkozással elfogadod az Adatvédelmi Nyilatkozatban foglaltakat! Bármikor le tudsz íratkozni az értesítésekről, ha meggondoltad magad!