Fiókom

Kedves Vásárlóink

A webshopos rendelés leadásához nincs szükség saját fiók létrehozására, mert az a vásárláskor automatikusan létrehozásra kerül az általad megadott adatokkal. Kérlek, ellenőrizd le a Pénztár oldalon, hogy jó e-mail címet adtál e meg, hiszen ide fogunk minden értesítést küldeni a vásárlásoddal és felhasználói fiókoddal kapcsolatban! Miután leadtad a rendelést erre az e-mail címre küldjük el a Fiókod belépéséhez szükséges adatokat és a rendeléseddel kapcsolatos értesítéseket.

Ha, már vásároltál nálunk és visszatérő vásárló vagy akkor az első vásárlás során megadott —e-mail címeddel vagy felhasználói neveddel és az ahhoz tartozó jelszavaddal tudsz belépni a fiókodba.  Rendelés leadás során ha már vásároltál nálunk a webshop jelzi neked a megadott adataid alapján, hogy visszatérő vásárló vagy. Ez esetben be kell lépned a korábban létrehozott fiókodba és tudod folytatni a rendelés elküldését.  Amennyiben nem emlékszel a jelszavadra úgy egy Jelszó emlékeztető e-mail tudsz kérni és megadhatsz egy új jelszót. 

Ha, elakadtál a rendelés leadás során a +36 30 010 31 31 hívj minket hétköznap 6:00-14:00 között, vagy írj az [email protected] címre egy levelet és adj meg elérhetőséget hogy segíteni tudjunk a rendelés leadásával kapcsolatban!
Kellemes vásárlást kívánunk!
GT Sportcipő Manufaktúra Kft.

Elfelejtett jelszó? A felhasználói név, vagy email cím megadását követően küldünk egy hivatkozást, amelynek segítségével új jelszót lehet létrehozni email-en keresztül.