Nem csak neked tudunk cipőt készíteni!! Szólj a főnöködnek, ez őt is érdekelni fogja!

A Te logód helye

Az elmúlt 6 évben több tízezren választottátok a cipőinket! Hogy mi fogott meg a termékeinkben annak majdnem minden esetben köze volt ahhoz hogy egyedileg neked készült a cipőnk. Ez rendkívül fontos része a márkánk sikerének, hiszen Te is szeretnél kitűnni a tömegből, neked is fontos az egyediség. Persze ezek mellett ott kell lenni a minőségnek is amiben azt gondolom a vásárlói visszajelzések alapján nagyon jó az irány és az eddig elért szint. De, miért lehet ez a cikk érdekes a főnöködnek? Ehhez a cikkhez egy mai árajánlat kérés adta az ötletet. Van egy magyarországi cég aki munkatársainak, közel 70 embernek a cég arculatához illeszkedő lábbelit szeretne készíttetni velünk. Nem egyedi ez az eset, már több alkalommal is volt ilyen felkérés, de a cégvezetők többségénél fel sem merül ez a lehetőség, hiszen a cipőiparban többnyire a multik egyen cipői tarolnak, nincs lehetőség egyéni igények kiszolgálására. Az, hogy mi itt vagyunk és bizonyos határokon belül tudunk egyéni igényeket is teljesíteni sokszor el sem jut a döntéshozók szintjéig. Ezen Te tudsz változtatni, aki már viseled a cipőnket és elégedett vagy vele.

Ha, Te is szívesen viseled a cipőnket és úgy érzed, hogy a cégvezetésnek is fontos lehet a te és kollégáid kényelme, akkor említsd meg nekik, hogy a manufaktúránkban szívesen készítünk cégeknek is egyedi rendelést, így akár saját céges logóval hímzett cipőtök is lehet!

Eddig minden alkalommal sikeresen vettük az akadályt és a céges megrendelő büszkén dőlhetett a nap végén hátra, mert a munkatársainak olyan ajándékot adott, ami nem csak a cég egységes arculatát építette, hanem a munkavállalók kényelmét is szolgálja, napról napra. Szóval, rajtad a sor, szerezz egy jó pontot a főnöködnél és beszélj rólunk és a céges cipő lehetőségéről! Egyedi ajánlatkérést az [email protected] címre küld el! Minden esetben egyedileg tudjuk eldönteni az elképzelés kivitelezhető vagy sem!

Köszönjük!

 

 

Íratkozz fel a hírlevelünkre!

Hamarosan érkezik a 2024/tavaszi kollekció! Szeretnél értesítés kapni az új termékeinkről vagy az akcióinkról?

Évente csak néhány akciónk van, ezért nem kell számítanod sok e-mailre. Mivel a Facebookon vagy más egyéb social média felületeken nem biztos, hogy hozzád is eljut az akciós bejegyzés, ezért érdemes rajta lenni ezen a hírlevél listán, így biztos kapsz értesítést az akcióinkról!

G&T Sportcipő Manufaktúra Kft.

A feliratkozással elfogadod az Adatvédelmi Nyilatkozatban foglaltakat! Bármikor le tudsz íratkozni az értesítésekről, ha meggondoltad magad!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .