Category Archives: Hírek

G&T Trend – különleges igényekre szabva

G&T Trend Hamu bőr sportcipő

De, miért pont egy sneaker?

A retró már nem divat? Nagyon sokan választják a régebbi vonalvezetésű lábbeliket, de eljött az idő, hogy bővítsük a termékpalettánkat! Olvasd tovább, hogy miért éppen a G&T Trend lett a befutó! A manufaktúránk indulásakor 2016 tavaszán egy modellel, a G&T Klasszikus cipőkkel ismerkedhettek meg a leendő vásárlóink. Ez a modell a klasszikus retró vonalat képviselte és a ’70-es ’80-as évek stílusát tökéletesen visszahozta. A „boldog békeidők” romantikája segített manufaktúránkat az ország egyik legdinamikusabban növekvő cipős cégévé tenni. A modell töretlen sikere ellenére szükség van újabb modellek bevezetésére a kínálat kiszélesítése érdekében, hiszen a világ nem áll meg, a vásárlóink ízlése pedig nagyon kifinomult. A modern formájú G&T Aktív cipők után olyan modellt szerettünk volna a kínálatunkba felvenni, amely egy új, egyre szélesedő vásárlói réteg igényei szerint készül el. Erre a vásárlói csoportra jellemző, hogy kerüli azokat a termékeket, ahol hatalmas logók és márkajegyek „ékesítik” használati tárgyaikat. Mivel ezek a termékek „reklámtáblaként” is funkcionálnak és ráadásul a nagy világmárkák velünk fizettetik ki a státuszszimbólumok reklámozását is, sokakban ellenérzést keltenek.
„A G&T cipők eddig sem voltak óriás logókkal ékesítve!” Ez igaz, de az új hímzett logók már feltűnőbbek, ám a méretüket és megjelenésüket tekintve szerintünk így sem hivalkodóak a termékeink!

Mi a G&T Trend?

Egy sneaker! De, mit jelent a sneaker? Legjobb magyar fordítás szerint: sportcipő!

 „Akkor miben különbözik a Klasszikus vagy éppen az Aktív modellektől, hiszen azok is sportcipők?”
Abban, hogy a formavilága a divatvilágban a mai divahullám tetején lévő sneakerekre jellemző egyenes gumitalp és minimalista felsőrész ötvözéséből született. Ezért mia is a cipő felsőrészét a lehető legkevesebb elemből formáztuk meg. Ezért a cipő vonalvezetése rendkívül letisztult és egyszerű. Mint tudjuk a legjobb és legszebb dolgok a legegyszerűbbek közül kerülnek ki. A gyakorlati oldaláról megközelítve az egybefüggő bőrfelület sokkal lágyabban, egyenletesebben fog a lábfejre simulni. Ez pedig a kényelem szempontjából nagyon előnyös tulajdonság! A kevesebb varrásvonal pedig növeli a bőr felsőrész tartósságát is. A már korábbi modelljeinknél használt prémium minőségű nappa és nubuk bőrökből készült lábbeli kényelmet tekintve biztos, hogy azonnal elnyeri a vásárlóink kegyeit! A valódi bőr tartóssága nagyságrendekkel jobb, mint bármely mai cipőipari anyagnak, igaz drágább is, de megfelelő ápolás mellett évekig biztosít tökéletes kényelmet a cipő viselőjének! Az őszi / tavaszi időjárás alatt fontos kérdés a lábbeli vízállósága! A valódi bőr alapesetben vízálló, mindössze a varrások mentén keletkezhetnek kisebb nedvesedések, de ezek elkerülésére is tökéletes megoldás az impregnáló spray, ami a fokozott vízlepergető hatása mellett óvja a bőrt és a szennyezett lábbeli tisztítását is nagyban megkönnyíti! A lábbeli mindennapos használat mellett érdemes néhány naponta a megtisztított bőrfelületeken megismételni az impregnálást! Ezzel a cipőnk élettartama, vízállósága hosszútávon biztosított lesz! A G&T Trend cipők béléséhez most is a bársonyos tapintású valódi bélésbőröket használjuk. Ennek köszönhetően prémium kényelem jár a sneaker viselőjének. A valódi bélésbőr előnye a természetes szellőzés, ez elengedhetetlen a magas-fokú lábkomfort eléréséhez. A bélésbőr gyűrődésekkel szembeni toleranciája, rugalmassága szintén illeszkedik a cipőinkkel szemben támasztott hosszú élettartamhoz. Ezért a költségesebb bélésbőrök használata indokolt a tökéletes lábbeli elkészítésekor! A talp kényelméről a szintén bélésbőrrel kasírozott anatómiai kialakítású talpbetét gondoskodik! A szellőzés mellett a szivacsbetét gondoskodik a kényelem maximalizálásáról és egész napos járás után a talp frissességéről. Az anatómiai kialakításnak köszönhetően a talp formájához illeszkedve segít a terhelés minél jobb elosztásában, ez pedig hosszútávon fontos az egészséges testtartás elérésében.

