fbpx

G&T sportcipő

Válaszd a hazai gyártású G&T cipőket, ha prémium minőségű, egyedi kézi gyártásban készült valódi bőr cipőket, sportcipőket szeretnél vásárolni!

A  manufaktúránk Magyarországon készíti, magyar munkatársakkal csak valódi bőr felhasználásával a G&T cipőket. Bármelyik G&T cipőt választod, biztos lehetsz abban, hogy prémium minőségű anyagokból, egyedi gyártásban készítjük el neked a lábbelit! Ha, már eleged van a tömeggyártásban készült tucat termékekből és szeretnél személyesebb élményt a cipő vásárlása során is átélned azt velünk megteheted. A nálunk megrendelt cipő neked fog elkészülni nem csak egy raktár polcáról levett cipő tulajdonosa leszel. Ha, még egyedibbé szeretnéd tenni a cipőd kérhetsz rá egyedi feliratot amit a sarok tükör részére (a cipősarok felső részén elhelyezkedő keskeny sáv) hímezünk neked. Ezt néhány modellünknél a termék oldalán rendelheted meg. Az egyedi rendelésre készült lábbelik gyártásához szükség van 8-10 munkanapra, de gyakran ennél hamarabb is kézhez veheted az új sportcipőd. Biztos vagyok benne, hogy ilyen cipő nem fog veled szembe jönni naponta az utcán.. De, nézzük meg miért érdemes cipőt vásárolni nálunk!

A valódi bőr felsőrészhez első osztályú nappa, nubuk vagy velúr bőröket használunk és ez mellett, csak a prémium márkáknál látható megoldással, valódi bélésbőröket használunk a cipőink belső borításához. A G&T Klasszikus modellekhez Olasz gumitalpat rakunk, a legnépszerűbb G&T Aktív modellhez pedig már egy modern formájú TR talp kerül.

A G&T sportcipő általános szabadidős tevékenységhez használható, vásárlóink visszajelzése alapján kitűnően megállják a helyüket fitnesz, városi túrázás és akár saját súlyos edzéseken is! Elegáns megjelenésének köszönhetően a cipőink leginkább a mindennapos öltözet részeként, sőt alkalmi viseletként használják a vásárlóink.  A könnyű súlynak és a prémium minőségű kényelmüknek  köszönhetően ár / érték arányban az egyik legjobb termék a hazai piacon! Az egyedi manufakturális kézi gyártásnak köszönhetően a termékeink tartóssága is kimagasló! A széles színvariációnak köszönhetően a legkülönlegesebb igényeket is ki tudjuk elégíteni. A hazai egyedi gyártásnak köszönhetően vásárlóink szívesen választják a cipőink, hiszen tudják hogy ezzel egy 100%-ban hazai manufaktúra fejlődését támogatják. Visszajelzések alapján kimagasló a termékeink minősége és nagyon büszkék vagyunk arra, hogy az ügyfélkiszolgálás élménye is kimagasló.

A G&T sportcipők unisex modellek, a nemek közötti besorolás leginkább szokások és vásárlói igények alapján történik!

Amit a G&T sportcipőről érdemes tudni:

  • Egyedileg készülnek, manufakturális kézi gyártásban
  • Hazai gyártású, hazai kollégákkal dolgozunk, a magyar államnak fizetjük adóinkat!
  • Prémium minőségű valódi bőrből készül
  • Valódi bélésbőr anyagot használunk a lábbelik béleléséhez
  • A rendeléstől a gyártáson át a kézhezvételig általában 8-10 munkanap szükséges

Ismerd meg milyen termék katregóriáink!

A G&T Aktív modellcsalád a legszélesebb kínálatot nyújtja. A felhasznált anyagok és a termékek elérhetősége szempontjából létrehoztunk Exkluzív, Prémium, Light kategóriákat is. Az Aktív modellcsalád (Exkluzív, Aktív, Prémium és Light) formájukat tekintve unisex modellek.

A G&T Exkluzív kategóriában olyan női cipők kerülnek amelyekhez igazán kuriózumnak számító valódi bőr anyagokat használunk fel. Ezek a termékek mind Limitált kiadásban, korlátozottan elérhetőek.

A G&T Aktív Prémium termékcsalád rendkívül puha, bársonyos növényi cserzésű natúr bőrből készül. Ezekhez a cipőkhöz felhasznált anyagok csak korlátozottan elérhetőek, limitált mennyiségben tudjuk elkészíteni.

A G&T Aktív modellcsalád a folyamatosan rendelhető, elérhető termékkört jelentik. Nappa vagy nubuk bőr felsőrésszel és natúr növényi cserzésű bélésbőrrel bélelt cipők.

A G&T Aktív Light modellek nyári viseletre készülnek puha velúr bőrből és ezekhez a cipőinkhez a többi modelltől eltérően textil bélést használunk.

A Klasszikus modellek szintén nappa és nubuk bőrből készülnek, valódi bőr béléssel és cipőinkhez olasz gumitalpat rakunk, ami körbevarrt.

Street modell egy különleges divatos, modern női talppal rendelkezik. Felsőrészhez az Aktív modellt kialakítását használjuk, amely divatos, modern megjelenést és tökéletes kényelmet nyújt a cipő viselőjének. Az új talpformával sokkal nőiesebb, trendibb formavilágot kaptunk.

A Trend modellünk egy minimál formatervű, modern sneakert jelent. Letisztult vonalvezetés jellemzi. 

Az Alina modell kifejezetten női kényelmi cipő, amely nőies vonalaival kényelmes a női lábfejformát kiemelő megjelenést nyújt. Vásárlóink rendkívüli kényelemről ismerik ezt a modellt.

 

Gyakori kérdések

A helyes cipőméret kiválasztása

Az online cipővásárlás során néhányan attól tartanak, hogy nem jól választják ki a cipő méretet. A következő leírás segít abban hogy megtudd melyik méret lesz a legjobb választás! Ehhez általában két adat szükséges! Az első aminél a Te részedről szükség van egy kis segítségre, ez pedig a talp hosszúság pontos megmérése. Olvasd tovább az útmutatót, hogy ezt pontosan le tudd mérni otthon!

Mezítláb állj oda egy ajtófélfához vagy a falhoz és helyezd a fehér papírt a talpad alá úgy hogy az is a faltól induljon. A leghosszabb lábujjadnál húzz egy vonalat a papírra. Általában a nagyujj a leghosszabb, de vizsgáld meg, hogy ez a Te esetedben is így van e. Ha nem, akkor attól az ujjtól kezdjük a mérést, amelyik a leghosszabb. A leghosszabb lábujjad végénél húzz egy vonalat a papírra, ügyelj hogy a ceruza merőleges legyen és a vonal egybe essen a lábujjad végével! Ha, túlságosan megdöntöd a ceruzát az több milliméter eltérést is eredményezhet. Mérd le a vonaltól az ajtófélfáig eső távolságot, ez lesz a talphosszúságod.

Érdemes este, nap végén megmérned a lábad, hiszen ilyenkor a láb a legnagyobb, mivel a nap végére akár 2-3%-ot változik a láb mérete! Mérd le mindkét lábad, sokunknak nem egyforma mind a két lába! Mivel egyedileg gyártjuk le a cipőket kérheted úgy is hogy az egyik oldali cipő eltérő méretű. Ezt a megjegyzés rovatban a rendelés folyamán írd meg nekünk!

Ha, meg van a talp hosszúság akkor nézd meg a méret táblázatunkban, hogy a talphosszadhoz melyik Francia méret passzol a legjobban. Itt találod a méret táblázatunkat:
Ha, bizonytalan vagy a méret táblázatban meghatározott méretekben akkor a már említett rendelés végén található. Megjegyzés rovatba írd meg nekünk, hogy általában milyen méretű cipőket viselsz és add meg nekünk a lemért talphosszad is! Mi ebből a két adatból tudni fogjuk hogy melyik méret lesz a neked való!

Mit tehetsz, ha mégsem lett jó a cipőméret?

Kérlek figyelj arra, hogy hibás cipőméret választás esetén csak 30 napon belül cseréljük ki a rossz méretű cipőt! Ha, cipő felpróbálása után az utcán is használod a cipőt, akkor sajnos nem fogjuk tudni a cipőt visszacserélni! Ezért kérlek, csak szobában, tiszta felületen próbáld fel az új cipőt és ha azt érzed nem jó a cipő mérete ne használd tovább, hanem az alábbiak szerint járj el.

A cipő cseréjéhez a mellékelt nyomtatványt kell kitölteni, ami csak a legszükségesebb adatokat tartalmazza. A kitöltött nyomtatványt kérlek helyezd bele a cipős dobozba, amiben visszaküldöd nekünk a rossz méretű cipőt. A cipőt postai úton - a legegyszerűbb csomagként (ne utánvét stb..) add fel részünkre. A rossz méretű cipő csomag feladási költsége a vásárlót terheli, a csere cipő kiküldésének költsége pedig a minket, gyártót fog terhelni! A cipőd beérkezése után elkészítjük neked a jó méretű cipőt  (ez szintén 10-12 munkanap) és a GLS segítségével a nyomtatványban megadott címre eljuttatjuk az új, jó méretű lábbelit.

A cipőt erre a címre küld: GT Sportcipő Manufaktúra KFt 5430. Tiszaföldvár Nyíl út 7. A kitöltendő nyomtatvány innen letölthető: Nyomtatvány letöltése (docx)
A termék visszacsomagolásakor külön figyelmet kérnénk fordítani arra, hogy a termék gyári doboza ne sérüljön!! Magára a cipős dobozra, semmilyen írás vagy ragasztó szalag ne kerüljön! Óvjuk a fákat, ne dobjuk ki a papírdobozokat feleslegesen! Köszönjük!
Ha, az általad választott cipő nem tetszik, vagy rossz méretet választottál nem kell elkeseredni! A kézhezvételtől számított 30 napon belül visszaküldöd nekünk - de csak abban az esetben ha azt nem használtad - akkor mi kicseréljük a megfelelő méretű cipőre vagy visszautaljuk neked a vételárat arra számlaszámra amelyre csak szeretnéd! A visszaérkezett cipő vételárát 5 napon belül visszautaljuk az általad meghatározott számlaszámra. Figyelem! A nem rendeltetésszerű használat illetve az indokoltnál nagyobb mérvű kopás és szennyeződés esetén a visszatérítést és a cipő cseréjét visszautasítjuk. Ezért kérek minden vásárlót, ha próba során azt tapasztalja, hogy a cipő mérete nem megfelelő akkor ne használja  a cipőt és haladéktalanul küldje vissza a cipőt részünkre! Amennyiben tovább használja annak ellenére, hogy a cipő mérete nem jó és e miatt a cipő tovább szennyeződik, kopik, gyűrődik úgy nem áll módunkban visszacserélni a használt terméket! Megértésüket előre is köszönjük! A visszaküldés címe: GT Sportcipő Manufaktúra Kft. 5430, Tiszaföldvár Nyíl út 7.

Termékvásárlás utáni elállás esetén az alábbiakat kérjük, tedd meg!

A visszaküldéskor ha elállsz a vásárlástól akkor kérlek mellékeld az alábbi nyomtatványt kitöltve: Elallasi-felmondasi-nyilatkozat A visszaküldés címe: GT Sportcipő Manufaktúra Kft. 5430, Tiszaföldvár Nyíl út 7.
A cipőink valódi bőrből készülnek. A cipő felsőrészéhez általában 5 +1 féle bőr fajtát használunk. A leggyakoribb anyagok a következők:

Nubuk bőr: A nubuk a nyersbőr külső felületének – szőroldal, színoldal – érdesítésével (felcsiszolásával) készül. Felületén apró bolyhok vannak, így meglehetősen jól ellenáll a szennyeződéseknek és a kopásnak. A nubuk a bőr természetes barkáját is visszaadja, kihangsúlyozza sokféleségét, és életteli színeket mutat. Ezért nagyon kedvelt a cipőiparban és a divatiparban is. A csiszolás nélküli kikészítést nappa bőrnek hívják. A nubukot általában a következőképpen állítják elő: Cserzik a bőrt, majd szükség szerint festékkel színezik. Finom kefékkel átdörzsölik; ez az eljárás megnyitja a bőrt, és csomós vagy egyenletes szerkezetet alakít ki.

Nappa bőr: a szőroldali sima, hibátlan bőr. Speciális puhítócserzéssel és megfelelően zsírozva készül a nappabőr. Jellegzetes selyem fényű felületű. Könnyen tisztítható, a kisebb használatból eredő kopások, karcolások viaszos ápolással eltüntethetőek, így a cipő hosszú ideig megőrzi újszerű állapotát.

Barkás nappa bőr: a nappa bőr erezett felületű változata. Ápolása, tisztítása a nappa bőrével megegyezik.