Fontos a járás biztonság is…

Az új modell talpához különleges TR keveréket használunk, aminek az előnye a kis súly mellett a rugalmasság és a tökéletes tapadás. A talp kialakításán a mai divat trendek által diktált egyenes vonalvezetés, külső bordázottság is megjelenik. A talp mintázata kifejezetten a magas tapadást biztosítja, ami lássuk be, a csapadékos időszakban nagy előnyt nyújt viselőjének a vizes járófelületeken! A rugalmas TR keverék kevésbé érzékeny a repedezésre, ez a tulajdonsága szinte teljesen megközelíti a gumi cipőtalpakét. Ez szintén fontos paraméter, ha a lábbeli más alkotóelemeinél is szemelőtt tartjuk a hosszú élettartamot! Összegzésként elmondhatjuk, hogy a G&T Trend modell bevezetésével nem a retró divathullám meglovaglása, hanem a mai kor igényeit tökéletesen lefedő, praktikus, sokoldalú, időtálló cipő megalkotása volt a cél. Vásárlóink véleményei pedig hamarosan meg fognak érkezni, amit nem csak az első kézbevétel során tapasztalnak meg, hanem a cipőink viselése során gyűjtöttek össze. Itt találod az összes G&T Trend modellünket! Válogass belőle kedved szerint! Ha, vásároltál már tőlünk ilyen lábbelit, oszd meg velünk véleményed, tapasztalatod! Viselj G&T cipőt, ha ki akarsz lógni a sorból!

Meglepetést akartunk, de mi lepődtünk meg a legjobban…

2018 március 7-én mi szerettünk volna meglepetést okozni, de fordítva történt. Mi kaptunk olyan fogadtatást és élményeket, hogy nehéz volt megszólalni utána! A meglévő készleteinkből közel 75 pár cipőt úgy döntöttünk, hogy jótékony célra fordítjuk. A Tiszaföldváron (Homokon) található Révay György Iskola és Gyermek Otthon részére átadtuk ezeket a cipőket és nekünk kell megköszönni az élményt amit az intézet tanulóitól kaptunk! Egy tavasz váró kis műsort is megnézhettünk az enyhén, közepesen, illetve halmozottan sérült gyerekek előadásában! A műsor után pedig átvehették a gyerekek a cipőket! Mint egy kis Karácsony.. de, mégis sokkal többet jelentett mindenkinek a gyerekek öröme és rengeteg gondolattal, élménnyel lettünk gazdagabbak. Mindenkinek azt javasoljuk, keressétek hol segíthettek, mert tényleg jobb adni!! Köszönjük a felejthetetlen délutánt!

Ez az ajándékozás bekerült a médiába is, remélem sokan fognak még az intézetnek segíteni és támogatásával kisebb, nagyobb örömöt hozni az intézet lakóinak!
A cikk itt található:szoljon.hu-s cikk

Néhány kép az eseményről a teljesség igénye nélkül:

Kezdőlapon a hvg.hu oldalon – nagyon köszönjük

Óriási megtiszteltetés, hogy az ország legszínvonalasabb és leghitelesebb gazdasági portálja megkeresett bennünket és egy terjedelmes cikkben mutatta be a manufaktúránkat. Ez a cikk hatalmas lendületet adott nekünk és most már elmondhatjuk magunkról, hogy országosan ismert cipős manufaktúrává váltunk. A cikket itt találjátok, szerintünk nagyon jó lett! 🙂

A cikk elérhetősége:Maradt a kaptafánál, most a multik is irigyelhetik a kis magyar céget

Első mintaboltunk Martfűn

G&T cipős bemutató állvány

Sziasztok!

Egy újabb komoly lépés az életünkben. A vevői igények még jobb kiszolgálása érdekében lehetőséget biztosítunk leendő vásárlóinknak, hogy megtekinthessék, kézbe vegyék és felpróbálják cipőinket! Ehhez az első lépés egy G&T cipős bemutató állvány kihelyezése a martfűi Pillangó Divat Kuckó üzletébe, ahol 2016.09.06-tól kézbe vehetitek és megnézhetitek a cipőinket és biztosítunk a felpróbálásra is lehetőséget. Ha, megtetszik a termékünk akkor az üzletben található megrendelő lap segítségével még meg is rendelhetitek a cipőinket!

Íme az új állványunk, amely reményeink szerint az ország több pontján is fel fog bukkanni.

G&T cipős bemutató állvány
G&T cipős bemutató állvány

 

Rólunk írták – szoljon.hu

A teljes cikket itt találjátok: szoljon.hu – G&T cipők a ’80-as évek stílusában

Minőség, kényelem és tartósság kompromisszumok nélkül. Ezt a mottót tűzte zászlajára a GT Sportcipő Manufaktúra Kft, amely nemrég kezdett férfi- és női utcai cipők gyártásába Tiszaföldváron.

– Több külföldi és hazai gyártónak készítettünk eddig cipőket, amiket gyártásuk során többször is kezünkbe vettünk és mindig azt éreztük, hogy mi ennél jobb cipőt tudnánk készíteni – mesél a cég egyik vezetője, Gondi Sándor az új cipő megszületésének történetéről. – Biztosak vagyunk abban, hogy a magyar szakemberek által készített minőségi lábbeliknek van létjogosultsága a hazai cipők kínálatban. Az emberek gyorsan felismerik, hogy egy minőségi alapanyagokból készített cipő ár-érték aránya jobb, mint a neves márkák által a távolkeleti országokban legyártott gyengébb alapanyagokból, nagyüzemben előállított cipőknél. A gyártás előtt már tudtuk, hogy a ’80-as évek stílusát idéző formákat fogjuk használni. Ezeket a formákat a mai napig több cipőgyártó újra felhasználja, hiszen rendkívül kényelmes és tartós megoldásokat nyújtottak a korábbi évtizedekben is.

DSC_0695_resize

Sándor elmondja, hogy a cipő felsőrész csak természetes növényi cserzett olasz prémium nubuk és nappa bőrökből készül és a felsőrész készítéséhez sem műbőrt, sem egyéb más textíliát nem használnak. A hagyományosnak mondható formákat modern megoldásokkal egészítik ki. A kritikus helyeken üvegszálerősítéssel növelik a tartósságot és külön szivacsbetétekkel teszik még komfortosabbá és kényelmesebbé a cipőket.

A cipő megalkotója szerint négy feltételnek kell megfelelnie egy jó cipőnek: legyen kényelmes, könnyű, tartós és divatos. Az első három feltétel megteremtéséhez Sándor több éves szakmai múltja a biztosíték, a divatról viszont a nők véleményét kéri ki, de nyomon követi a konkurenciát és a külföldi trendeket is.

– Cipőink megjelenését úgy alakítjuk ki, hogy azonnal felismerhetőek és egyediek legyenek. Szeretnénk, ha a vásárlóink cipőinkben egyedinek éreznék magukat.

A G&T sportcipők árát a cég azért tudja a prémium minőségű anyagok felhasználása mellett is húszezer forint alatt tartani, mert közvetlen értékesítéssel, webshopon keresztül értékesítenek, így más kereskedők profitja nem növeli a termék árát megfizethetetlen magasságba. A webshop készítése során szem előtt tartották, hogy okostelefonokon, táblagépeken is jól használható, könnyen áttekinthető felülettel találkozzon a látogató. A vásárlói visszajelzéseket folyamatosan beépítik a webáruházukba és olyan különleges lehetőségeket is biztosítanak, mint a cipőtalpak választási lehetősége és a 35-47 méretig feles számozással kibővített méretválaszték. Ráadásul Sándorék rendszeresen kapnak egyedi kéréseket is, egyedi színösszeállításokra. Ezeket örömmel teljesítik és mindent megpróbálnak megvalósítani, amit anyagkészletük és erőforrásaik engednek.

DSC_0681_resize

– Sok érdeklődő tart a próba nélküli cipővásárlástól. Ennek a bizonytalanságnak a csökkentése érdekében 30 napig visszacserélhetik és új méretben megrendelhetik vagy visszakérhetik vevőink a teljes vételárat. A 6 hónapos jótállás és szavatosság szintén a vásárlóik bizalmát erősíti. Eddig kevesebb mint 2 százalék méret-problémás cipőrendelésünk volt, ami a láb mérési pontatlanságából eredt – büszkélkedett Sándor.

A cég vezetője kihangsúlyozta, hogy a cipőik egyedi gyártásban készülnek ezért a szállítási idő 5 munkanap is lehet. A megrendelt cipőt a Magyar Posta Logisztika szállítja ki, a szállítási díj 999Ft. Húszezer forint feletti vásárlásnál ingyenes a kiszállítás.

A gyors siker, a növekvő rendelések és pozitív visszajelzések azt mutatják, hogy nagy igény van a hazai minőségi lábbelikre.

A cég természetesen a Facebook-on is megtalálható, ahol érdemes figyelemmel kísérni a rendszeresen meghirdetett nyereményjátékokat!

A GT Sportcipő Manufaktúra a következő weboldalon várja a megrendeléseket:

www.gtcipo.hu

Megrendelést telefonon vagy e-mailben is lehet leadni.

Telefon: 36 20 333 0930

E-mail : info@gtcipo.hu