Velúr bőr:  a bőr húsoldali bársonyos felületűvé tett bőr. Bolyhosabb felületű mint a nubuk bőr.Tisztítása ápolása a nubuk bőrével hasonlóan történik. Impregnálással a nedvességnek és a szennyeződéseknek is jobban ellenáll.

Lakk bőr: a bőr természetes barkaképét teljesen vagy csaknem teljesen eltüntető, vastag, fényes (csaknem kizárólag poliuretán) filmréteget tartalmazó bőrök.

A bőr cipők ápolása, tisztítása

A cipőink valódi bőrből készülnek. A bőr természetes anyag amit több ezer éve használja az emberiség. Egyik legnagyobb előnye, hogy folyamatos ápolással sokáig megőrzi a bőr a természetes szépségét és minőségét. Ezért a valódi bőr termékeket az eleganciát és a minőség sugallják.

Nubuk bőr és Velúr bőr ápolása: A nubuk bőr a bőr külső szőr oldali részéből a velúr pedig a bőr belső hús oldali részéből készül, de ápolásuk, tisztításuk megegyezik. Ezek a bőrök kezelés nélkül könnyen magukba szívják a nedvességet ezért fontos, hogy első használat előtt impregnálóval kezeljük le a bőrfelületeket. Ezzel a későbbi ápolási idő is jelentősen csökkenthető és a cipő jobban ellenáll a víznek illetve a szennyeződéseknek!
A használat után minden esetben szárazon kezdjük el a cipő tisztítását! A finom por szennyeződést cipőkefével könnyedén távolítsuk el a bőrfelületekről. A durvább sáros szennyeződést száradás után nubuk radírral, finoman dörzsölve eltávolíthatjuk a bőr felületéről. Ha, makacs a sár szennyeződés akkor puha, nedves ronggyal töröld át, próbáld így eltávolítani a szennyeződést,  majd hagyd megszáradni. Száradás után a gumis oldalú cipőkefével vagy nubuk radírral ledörzsölhető a sár. Szárításkor sugárzó hőnek vagy erős napsütésnek ne tedd ki a bőr cipőd!

A zsíros foltok eltüntetésére a velúr tisztító spray vagy hab a legjobb megoldás. KB. 20 cm-ről fújd az eltávolítandó foltra, majd száraz szivaccsal töröld át. A habot egy puha rongyra fújva vidd fel a foltos részre.
A száradás és tisztítás után fontos az impregnáló használata! A nedvesség és szennyeződés taszító hatása nem gátolja a bőr szellőzését. Használd két-három hetente, egyenletes vékony rétegben és a bőrcipőd sokáig megőrzi újszerű állapotát. A színek megújítására használhatsz nubuk-velúr szín visszaállító spray-t.
A Renovátor spray színfelújító hatása visszaadja a kifakult bőr színét. A színtelen a legpraktikusabb, mert minden színhez használható. Szabad levegőn használd, és tegyél egy újságpapírt a teljesen száraz alá és úgy fújd be a renovátor spray-vel, amit használat előtt alaposan rázz fel.

A cipő tárolásnál figyelj rá, hogy a cipő szárazon legyen eltéve! Használj sámfát vagy tömd ki a cipőt, ne halmozd egymásra a cipőket, lehetőség szerint tárold azokat a saját dobozában, ahol megóvod a pórtól és gyűrődéstől.

Nappa bőr és Barkás nappa bőr ápolása: A nappa és barkás nappa bőrök ápolása hasonló a nubuk bőrökéhez. A finomabb pór szennyeződéseket cipőkefével távolítsuk el, a makacs sár szennyeződést nedves ronggyal. A makacs szennyeződésekhez enyhén szappanos vizet is használhatunk, de a dörzsöléssel vigyázzunk mert a festett bőrfelület kopása előfordulhat. Tisztítás után a viaszos ápolás és impregnálás szükséges. Érdemes színtelen viaszos ápolókat beszerezni, így minden színű bőrhöz használható.

Lakk bőr: A finom por szennyeződést cipőkefével távolítsuk el és használhatunk enyhén nedves rongyot is az eltávolításkor. A lakk réteg sérülékeny ezért az erős dörzsölést kerüljük. Az impregnálók használatakor legyünk körültekintőek hogy a magas fényű felület megmaradjon.